Most nehéz pozitívumokat találni!

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Lövei László, Zádeczki Donát

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2018-11-20 18:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd/A 36 21 21 36 114
Kadett I. (ffi) 8 18 13 11 50

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Vasali 2, Jávorszki 4, Orbán 4, Korkin 7, Safranka 6
CS: Chabot 3/3, Dócs 2, Bai 3, VARSÁNYI 9/9, KORPÁS 7/3, Finna 2, Sebők 2

1. félidő

Rémálomszerűen kezdődött a meccs, nem tudtuk felvenni azt a tempót, amit a hazaiak diktáltak. Nemhogy lábbal, szemmel is ritkán tudtuk követni a fel-alá cikázó ellenfelünket. Szinte csak leindításból, lerohanásból kaptunk gólt.
Változást a folyamatosan beszálló cseréink hoztak. Ők frissebben mozogtak, és a jóval stabilabb védekezés mellett, sokszor ügyesen játszották át a folyamatosan csapdázó Honvéd-játékosokat, tiszta helyzeteket teremtve.

2. félidő

A harmadik negyed is viszonylag kiegyenlített volt. Egy ilyen meccsen csak nagyítóval lehet pozitívumokat találni, de ebbe a kategóriába tartozik, hogy a középső két negyedben sok szempontból elfogadhatót nyújtottunk, elsősorban Varsányi és Korpás jóvoltából, valamint még Chabot tett hozzá sokat a mezőnyben. Dócs és Sebők pedig a palánk alatt szorgoskodott egész jól ebben a periódusban.
Az utolsó etapban, aztán már mindenki kipukkadt, teljes szétesés következett be. Sokszor, mint a kisgyerekektől, úgy vették el a labdát tőlünk, 1-0-s ziccerek sokaságát kaptuk. Korábban is jöhetett volna a meccs végi megváltó dudaszó…!

Összegzés

Ez most gyenge volt. Mindenképpen visszalépés a korábbi meccseinkhez képest! Mentális gyengeségekkel, hiánnyal küzdünk folyamatosan és ezen a meccsen ez nagyon kijött. Korán feladtuk, sok játékosunkból hiányzott az elszántság/akaraterő, nagyon rossz kisugárzással/testbeszéddel játszottak. Nyilván, ebben van előrelépési lehetőség!
Egy kis fáradtság benne lehetett a pakliban, mert két nappal ezelőtt, a csapat többsége egy nagy tempójú meccset játszott, ahol mindenki keményen odatette magát. Az sem véletlen, hogy most azok teljesítettek jobban, akik akkor nem, vagy kevesebbet játszottak. De, akarattal, lelki erővel sok mindent lehet kompenzálni és ezek most hiányoztak ezen a mérkőzésen.

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30