NB1: Nagy verést kaptunk Pécsett

Helyszín: PVSK NKA Csarnok

Játékvezetők: Horváth Alajos, Benedek Zoltán, Farkas Péter (Domonkos Lőrinc)

Nézők száma: 150

Mérkőzés időpontja: 2022-12-03 18:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Pécsi VSK-VEOLIA 22 32 40 18 112
Óbudai Kaszások 14 16 10 14 54

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: Boros, Bodnár 4, Armaghani 8/3, Bartos 7, LÁNCOS 14

Cs: Czura 6, Korompay, Varsányi 5/3, Lőrincze 6/6, Ormai 4, Dulic, Chabot

1. félidő 

Rövid időn belül a másik bajnok aspiráns PVSK csapatához látogattunk. Tudtuk, nem lesz könnyű mérkőzés, de jó hírekkel utazhattunk ugyanis Czura Attila visszatért a sérüléséből. Kicsit megilletődve kezdtük a mérkőzést, de sikerült meglepnünk ellenfelünket a védekezésünket. Sokáig partiban tudtunk lenni, de támadásban így is illetődötten játszottunk. A második negyedben sajnos teljesen elvesztettük a fonalat, Boros is kidőlt, így nehéz helyzetben lévő csapatunkat szinte lemosta pályáról a pécsi csapat. Félidőre közel 30 pontos volt a különbség.

2. félidő 

A harmadik negyedben kaptuk a legnagyobb verést, megmutatta igazi erejét a hazai csapat. Sokszor nem tudtuk áthozni a labdát se félpályán, sokszor ránk égett a támadó óra. Fiatal játékosaink pedig teljesen blokkolva pattogtatták a labdát. Ilyen nehéz helyzetből is sikerült kijönnie a csapatnak, az utolsó negyedre ismét visszatért a tűz és sikerült szép támadásokat vezetnünk, mellette pedig a védekezésünk is működött.

Összegzés 

Gratulálok Juhász Olivérnek és a PVSK csapatának! Egyértelműen toronymagasan esélyese ennek a bajnokságnak. Jó hírrel indult a hetünk, ugyanis Czura Attila visszatért, bár szedett-vetett kerettel próbáltunk kapaszkodni a mérkőzésen, az eredmény magáért beszél. Remek példa a fiatalok számára, hogy hogyan is kell kosárlabdázni és milyen az agresszív védekezés. Nekünk nem ez a súlycsoportunk, de igyekszünk a mérkőzéseinket megnyerni. Sok sikert a PVSK-nak!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00