Nagy pofonba szaladtunk bele

Helyszín: Hódtói Sportcsarnok

Játékvezetők: Dr. Varga Zoltán, Reisz Péter, Dr. Danka Péter

Nézők száma: 150

Mérkőzés időpontja: 2019-11-13 18:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vásárhelyi Kosársuli 26 20 27 19 92
Óbudai Kaszások KA (NB1) 11 11 21 20 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: ROSEMOND 16/6, Ondima 7, BENCSIK 18/9, Vígh 2, Bea
Cs: Van der Meer 2, Kovács 2, Koflanovics, Vámos 5/3, Reiter 6, Hegedűs 5.

1. félidő

Ellenfelünk gyorsan lerohant minket, amire nem tudtunk reagálni, így 5 perc után 9-2-es hazai vezetésnél tudtunk eszmélni. Nem nagyon estek be dobásaink, sem közeli, sem hárompontos kísérleteink. Nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz. Molnár sikeres hárompontosa után 20-9-es eredmény is volt. És a csapatunktól nem megszokott 26-11-es első játékrésszel kezdtük a második negyedet. Továbbra sem tudtunk kijönni a gödörből. Vígh kétpontosával 17 pontos volt a differencia. Többször eladtuk a labdát, és pontatlan támadásukkal nem tudtunk magunkon segíteni. Védekezésünk átjáróház volt a Vásárhelyi csapat számára, elértük a 20 pontos különbséget is. Cseréink sem tudtak jól beszállni, így csalódottságtól teli első félidőt zártunk 46-22-es eredménnyel.

2. félidő

Csapatunk a szünet után nem tudta megrázni magát, nem találtuk a ritmust sem támadásban sem védekezésben. A különbség tovább nőtt a két csapat között Ondima 2+1-es akciója után 30 is volt a különbség, mely kitartott a 3. negyed végéig. Az utolsó negyedben Bencsik ziccere elindított valamit, amihez hozzárakott egy hárompontost is. Sorra szereztük kosarainkat, melyet kemény védekezés is kisért. Egy gyors, 0-13-as futás után ismét betalált a hazai csapat.A lángolás nem tartott sokáig, nem tudtunk ettől sem tartósan felpörögni. Védekezésünk időszakoson javult csak. Az utolsó percekben pedig u20-as játékosaink is kaptak játékperceket melyet jó játékkal háláltak meg. Végül csúfos 92-63-ás eredmény született.

Összegzés

Edzőként nagyon nehéz bármit is mondani a mérkőzésről, főleg egy nagyon jó Újpest elleni mérkőzés után. Megérdemelten nyert a Vásárhely, egyszerűen nem tudtuk felvenni a versenyt velük. Semmit nem tudtunk áthozni az előző mérkőzésből. Elképzelés nélküli támadójátékunk még nem is jelentett akkora problémát. A mérkőzésünkre a gyenge védekezésünk nyomta rá a bélyeget. Nagyon csalódott vagyok, újra meg kell találnunk a jó irányt és a győztes mentalitást. Várjuk a vasárnapi Pápa elleni mérkőzésünket, és reméljük a legjobbakat!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…