Nagyot küzdöttünk

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Gere Kálmán, Boros Krisztina

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-05-28 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
PAFC 18 5 11 10 44
Kadett I. (ffi) 5 16 17 20 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Varsányi 2, Fey 2, Katona 3/3, Dócs 10, SAFRANKA 14
CS: VASALI 15, Léh, DOBOSSY 8/6, Chabot, Csocsán 4, Duránszkai

1. félidő

A szezonunkból a PAFC elleni oda-visszavágó mérkőzések maradtak már csak hátra. Az első felvonásban kedden fogadtuk a piliscsabaiakat, akiktől – a legutóbbi találkozásunk óta, – a legjobbjuk Kecskemétre igazolt, így lényegesen kisebb játékerőt képviseltek, mint a november végi vereségünk alkalmával. A junior edzőcsoporttal mérkőzésre készülő 2003-asaink most nem játszottak, így a fiatal kadet csapatunkkal ugrottunk neki idősebb, fizikálisan erősebb ellenfelünknek.
Pontosabban ők ugrottak nekünk! Kaptunk egy nagyon kemény letámadást és ez érthetetlenül elbizonytalanított minket. Rossz döntések, rossz dobáskiválasztások jellemeztek minket támadásban, és védekezésben is sok volt az üresjáratunk, annak ellenére, hogy mindenki próbálta keményen odatenni magát hátul.
Írd és mondd, 5 pontot kapartunk össze az első negyedben és nemhogy a győzelem tűnt nagyon távolinak ekkor, de az is, hogy vezessünk legalább egy-két épkézláb támadást!
A fordulatot az hozta meg a második etapban, hogy az amúgy jó szellemű védekezésünk pontosabbá vált, türelmesebben szőttük a támadásainkat, jobb ritmusban játszottunk, valamint radikálisan csökkent az eladott labdáink száma. Az is a mi malmunkra hajtotta a vizet, hogy ellenfelünk egyik magas embere sérülés miatt kiválni kényszerült!

2. félidő

A második félidőben már magabiztosak voltunk, egy-egy kisebb megingástól eltekintve a szezon végéhez képest jól játszottunk, és a játékperceket testvériesen elosztva kontrolláltuk a találkozót. Vasali végre ponterős volt és az is sokat számított, hogy csapatunk ( egyik ) motorja, Dobossy is visszatért hosszabb sérüléséből.

Összegzés

Különböző okokból kifolyólag nagyon össze-vissza edzünk az utóbbi hetekben, ami végül is egy ilyen szezon végén belefér! Pont ebből a levezető jellegből adódóan sokat nem várhatunk magunktól a mérkőzéseken, már ami a játékunk minőségét illeti, de azt, hogy mindenki max-ra odategye magát, azt mindenképpen! Ma ez teljes mértékben megvalósult, és bár hullámzóan játszottunk, azonban nagyot küzdöttünk, így összességében elégedettek lehetünk!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00