„Movemberi” győzelem Tiszaújvárosban!

Helyszín: Tiszaújvárosi Sportcentrum Játékcsarnok

Játékvezetők: Pozsonyi László, Balogh Gyula, Gergely Csaba

Nézők száma: 86

Mérkőzés időpontja: 2018-12-01 15:30:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Tiszaújvárosi Phoenix KK 28 13 7 24 72
Óbudai Kaszások KA (NB1) 7 25 25 20 77

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MOLNÁR 13/6, Ondima 10/6, Farkas 10/6, Meleg 1, TAKÁCS 18/3, 

Cs: Bencsik 11, Reiter, Pintér 2, VAN DER MEER 12/3

1. félidő

Sajnos az idei év legrosszabb kezdését produkáltuk ☹ Sorra hagytuk ki az ajtó-ablak ziccerek, ellenfelünk pedig (ahogy ilyenkor lenni szokott) mindent bedobott. El kell azonban ismernünk, hogy a Tiszaújvárosiak az első negyedben ritmusosan támadtak, kidolgozott helyzetekből voltak eredményesek. A második negyedre szépen lassan sikerült megtalálni a csarnok gyűrűjét. Ellenfelünk is gödörbe került, ami részben agresszív védekezésünknek volt köszönhető. Úgy mehettünk a félidőben az öltözőbe, hogy ismét nyílt volt a meccs, kilenc pont volt a hátrányunk.

2. félidő

A harmadik negyedet pont olyan jól kezdtük, mint ahogy az első félidőt befejeztük. Sikerült tehát megtartani a lendületünket és továbbra is dominálni tudtuk a mérkőzést. 5 perccel a vége előtt már 15 ponttal is vezettünk, innen jött fel a hazai csapat, kialakítva a 72:77-es végeredményt

Összegzés

Nagyon értékes győzelemnek érezzük ezt. Előzetesen tudtuk, hogy hazai pályán nem lesz sétagalopp Tiszaújvárosban mérkőzést játszani, utólag pedig kijelenthetjük, senkinek sem lesz itt egyszerű dolga, ha nyerni akar. Ismét volt tartás és erő a csapatban, hogy hátrányból álljon fel. Szép győzelem volt, várjuk a folytatást!

Hasonló tartalmak