NB1: Magabiztos győzelemmel társult több fiatalunk bemutatkozása

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Varga-Záray Katalin, Földesi Marcell, Tóth Bence (Herczeg Ágoston)

Nézők száma: 100

Mérkőzés időpontja: 2022-11-26 16:45:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 23 29 13 22 87
Nagykőrösi Sólymok KE 11 19 24 21 75

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: BOROS 11/6, Bodnár 12, ARMAGHANI 20, Bartos 10, LÁNCOS 14

Cs: Ormai 2, KOROMPAY 10/9, DULIC 8/6, Szabados, Chabot, Kolozsvári, Balogh.

1. félidő 

Tovább tart a páratlan sérülés hullám és a héten több betegség is történt. Nem jó jelekkel tudtunk készülni a mérkőzésre. A heti munka is nehézkes volt, de a szombati mérkőzés előtti melegítésnél egy nagyon éles csapat látszódott- Jól is kezdtük a mérkőzést és sikerült kiépíteni egy nagyobb előnyt. Aki pályára lépett az 100%-ot nyújtott, ezzel kicsit meg is leptük ellenfelünket. A negyed végére már magabiztos 12 pontos előnyünk volt. Nagy rotációval dolgoztunk és ennek köszönhetően Korompay és Dulic is hamar pályára került és nagyszerű teljesítménnyel hálálták meg a bizalmat. A félidő végére pedig sikerült közel megduplázni a különbséget.

2. félidő 

A harmadik negyedben kicsit kiengedett a csapat és ez elég volt ellenfelünknek, hogy visszakapaszkodjon a mérkőzésbe. Ekkor Boros és Armaghani vezetésével rendeztük a sorokat. Ismét újabb bemutatkozás Balogh és Szabados is pályára került és ők is hasznosan kapcsolódtak be a mérkőzésbe. Az utolsó percek már csak a fiatalokról szóltak. Sikerült megtartani előnyünket és végig koncentrált mérkőzésen magabiztos győzelmet megszerezni.

Összegzés 

Puszta Dávidhoz sok jó emlék köt, így elsőnek szeretnék neki gratulálni! Az utóbbi évek egyik legagresszívebb védekezését sikerült összeraknia Nagykőrösön. Nem vagyunk könnyű helyzetben és nem vagyunk jó periódusban továbbra sem, a sérültjeinkkel megfogyatkozva kell minden egyes mérkőzésen kiállnunk. Erre a hétre pluszban jött pár betegség, szóval a szokásos edzésmunkát sem tudtuk úgy elvégezni, ahogy az megszokott. A pénteki utolsó edzésen már voltak biztató jelek, a mai teljesítmény ennek a munkának is köszönhető. Gratulálok a csapatomnak, mert nagyon nehéz helyzetben is sikerült, egy nagyon koncentrált és remek mérkőzést megnyernünk. Külön szeretnék gratulálni a most debütáló fiataloknak és azoknak a fiatal játékosoknak is, akik már mérkőzések óta szerepelnek a felnőtt keretben. Két nehéz mérkőzés vár ránk, reméljük hasonló teljesítménnyel, dolgozunk tovább.

 

Fotó: Felkai Gergely

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!