Nem bírtunk a Dűlővel

Helyszín: Károlyi István Ált. Isk. és Gim – 1041 Bp Erzsébet

Játékvezetők: Magyar Zoltán, Süveges Zalán

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-12-08 12:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Dűlői Kaszások 8 16 7 19 10 60
U11 Római Kaszások 8 8 6 8 13 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: KRONAVETTER Dániel 12, Konta Magor, Varga Márton, Tóth Bernát 1, Jendrolovics Márk, Takács Ábel 3, KÓNYA Márton 5, CSIZMADIA Márton 5, SZABADOS Mátyás 7, FÜLÖP Vince 7, Dienes Attila 2

1. félidő

Vasárnap tartották a Kenguru Kupa III. fordulóját, ahol az E csoportban a három területi csapat találkozott egymással. A Dűllői csapattal már játszottunk kéthete edző mérkőzést, amely nagyon hasznos volt számunkra, igaz, akkor nem teljes kerettel szemben méretettük meg magunkat.
Az első negyedet nálunk a már- már szokásos Farkas négyes kezdte, akik 8 pontot hoztak össze és végül 8-8-as eredménnyel zárták a 10 percüket. Nagy boldogság, hogy a sikerült az agresszív oldalát megmutatni ennek az ötösnek, szükség volt erre a harciasságra. A második negyedet nem kezdtük jól, hamar 6 pontos hátrányba kerültünk, de a játékrész felére Dani és Matyi kosaraival ismét egálra hoztuk az eredményt, azonban ahogy az első pár percben, úgy az utolsó percben se tudtuk tartani a lépést és 8 pontos hátrányba keveredtünk a félidőre. A büntetőket jól kezdtük, az első 6 próbálkozó mind bedobta a maga kísérletét ( Ábel, Márk, Matyi, Marci, Vince, Csiz !), de sajnos a széria megszakadása után már egy pontot sem gyűjtöttünk össze a szünetben.

2. félidő

A második félidőt nem tudtuk úgy kezdeni, mint a mérkőzés elején, csak a harmadik percben szereztünk először pontot Csizi révén, ellenfelünk közben folyamatosan növelte az előnyét, amelyre Vince és Marci tudott válaszolni. Az utolsó ötös nagy irammal kezdte meg a negyedét, Matyi , Ati és Bernát is pontot szerzett, majd az utolsó percekben Dani tudott háromszor is eredményes lenni és egyedüliként 10 egység fölé jutni! Végeredmény 43- 60.

Összegzés

A nemrég lejátszott edzőmérkőzéshez képest ég és föld volt a teljesítményünk, mind védekezésben, mind támadásban, de főleg küzdésben! Sokaknak sikerült az egyéni hibáikat javítani és egyre kevesebb hibát vétettünk csatszinten is, továbbá igyekeztünk a megbeszéltekhez tartani magunka , ami nagy öröm számomra! A Dülői csapatnak gratulálok, nagyon szépen játszottak, külön gratula a két ex-Flamingónak.

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…