Most kezdődik a tánc

Helyszín: MKOSZ csarnok

Játékvezetők: Szőcs Péter, Horváth Andreasz

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-02-09 18:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
DKKA/A 38 23 23 7 91
Óbudai Kaszások U18 18 14 14 16 62

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

KOLOZSVÁRI 11/3, Szabados 2, FORRÓ 14, CHABOT 12, Orbán 4
CS: MAROSSY 5/3, Antal 4, Sipos 8, Léh 2, Korpás, Kocsis

1. félidő

Az utolsó alapszakasz mérkőzésünknek már nem volt tétje, így jó pár meghatározó játékosunk pihenő gyanánt el sem utazott Székesfehérvárra. Több olyan emberünk is lehetőséget kapott, akik korábban nem, vagy csak keveset szerepeltek az „A” csapatunkban.
Az első 1-2 perc elfogódottsága után felvettük a tempót és ellenfelei tudtunk lenni a teljes csapattal felálló hazaiaknak. Az első negyed utolsó harmadában azonban a hazaiak extrán dobtak kintről, így lett nagy a különbség a negyed végére. 11/7 triplát értékesítettek a fehérváriak az első negyedben, ami bármelyik profi felnőtt ligában is kiugró teljesítménynek számítana! Jó volt nézni, csak ne mi lettünk volna a szenvedő alanyai…!
A Honvédból érkező, ex-gödi Forró debütálása remekül sikerült, ponterős volt, látszik, hogy gyorsan beilleszkedett, reméljük, hogy a rájátszásban is erőssége lesz csapatunknak.

2. félidő

Mindenki hozzátette a magáét, jó teljesítményt nyújtottunk, amit az is jelez, hogy a mérkőzés második felében egált tudtunk játszani a hazaiakkal.

Összegzés

Ezzel a meccsel letudtuk az alapszakaszt, most jön a szezon érdemi része! Noha 3-11-es győzelem-vereség mérleggel zártunk, a Zsíros Akadémia elleni két győztes meccs rengeteget ér, hiszen – a lebonyolításból fakadóan, – ezt a két győzelmet visszük tovább a rájátszásba! Ha azt vesszük, hogy a csoportunkban az első négy közé – ami az ország pillanatnyilag legjobb 8 csapatát jelenti, – nem volt reális esélyünk bekerülni, megállapíthatjuk, hogy az eredményesség tekintetében a maximumot hoztuk ki az alapszakaszból!
A teljesítményünk megint más kérdés, de ezt meg annak a fényében kell elemezni, hogy szinte egyszer sem tudtunk a legerősebb összeállításunkban pályára lépni, sőt, a mérkőzéseink túlnyomó többségén erősen hiányos állapotban kényszerültünk szerepelni.
Reméljük, hogy most már nem jönnek közbe hátráltató tényezők és a rájátszásban tartósan meg tudjuk mutatni az igazi erőnket!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00