Nem bírtuk a végjátékot, nem sikerült a győzelmet

Helyszín: Bajza József Általános Iskola

Játékvezetők: Tarnai Gyula Csaba, Horváth Péter

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-03-05 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd/B 11 22 14 20 67
Serdülő U14 20 7 12 9 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

DEMETER-NYITRAI 8, Tóth 5, MIHÁLYI 10, HALÁSZ 14, Farkas
Zádor 3, Raj M. 4, Mácza, Kocsis 4, Raj Z., Konta

1. félidő

Az első félidő a keretek kettészeléséről szól, és az első illetve a második játékrész nagyon különbözött egymástól a szembe került 5-ösök csatája miatt. Az első negyedet nagyon domináltuk, a negyed végén tudott kicsit közelebb jönni ellenfelünk, és 9 pontos előnyre tettünk szert. A 2. negyedben ellenfelünk diadalmaskodott, és át is vették a vezetést. A félidőben reménykedtünk, hogy az ötösök kombinálásából győztesen kerülhetünk ki a végén, de tudtuk, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés lesz.

2. félidő

A 3. negyedben nagyon nagy energiákat mozgósítottunk, és egy nagyon egálos negyedet tudtunk produkálni. Ezután jött az utolsó felvonás, amit 6 pontos hátrányból kezdtünk meg. A negyed elején jobban kezdett ellenfelünk, és ez meg is pecsételte a sorsunkat. Ezután látszódott, hogy mentálisan és fizikálisan is elfáradtunk, sajnos azok a kötelek is szakadtak, amibe még kapaszkodtunk. A meccs végére egy abszolút nem valós végeredmény született, sajnos ellenfelünk ki tudta használni a zuhanásunkat és elhúztak a meccs végére.

Összegzés

Sajnálom, hogy a végjátékra kifulladtunk mentálisan és fizikálisan is, jött egy rossz hullám a 3. negyed végén és a 4. negyed elején, ami teljesen gödörbe lökött minket, és nem tudtunk kimászni belőle. Remélem, hogy mindenki át tudja gondolni a mérkőzés alakulását, és legközelebb ilyen szituációban ebből tanulva képesek leszünk még tovább ostromolni ellenfelünk seregét. A Honvéd nagyot játszott, gratulálunk nekik!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00