Mindenek előtt küzdeni!

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Bujtor Péter, Kutrik Andrea

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-04-24 11:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Török Sasok 16 13 3 13 9 54
Óbudai Kaszások U12A 6 7 8 8 16 45

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: Csizmadia, CZIRKOS 7, GYŐR 7, Hidvégi 3, Kocsis 1, Konta M. 1, KRONAVETTER 6, PAÁR 7, SZABADOS 8, Szabó G. 1, Takács 3, Varga 1

1. félidő

Rögtön kezdtük is a következő összecsapást, de úgy látszott a lelkünket az öltözőben hagytuk. Nagyon bosszantó volt a lélektelenség, rossz volt nézni ahogy hagytuk magunkat. A 3. percben muszáj volt ezt megbeszélnünk egy időkérés társaságában. Sikerült is kicsit változtatni, de már megint viszonylag nagy hátrányban voltunk. A továbbiakban arra ment el a legtöbb energiánk, hogy összekaparjuk magunkat; a kosárlabdáról csak ezután lehetett egyáltalán beszélni. Úgy ahogy volt, ez egy elkeserítő és felejthető félidő volt!

2. félidő

A félidei büntetőkkel sikerült feljebb kapaszkodnunk, megint viszonylag jól dobtunk. Az ellenállásunk is nőtt és többször vettük kezünkbe a sorsunkat. Jobb lett a játékkép is, így a végére 7 pontra is feljöttünk, de az egyenlítés már nem volt bennünk.

Összegzés

Kár ezért a gyenge kezdésért. A 6. fordulóban is játszottunk egymás ellen, akkor sokkal izgalmasabb mérkőzés volt (egy ponttal nyertünk!), szerintem most is lehetett volna hasonlóan, ha nem jobban!
Gratulálunk a lányoknak, ezt most „kitépték a kezünkből”! Nekünk pedig muszáj megtanulnunk egy életre…!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10