NB1: Jöhet a harmadik mérkőzés!

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Hervay Tibor, Nepp László, Józsa András Junior (Vághy Tamás)

Nézők száma: 100

Mérkőzés időpontja: 2023-05-13 18:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 26 21 16 14 77
Salgótarjáni KSE 13 14 21 10 68

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: CZURA 19/6, TIchov 10, Boros 8/3, ARMAGHANI 9/3, Ormai 6

Cs: FARKAS 20/15, Rosemond, Varsányi, Láncos 2, Bartos 1, Bodnár 2, Kolozsvári

1. félidő 

Rég nem látott teljesítménnyel sikerült kezdeni a mérkőzést. Óriási energiákat mozgatva, gyakorlatilag állva hagytuk ellenfelünket és közel két számjegyű lett a különbség. Remekül járattuk a labdát, a vendégek pedig csak futottak utánunk. Kiváló első negyed után, a másodikban sem estünk vissza sikerült megtartani a jó formát, amivel a tarjániak még mindig nem tudtak semmit kezdeni és hamar 20 pont környéki volt az előny.

2. félidő 

A harmadik negyedben összekapták magukat a vendégek, mi pedig kicsit ritmust vesztettünk és fokozatosan dolgozták le a hátrányt. Pár 10 pont alá is benéztek, ekkor azonban megrázta magát csapatunk és végig kontrollálva a mérkőzést, sikerült megnyerni, ezzel pedig kiegyenlíteni a párharcot.

Összegzés 

Mindenképp vissza szerettük volna vinni a párharcot Salgótarjánba. Az előző mérkőzéshez képest sokkal jobban játszottunk. Támadásban nagyon jól járt a labda, sikerült megtalálni mindig az üres embert. Van pár dolog, amiben javulni kell szerdára, de az biztos hogy mindent meg fogunk tenni idegenben! Gratulálok a fiúknak!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…

  • U18 Leány
  • Ezzel a mérkőzéssel lezárult az év a junioroknál. Azt gondolom, hogy nagyon hasznos meccseket tudtunk játszani. Egyrészt a junior korú játékosoknak is volt folyamatosan lehetősége játszani, illetve a…

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-05-20 Kezdés: 15:00