Nehéz kezdés után fölényes győzelem

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Szilágyi Tamás, Marsai Réka

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-02-09 11:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/B 5 6 2 6 6 25
Kaszás Girls 8 16 6 10 22 62

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: BABAY-BOGNÁR KINGA 33, Bakos Anna 1, Frenyó Nóra, Horváth Anna 3, Horváth Hella 5, Henglár Adél, Kamarás Lilla 2, Krajcsovich Jázmin 5, Sterbenz Anna 5, SZAKÁLI ANNA 8, Sziebert Gréta

1. félidő

A második megmérettetésünk egy lány csapat ellen várt ránk, ez mindig egy újabb lendületet ad a játékunknak, nem volt ez most sem másként.
Az öltözői beszélgetés során tisztáztuk a célokat és a feladatokat, majd az előző mérkőzések futóórával történő lebonyolítása miatt hosszú bemelegítés következett, mely során nem tudtunk felpörögni. Ez jól látszódott az első negyedünkön, időbe telt, mire felvettük a ritmust és kialakult a céltudatos játékunk. Csak a második negyedben tudtunk nagyobb különbséget kialakítani, amit a mérkőzés során folyamatosan tovább növeltünk.

2. félidő

A félidei büntetődobás a megszokottnál jobban sikerült, de ennél még mindig nagyobb koncentrációval kellene a vonalhoz állnunk. A nagyarányú különbség lehetővé tette, hogy tökéletesítsünk az eddig tanultakon és felelevenítsük azokat, amiket már régen használtunk. Kinga lendületes kosarai mellett Ancsa is szép kosarakat szerzett befutásokból, illetve Nóri és Nusi is büszkélkedhet remek add és fuss összjátékból szerzett kosárral. Az utolsó negyedben ellenfelünkön már látszódott a fáradtság, így a védekezésbeli hibáikat kihasználva, gyors labdaszerzésekkel tovább tudtuk növelni a különbséget.

Összegzés

Álmatagon kezdtük a második mérkőzést, de hamar sikerült megtalálni a lendületünket és önbizalmunkat a pályán. Nagyon örültem, hogy az eddig háttérbe húzódott játékosaink is merték próbálgatni a tudásukat, bízom benne, hogy ez már hosszú távon is így marad!
Bár inkább a már ismert feladatok gyakorlására helyeztük a hangsúlyt, fontos mérföldköveket tartogatott ez a forduló is a számunkra.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00