Nem bírtunk a Dűlővel

Helyszín: Károlyi István Ált. Isk. és Gim – 1041 Bp Erzsébet

Játékvezetők: Magyar Zoltán, Süveges Zalán

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-12-08 12:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Dűlői Kaszások 8 16 7 19 10 60
U11 Római Kaszások 8 8 6 8 13 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: KRONAVETTER Dániel 12, Konta Magor, Varga Márton, Tóth Bernát 1, Jendrolovics Márk, Takács Ábel 3, KÓNYA Márton 5, CSIZMADIA Márton 5, SZABADOS Mátyás 7, FÜLÖP Vince 7, Dienes Attila 2

1. félidő

Vasárnap tartották a Kenguru Kupa III. fordulóját, ahol az E csoportban a három területi csapat találkozott egymással. A Dűllői csapattal már játszottunk kéthete edző mérkőzést, amely nagyon hasznos volt számunkra, igaz, akkor nem teljes kerettel szemben méretettük meg magunkat.
Az első negyedet nálunk a már- már szokásos Farkas négyes kezdte, akik 8 pontot hoztak össze és végül 8-8-as eredménnyel zárták a 10 percüket. Nagy boldogság, hogy a sikerült az agresszív oldalát megmutatni ennek az ötösnek, szükség volt erre a harciasságra. A második negyedet nem kezdtük jól, hamar 6 pontos hátrányba kerültünk, de a játékrész felére Dani és Matyi kosaraival ismét egálra hoztuk az eredményt, azonban ahogy az első pár percben, úgy az utolsó percben se tudtuk tartani a lépést és 8 pontos hátrányba keveredtünk a félidőre. A büntetőket jól kezdtük, az első 6 próbálkozó mind bedobta a maga kísérletét ( Ábel, Márk, Matyi, Marci, Vince, Csiz !), de sajnos a széria megszakadása után már egy pontot sem gyűjtöttünk össze a szünetben.

2. félidő

A második félidőt nem tudtuk úgy kezdeni, mint a mérkőzés elején, csak a harmadik percben szereztünk először pontot Csizi révén, ellenfelünk közben folyamatosan növelte az előnyét, amelyre Vince és Marci tudott válaszolni. Az utolsó ötös nagy irammal kezdte meg a negyedét, Matyi , Ati és Bernát is pontot szerzett, majd az utolsó percekben Dani tudott háromszor is eredményes lenni és egyedüliként 10 egység fölé jutni! Végeredmény 43- 60.

Összegzés

A nemrég lejátszott edzőmérkőzéshez képest ég és föld volt a teljesítményünk, mind védekezésben, mind támadásban, de főleg küzdésben! Sokaknak sikerült az egyéni hibáikat javítani és egyre kevesebb hibát vétettünk csatszinten is, továbbá igyekeztünk a megbeszéltekhez tartani magunka , ami nagy öröm számomra! A Dülői csapatnak gratulálok, nagyon szépen játszottak, külön gratula a két ex-Flamingónak.

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…