Nem adtuk fel!

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Török Béla, Waigand Ágoston

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-19 12:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd/B 15 5 3 13 5 41
Kaszás Minik 5 10 3 6 19 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Minik: VASALI Dénes 27, BALPATAKI Bence 6, Báti Barnabás, Grósz Máté 1, DARÓCZI Gergő 5, Ollai Péter, Jurányi Norbert 4

1. félidő

A Kaszás Minik csapata második alkalommal lépett pályára a Kenguru Kupában és most a Honvéd és az SZSE ellen bizonyíthattak a legfiatalabbak. Többen is hiányoztak a keretből, így kis létszámban tudtunk csak megjelenni, de ha már elmentünk, igyekeztünk kihozni a maximumot magunkból.
A Honvéd csapata jobban kezdte a mérkőzést, picit megilletődtünk ellenfelünk agresszivitásától és határozottságától, ezért nem mertünk sokszor úgy vállalkozni mint edzéseken. A második négyes már jobban pörgött, rengetek labdát sikerült szereznünk és Bertinnek köszönhetően sikerült megnyerni a negyedet is.

2. félidő

A félidőben 3-3 büntetőt értékesítettek a csapatok, majd ismét a Honvéd fiataljai tudtak határozottabban kosarazni, ekkor Norbi és Bence kosaraival tudtunk mérkőzésben maradni. A záró 10 percre aztán vérszemet kaptak a srácok és sikerült folyamatosan közelebb férkőzni ellenfelünkhöz és 2 perccel a vége előtt átvenni a vezetést is. Ellenfelünk ezek után még kiegyenlített, majd több támadáson keresztül bármelyik fél eldönthette volna a mérkőzést. 8 másodperccel a vége előtt Bertin szerzett labdát a félpályánál, majd a büntető sarkánál megállva a dudaszó pillanatában sikerült megszerezni a döntő két pontot.

Összegzés

Mind két csapat hatalmas dicséretet érdemel, nagyot küzdöttek a gyerekek, jó volt átélni a lelkesedést, az akarást. Remélem következő alkalommal teljes létszámmal tudunk hasonlóan jó hangulatú mérkőzést játszani.
Gratulálok minden Mininek! 

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…