Nem adtuk fel!

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Török Béla, Waigand Ágoston

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-19 12:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd/B 15 5 3 13 5 41
Kaszás Minik 5 10 3 6 19 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Minik: VASALI Dénes 27, BALPATAKI Bence 6, Báti Barnabás, Grósz Máté 1, DARÓCZI Gergő 5, Ollai Péter, Jurányi Norbert 4

1. félidő

A Kaszás Minik csapata második alkalommal lépett pályára a Kenguru Kupában és most a Honvéd és az SZSE ellen bizonyíthattak a legfiatalabbak. Többen is hiányoztak a keretből, így kis létszámban tudtunk csak megjelenni, de ha már elmentünk, igyekeztünk kihozni a maximumot magunkból.
A Honvéd csapata jobban kezdte a mérkőzést, picit megilletődtünk ellenfelünk agresszivitásától és határozottságától, ezért nem mertünk sokszor úgy vállalkozni mint edzéseken. A második négyes már jobban pörgött, rengetek labdát sikerült szereznünk és Bertinnek köszönhetően sikerült megnyerni a negyedet is.

2. félidő

A félidőben 3-3 büntetőt értékesítettek a csapatok, majd ismét a Honvéd fiataljai tudtak határozottabban kosarazni, ekkor Norbi és Bence kosaraival tudtunk mérkőzésben maradni. A záró 10 percre aztán vérszemet kaptak a srácok és sikerült folyamatosan közelebb férkőzni ellenfelünkhöz és 2 perccel a vége előtt átvenni a vezetést is. Ellenfelünk ezek után még kiegyenlített, majd több támadáson keresztül bármelyik fél eldönthette volna a mérkőzést. 8 másodperccel a vége előtt Bertin szerzett labdát a félpályánál, majd a büntető sarkánál megállva a dudaszó pillanatában sikerült megszerezni a döntő két pontot.

Összegzés

Mind két csapat hatalmas dicséretet érdemel, nagyot küzdöttek a gyerekek, jó volt átélni a lelkesedést, az akarást. Remélem következő alkalommal teljes létszámmal tudunk hasonlóan jó hangulatú mérkőzést játszani.
Gratulálok minden Mininek! 

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00