NB1: Mentálisan nem voltunk készen

Helyszín: Sport 11 Sportcentrum

Játékvezetők: Hervay Tibor, Menyhárt Ferenc, Jankovics Viktor (Sarkadi-Nagy Ágnes)

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2023-04-29 18:30:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TF-BP 19 20 24 18 81
Óbudai Kaszások 14 19 11 27 71

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: Boros 12/3, TICHOV 19/12, Czura 4, Armaghani 7, ORMAI 8

Cs: BARTOS 14, Varsányi 2, Láncos 2, Rosemond 3/3, Kolozsvári, Dulic, Lőrincze

1. félidő 

Szörnyen kezdtük a mérkőzést. Bár a nagy lendület meg volt, de 7 kihagyott ajtó-ablak ziccerrel nem tudtuk könnyű pontokat szerezni. Ezt kihasználta ellenfelünk, a kezdeti megilletődésük után, bénázásunknak köszönhetően kiépítettek egy biztosabb előnyt. A második negyedben sikerült előre lépnünk, de a megszokottnál teljesen más képet festettünk magunkról és csak tartani tudtuk a különbséget, zárkózni nem. A félidőre pedig 6 pontos volt a hátrányunk.

2. félidő 

Harmadik negyedet is úgy kezdtük ahogy a mérkőzést, ezzel pedig megpecsételtük sorsunkat. Ellenfelünk 20 pontos előnyt alakított ki és a fiatal játékosaik jöttek pályára. A teljes káosz harmadik játékrész után, az utolsó etapra sikerült összeszedni magunkat. Óriási hajrába kezdtük és sikerült 10 pont alá is benéznünk. Azonban ekkor rossz dobásokat vállaltunk, az idő pedig elfogyott. Végül sikerült a kozmetikázás, de kiábrándítóra sikerült az első mérkőzés.

Összegzés 

Mentális gondokról volt ma szó. Heroikus küzdelemben harcoltuk ki a biztos bennmaradást, és ez sokat vett ki a csapatból, nem tagadom, tőlem is. Nem megfelelő mentális állapotban érkeztünk a mérkőzésre. Voltak emberi tényezők is, amik hátráltatták a csapatot, de úgy gondolom, jól kezdtünk, és a kimaradt helyzeteink visszanyomtak minket a mélyére, ezen kell dolgoznunk a közeljövőben és szeretnénk visszahozni a Sport11-be a párharcot.

 

Fotó: TF-BP

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…