Megvan az első győzelem!

 

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tőzsér Dénes, Jurák Krisztián, Csabai-Kaskötő Brigitta

Nézők száma: 160

Mérkőzés időpontja: 2018-09-20 17:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újpest-Megyeri Tigrisek 9 14 10 13 46
Óbudai Kaszások KA (NB1) 17 23 9 16 65

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Molnár Levente 6, Ondima Olivér 7, Bencsik Barnabás 8/3, MELEG KÁROLY 14/3, Takács András 8,

Cs: Keresztesi Dávid 4, Farkas Dániel 11/6, Jenei Gergő 0, Reiter Bence 3/3, Loránd van der Meer 4, Schiller Levente 0, Baptiszta Péter 0

1. félidő

Rendkívül jól kezdtük a mérkőzést! Bár az első kosarat ők dobták, utána a mi perceink következtek. Szerzett labdák, leindítások, könnyű kosarak. Jó volt nézni a srácokat a pályán. Hajtottunk és ennek meg is lett az eredménye: 10:0 rohanást csináltunk. Érezhetően meg is fogtunk ellenfelünket, az első negyed végén 8 ponttal vezettünk. A második negyedben szerencsére ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. Agresszíven védekeztünk és sikerült végig nyomás alatt tartanunk az ellenfél labdát birtokló játékosát. Szervezetten, jó ritmusban támadtunk. A nagyszünetre 17 pontos előnnyel mehettünk.

2. félidő

Azonban lehetett érezni, hogy ez a győzelem még nincs zsebben. Sajnos a 3. negyedben támadásban visszaesett a teljesítményünk. Talán kicsit visszaütött az a nagy tempó, amit az első félidőben diktáltunk. Ellenfelünk zsinórban szerzett 6 pontot, ezzel is jelezve, hogy még egyáltalán nem adták fel. Szerencsére ezután védekezésben ismét színvonalasat tudtunk nyújtani. Ahogy az lenni szokott, a jó védekezéssel aztán jöttek a pontok is, így megint kialakult a két csapat közötti 20 pontos különbség. Még ha az eredmény nem is ezt mutatja, kemény, nehéz meccsen sikerült győznünk!

Összegzés

Győzelmi kényszerről azért még nem beszélhettünk, de nagyon szerettük volna elkerülni azt, hogy két vereséggel kezdjük a bajnokságot. Szerencsére az első meccsből le tudtuk vonni a tanulságokat és tudtunk fejlődni azokon a területeken, amik láthatóan kevésbé mentek az első fordulóban. Fontos győzelem volt, nagyon kellett ez a csapatnak. De nem fogunk hátradőlni! Tudjuk miben lehet és kell is még javulnunk. Várjuk a következő fordulót és építkezünk tovább!

Hasonló tartalmak