Nehéz kezdés, de pozitív végeredmény

Helyszín: Benkő István Református Általános Iskola és Gimnáz

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Frányó Csanád

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/C 8 10 11 14 43
Óbudai Kaszások U13 Leány 13 16 13 21 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Krajcsovich.J. 18., Horváth H., Horváth. A. 9. , Sterbenz P. 12, Kerékgyártó L 6. , Frenyó N. 2 , Szakáli A, Nádasdy D. , Bene R. 8, Kamarás L.5, Udvardy-Lakos F. 2,

1. félidő

Este a BEAC ellen léptünk újra pályára. Folytattuk reggeli harcos játékunkat, ahol ismét szép kosarakat láthattunk. Az első negyedben Luca kiemelkedően szedte a támadólepattanókat és értékesítette pontokban is. Itt már lehetett érezni, hogy játszottunk már egy mérkőzést és a védekezésünk kissé szétesett. A második negyedben Jázmin vette a hátára a csapatott és vezette előre a gárdát. Majd Réka is észbe kapott és beszállt a pontgyártásba. Sok szerzett labdát sikerült szerezni és értékesíteni a túloldalon.

2. félidő

A harmadik negyed elején most megtartottuk a lendületünket és robotoltunk tovább. Bár védekezésben kissé felengedtünk és engedtük, hogy a Beac-os lányok ziccereket dobjanak rólunk. A negyed végére sikerült rendeződnünk és ismét egy csapatként játszanunk. Végül ezt a negyedet is sikerült megnyeri.

A záró játékrészben Réka és Luca közösen húzták a csapatot mind védekezésben mind támadásban. A mecset végig tudták irányitani a lányok.

Összegzés

Gratulálok a csapatnak a második győzelemhez. A második mérkőzésen is látszódott hogy a csapat együtt mozog és pozitívan állnak egymáshoz, s ez az eredményen is ezt mutatja. Nagyon sok munka vár még ránk annak ellenére hogy látszódik a kemény edzések eredménye. Jázmin 18 pontja és Panka 12 pontja magáért beszél, és Luca támadólepattanó szerzései is példaértékűek és önmagukért beszélnek. A kosárlabda egy csapat játék és vasárnap mindkét meccsen a lányok ezt meg is mutatták nekünk. Hajrá Kaszások !

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…