Nehéz szülés

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Hartai Tamás, Sancilio Alexis

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2021-11-06 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
PRIMA-BDSEbasket U20 13 17 14 13 57
Óbudai Kaszások U20 14 22 17 26 79

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Hegedűs 5, VAS-TEPLÁN 14/9, Batbataar 11/9, Konta 6, KALASSAI 14/6
Cs: DÓCS 23/6, Korompay 4, Chabot 2, Szabados, Marossy

1. félidő

Viszonylag könnyebb mérkőzésre számíthattunk a rengeteg szoros mérkőzés után. De a hangsúly így is a komolyságon és a 100% koncentráción volt. Ennek ellenére nem ilyen szellemben kezdtük a mérkőzést. Minden játékos csak a cipőjét tette ki a parkettára. Védekezésben senki nem akart aktívan dolgozni, látszatot akarták fent tartani. Támadásban sztár vállalásokkal próbáltunk dominálni, ami természetesen nem sikerült. Gyors időkérés után rendbe szedtük a dolgokat és próbáltunk a pályán is kijönni ebből a langyosvízből. A második negyed már sokkal jobban sikerült, szépen járattuk a labdát és kontrolláltan támadtunk. De még így is volt hova javulnunk.

2. félidő

Félidei pihenő után tudtuk tartani a második negyedben elkezdett munkát, ám a javulás elmaradt. Sokszor pontatlanok voltunk támadásban, meccs szinten 15 labdát adtunk el. Védekezésben sokszor dudaszóig nagyon jól védekeztünk, de a végén elmaradt a kizárás és a vendég csapat sorra szedte a támadó lepattanókat. Az utolsó játékrészben sikerült teljesen feljavulni és a csapatra jellemző gyors és pontos kosárlabdát pályára tudtuk vinni. A végére pedig magabiztos győzelmet sikerült bezsebelni.

Összegzés

A meccs első három negyedében rá sem lehetett ismerni a csapatra. Pocsék teljesítmény és alulmotiváltság volt jellemző a csapatra. Az, hogy egy gyengébb ellenféllel találkozunk nem azt jelenti, hogy teljesítmény nélkül, magától jön a győzelem. Ez egy kicsit csalódáskeltő. Az összképet végül sikerült javítani, de a továbbiakban nem fordulhat ez elő. A győzelemnek örülünk, megyünk tovább!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00