Nagyszerű védekezés!

U14 Fiú B

Helyszín: Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza

Játékvezetők: Belák Dorka, Nagy Joel

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-20 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újpest-MT/B 2 4 2 4 12
Serdülő U14 B 15 12 8 14 49

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

KARDOS ÁDÁM 10, HIDVÉGI DONÁT 8, RAVASZ PÉTER 7, SAMU GERGŐ 7, STARCZ ÁDÁM 5, Horváth Áron 4, Takács Ábel 3, Wéber István 3, Yang Zi Le 2, Sztankóczy Olivér, Szombathelyi Zoltán, Ács Vince

1. félidő

Lendületesen kezdtünk, és egyből kézbe vettük a mérkőzés irányítását. A jó védekezés volt mindennek az alapja, mert utána a lepattanókból, és a labdaszerzésekből gyors labdafelhozatallal könnyen sikerült helyzeteket kialakítani, és azt kosárral befejezni. Az ellenfél csak az első negyed utolsó percében dobta az első kosarát, így megnyugtató előnnyel zártuk a játékrészt. A második 10 percben is hasonló volt a helyzet, bár itt rengeteg tiszta helyzetet elpuskáztunk azért sikerült növelni a fórt, és komoly előnyt kiharcolni a szünetig.

2. félidő

Míg hátul rendben volt a védekezésünk, támadásban számtalan hiba csúszott be. Ez részben a rutintalanság számlájára írható, részben viszont koncentrációhiány ami már sokkal bosszantóbb. Ellenben volt pár nagyon szép támadásunk amit akár felsőbb korosztályban is megirigyelnének, ez mindenképpen biztató a jövőre nézve. További pozitívum, hogy tudtam forgatni a csapatot, mert mindenki hozzátette a magáét, végül kilenc játékos is szerzett kosarat.

Összegzés

Nagy várakozással tekintettem a mérkőzés elé, mert az elmúlt időszakban nagyon sokat dolgoztunk a védekezésünkön, és kíváncsi voltam mit tudunk ebből kitenni a pályára. Úgy gondolom a 12 kapott pont magáért beszél, a srácok remekül helyt álltak!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00