Nagy küzdésben alulmaradtunk

Helyszín: Gabányi László Sportcsarnok (1116 Budapest Hauszma

Játékvezetők: Pál Roland, Borsos Balázs

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-27 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szegedi KE/A 23 12 16 23 74
Óbudai Kaszások U14 Leány 8 14 20 16 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BABAY-B. 9, KRONAVETTER 14, Csocsán 5, Mahmoud 5, Kerékgyártó, CZIRKOS 22/6, Bobvos 2, Sterbenz 4, Csicsvári 1, Bene 2, Horváth A., Horváth H.

1. félidő

Nem kisebb volt a tét, mint a döntőbe jutás, ezen kívül számunkra a visszavágás lehetősége is külön motiváció volt.

Kicsit megilletődve kezdtünk és az ötödik percig igencsak alul rendelt szerepet játszottunk. Ellenfelünk gólvágója azt csinált, amit akart a védelmünkkel és rendre 2+1-es akciókat hajtott végre. Az ötödik perctől kezdve igen pofás volt a játékunk, azonban a helyzeteinket nem tudtuk kosárra váltani.

Második ötösünk is megilletődve kezdett, és szintén a negyed második felében produkált jobb játékot, ami által két pontot le tudtunk faragni, de ennél többre lett volna szükség.

2. félidő

Nagy elánnal mentünk vissza a folytatásra, aminek meg is lett az eredménye, bejöttünk 10 ponton belülre. Majd visszaestünk és újra 13 pont lett közte. Tulajdonképpen ez a játék zajlott a teljes második félidőben. Nagyon pici hiányzott, de sosem jött a momentum ahhoz, hogy megtörjük a nagyon jól felkészített kékmezes csapatot. Lelkileg ez az üldözés felőrölt minket, nem sikerült a bravúr fordítás.

Összegzés

Gratulálok a Szegednek a döntőbe jutáshoz. Nagyon jól felkészültek belőlünk, agresszív csapdás védekezésükkel rendre megtörték a ritmusunkat, nem tudtunk visszajönni a mérkőzésbe. Ráadásul egy extra teljesítményt nyújtó játékosuk is volt, akivel ma nem tudtunk mit kezdeni.

Hiába küzdöttünk, saját visszatérő hibáink, és a rossz napunk mellett nem volt esélyünk nyerni. Szombaton lehet javítani és elhozni a harmadik helyet, hajrá Lányok!!!

Hasonló tartalmak

 • AZ idei szezonunk furcsa, míg az első félévben főleg vereségeket szenvedtünk nálunk erősebb csapatoktól, az elmúlt 2-3 hónapban csak győzelmünk volt, hol kisebb, hol nagyobb különbséggel. Sajnos ez…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-10 Kezdés: 18:00

 • Ellenfelünk akarásban és hozzáállásban mindenképpen nyert ezen a napon, nagyon bátran álltak bele ebbe az összecsapásba. Többek esetében úgy gondolom bőven volt még tartalék, vagy ha nem akkor…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 10:00


 • Mégha létezik is papírforma, csak úgy „működik”, ha mindent megteszünk érte! Ma valami hiányzott belőlünk. Sokszor a vereség után is tudok büszkeséget érezni, most a győzelem mellett se…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-04-09 Kezdés: 16:40

 • U16 Leány
 • A második félidőben nagyon koncentrált kosárlabdát bemutatva, összesen 25 pontot engedélyeztünk, amely után egyhangúlag fejeztük ki elismerésünket a lányok felé, akik sokat léptek előre az elmúlt hetekben és…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 15:00