NB1: Ellentétes félidők

Helyszín: Salgótarjáni Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Gál János, Földi László, Drenyovszki Dániel (Balogh László)

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-05-10 18:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Salgótarjáni KSE 24 13 23 19 79
Óbudai Kaszások 23 18 16 11 68

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: CZURA 19/6, TIchov 2, Boros 10/6, ARMAGHANI 11, Ormai 2

Cs: FARKAS 11/3, Rosemond 6/6, Varsányi 3/3, Láncos 2, Bartos 2, Bodnár, Lőrincze

1. félidő 

Nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést, de megint nem akadtak be a dobásaink és a ziccereink is kifele pördültek. Egy idő után aztán belejöttünk, de a meccs képe alapján egyik csapat sem akart igazán védekezni. Így igen pontgazdag első negyed született, csupán 1 pontos hazai vezetéssel. A második félidőre összekaptuk magunkat, sokat javult a védekezésünk. Ebben az időszakban 13 pontot engedélyeztünk a hazaiaknak és át is vettük a vezetést a szünetre.

2. félidő 

A harmadik negyedben teljesen visszaestünk, a tarján gyakorlatilag átgázolt rajtunk. Semmi sem működött, sok hibával játszottunk elől-hátul. Az utolsó játékrészre tovább zuhantunk, a hazaiak pedig örömkosárlabdával lezárták a mérkőzést. Ezzel pedig a 2 győzelmig tartó párharc első meccsén a hazaiak szerezték meg az előnyt.

Összegzés 

Csalódást keltő volt ez a mérkőzés, hiszen a második félidőben tulajdonképpen magunkat vertük meg. Ami az első húsz percben jól működött, azt a szünet után gyakorlatilag kidobtuk és ok nélkül változtattunk a játékunkon. Az egy dolog, hogy a bajnokságnak ez a szakasza már nem motiváló bizonyos játékosok számára, azonban az megengedhetetlen, amit a fordulás után produkáltunk. Természetesen vállalom a felelősséget, de pár embernek azért szintén magába kellene néznie. Gratulálok az ellenfelünknek, remélem szombaton ki tudunk egyenlíteni.

 

Fotó: SKSE

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…

  • U18 Leány
  • Ezzel a mérkőzéssel lezárult az év a junioroknál. Azt gondolom, hogy nagyon hasznos meccseket tudtunk játszani. Egyrészt a junior korú játékosoknak is volt folyamatosan lehetősége játszani, illetve a…

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-05-20 Kezdés: 15:00