NB1: Leépítettük magunkat

Helyszín: Gál József Sportcsarnok

Játékvezetők: Menyhárt ferenc, Radnóti Miklós, Polonkai Balázs (Domokos Lőrinc)

Nézők száma: 10

Mérkőzés időpontja: 2024-01-13 17:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
CKE 33 20 24 30 107
Óbudai Kaszások 27 24 19 12 82

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: Boros 10/6, SUPOLA 16/3, Balázsi 1, Szabó 5/3, Steers 14/6

Cs: Lakosa 3/3, Armaghani 9, POLLÁK 12/3, HORVÁTH 6/6, Varsányi 2, Hajdu 2, Tóth 2

1. félidő 

Már az első percekben kiszakadt a zsák mindkét csapat és őrült pontgyártásba kezdett mindkét fél. Nem igazán tudtuk magunkat rávenni a védekezésre, átjáróház voltunk ellenfelünk számára. A dobópárbajt végül a Cegléd nyerte az első negyedben, nekünk pedig változtatni kellett. Sikerült is, elkezdtük keményen védekezni, betartottuk szabályinkat ezzel pedig elkezdtük szorongatni a hazaiakat. Támadsban jó ritmust fogtunk és a kemény védekezés mellé párosulva sikerült 2 pontra visszajönni.

2. félidő 

A második félidőre ismét egy rossz arcát mutatta a csapatunk, leginkább a védekezéssel voltak problémák és nem tudtuk érdemben változtatni. Lelassultunk teljesen, támadásban fusztráltak lettünk, ellenfelünk pedig csak húzott el tőlünk. Ahogy haladt az idő, teljesen leépítettük magunkat és egészen demoralizálóvá vált a mérkőzés, ahonnan már nem volt visszaút.

Összegzés 

Nehéz mit mondani! Mentálisan nagyon gyenge állapotban érkeztünk, így nem vittünk kellő energiát a pályára. Gólgazdag találkozó volt, ami során próbáltam a fiúkat felpörgetni, hogy átessünk a holtpontokon. Sajnos mikor az a kicsi tűz is elveszett, amit az elején mutattunk, akkor több kudarc után feladtuk a mérkőzést. Nyilvánvalóan nem ezért a demoralizáló vereségért utaztunk ide. Fontos szakasz előtt állunk, ahol száztíz százalékot kell nyújtanunk, tüzet és energiát vinni a pályára. Erre kell koncentrálnunk, ezen kell dolgozunk a következő héten és el kell kezdenünk nyerni!

 

Fotó: Felkai Gergely

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00