Nem a mi napunk volt

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Menyhárt Ferenc, Gaál István, Bagi Bálint

Nézők száma: 80

Mérkőzés időpontja: 2022-02-26 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
NKA Pécs 24 21 16 17 78
Óbudai Kaszások | Férfi NB1/B 12 20 11 11 54

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Czura 11/6, Vas-Teplán, Fekete 8/3, Boinitzer 8, Karavdic 10
Cs: Kalassai 5/3, Bartos 1, Mészáros 6/6, Dócs 5

1. félidő

A rájátszásért folytatott küzdelemben nagyon fontos mérkőzés várt ránk. Pécsett az odavágón, lesújtó vereséget szenvedtünk, most pedig már egy átalakult csapattal szerettünk volna nyerni. Fiatal tehetséges játékosok alkotják a pécsi csapatot. Szervezett és gyors kosárlabdát játszanak, ami ellen nélkülözhetetlen a fegyelmezett és precíz védekezés. A mérkőzés kezdete után nem sokkal óriási rohammal kellett szembenéznie csapatunknak, a pécsiek szinte átrohantak rajtunk. Támadásban is döcögött a szekér, az első játékrészben mindösszesen 12 pontot tudtunk dobni. A második negyedre már teljesen másik csapat jött ki a parkettre, támadásunk szintekkel feljavult és a saját játékunkat tudtuk játszani. Védekezésben továbbra is voltak problémák, ezekben pedig egyértelműen javulnunk kellett ahhoz hogy legyen esélyünk megnyerni a mérkőzést.

2. félidő

Félidő után visszaestünk az első negyedben nyújtott formánkra. Támadásban semmi nem sikerült, hosszú percekig nem tudtunk betalál. Ajtó-ablak ziccerek maradtak ki, ellenfelünk pedig ezt kihasználva még jobban el tudott lépni tőlünk. Az utolsó negyedre sem jutott semmi jó számunkra, nem tudtunk változtatni hibáinkon, ellenfelünk pedig magabiztosan irányította a mérkőzés utolsó pillanatáig a játékot. Ez a szombati nap nem a mi napunk volt, a játék egyetlen elemében sem tudtuk felülmúlni ellenfelünket, így pedig 24 pontos vereséget szenvedtünk.

Összegzés

Gratulálok a pécsi csapatnak, minden tekintetben felül múltak bennünket, mi megyünk tovább és próbáljuk a hibáinkat kijavítani a következő mérkőzésre.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00