Nem bírtunk a Gepárdokkal

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Szokolainé V. Csilla, Stábor Alex

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-10-20 14:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kéksárga Gepárdok 9 14 10 4 18 55
U11 Római Kaszások 3 6 4 12 0 25

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Fülöp Vince 4, Jendrolovics Márk Zsombor 1, KRONAVETTER Dániel 6, Kónya Márton 2, Dienes Attila 1, Csizmadia Márton 0, Konta Magor Márk 1, KURUCZ Martin Gábor 11, Tóth Bernát 0, Takács Ábel Simon 0.

1. félidő

Miután átbeszéltük az első mérkőzés tanulságait egy meccsnyi pihenő várt a srácokra mielőtt pályára léptünk volna a Kislenke ellen. Sajnos Csizi és Varga Marci se tudott pályára lépni, így némileg megfogyatkozva kezdtünk neki a mérkőzésnek.
Az első negyed mind két oldalt sok hibát hozott, 7 perc elteltével 5-3 volt még csak az eredményjelzőn, azonban ellenfelünk az utolsó pillanatokban megrázva magát 6 pontos különbségre tett szert. A második negyedben, nem sikerült változtatnunk a játékunkon, rengeteg labdát adtunk el, amely hibákból ellenfelünk gyors kosarakat tudott szerezni. Egyre kevésbé tudtunk visszaérni az embereinkkel és támadásban is egyre jobban látszódtak a fáradtág jelei, amely meglátszódott a félidei büntetőinken is, amikor is 10/4 et sikerült értékesíteni.

2. félidő

A harmadik negyedben Martin 8 és Dani 4 pontjának köszönhetően 8 pontot sikerült faragnunk a különbségen, többször is szép, tudatos egyéni megmozdulásokat mutatott be a 4 pályán lévő játékos. A negyedik negyedre így maradt némi reménysugár azonban az utolsó negyedben már nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenfelünkkel és pont nélkül zártuk a mérkőzést. Végeredmény 25-55.

Összegzés

Sajnálom, hogy nem tudtuk végül megszorongatni egyik ellenfelünket sem, pedig voltak jó periódusaink, főleg az első meccsen. Törekednünk kell a gyakori hibák javítására, a fegyelmezett játékra és az egyéni felelősségteljes védekezés betartására. Az eredmény ellenére elégedett vagyok, többen szépen küzdöttek és igyekeztek felvenni a versenyt az ellenfelükkel, remélem csapat szinten is sikerül továbbfejlődnünk Jobbulást a sérülteknek!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00