NB1: Őrült mérkőzésen győzött a Nyíregyháza

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Varga-Záray Katalin, Hervay Tibor, dr. Varga Zoltán (Bogárdi János)

Nézők száma: 100

Mérkőzés időpontja: 2024-02-03 16:45:00

 

Csapatok 1 2 3 4 H1 Végeredmény
Óbudai Kaszások 23 29 17 23 12 104
HÜBNER Nyíregyháza BS 16 21 28 27 13 105

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: BOROS 30/3, Varsányi 2, SUPOLA 26/12, Balázsi 2, ARMAGHANI 22/3

Cs: POLLÁK 16/12, Horváth 4, Szabó.

1. félidő 

Nem tudtunk teljes kerettel parkettára lépni a Nyíregyháza ellen, de tisztességesen felkészülünk ellenfelünkből. Gyors rohanással sikerült ellépni ellenfelünktől, teljesen sokkolni tudtuk őket. Mutatott azért életjelent ellenfelünk és elkezdtek zárkózni. Jól tudtuk reagálni a rohamokra és sikerült megőrizni az előnyünket. A második negyedben sikerült robbantani és közel 20 pontos előnyünk volt a félidei pihenőre.

2. félidő 

A harmadik negyedben összeszedték magukat a vendégek, mi pedig nagyon sokat hibáztunk. Rossz védekezések és buta vállalásokkal is segítettük a nyíregyháziak zárkózását. A negyedik negyedre óriási csata alakult ki. Fizikális, férfias küzdelem és fej-fej mellett haladt a két csapat. Nem jutottunk dűlőre a rendes játékidőben. A hosszabításban sajnos elfáradtunk, a vendégek a nagyobb rotációs lehetőség miatt pedig felénk kerekedtek és egy utolsó dobással sikerült megnyerniük ezt az őrült mérkőzést.

Összegzés 

Őrült mérkőzés volt, nehéz most szavakat találni, úgy gondolom, hogy az első félidőben jó taktikát tudtunk kiépíteni és egy teljesen megilletődött Nyíregyháza volt a pályán. A második félidőben elfogyott az előnyünk mi pedig mentálisan kezdtünk elfáradni, a vendégcsapat pedig szépen lefaragta a hátrányát. Több rossz döntést hoztunk kiélezett szituációban, amire rendre kosarakat kaptunk. A Nyíregyháza egy nagyon jó csapat, csalóka volt az eddigi helyük a tabellán. Összeségében büszke vagyok a játékosaimra, hiszen limitált számban, sérülten, többen betegséggel együtt vállalták a játékot és nem menekültünk a halasztás irányába. Gratulálok a Nyíregyháza csapatának.

 

Fotó: Felkai Gergely

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00