Nem bírtunk a Gepárdokkal

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Szokolainé V. Csilla, Stábor Alex

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-10-20 14:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kéksárga Gepárdok 9 14 10 4 18 55
U11 Római Kaszások 3 6 4 12 0 25

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Fülöp Vince 4, Jendrolovics Márk Zsombor 1, KRONAVETTER Dániel 6, Kónya Márton 2, Dienes Attila 1, Csizmadia Márton 0, Konta Magor Márk 1, KURUCZ Martin Gábor 11, Tóth Bernát 0, Takács Ábel Simon 0.

1. félidő

Miután átbeszéltük az első mérkőzés tanulságait egy meccsnyi pihenő várt a srácokra mielőtt pályára léptünk volna a Kislenke ellen. Sajnos Csizi és Varga Marci se tudott pályára lépni, így némileg megfogyatkozva kezdtünk neki a mérkőzésnek.
Az első negyed mind két oldalt sok hibát hozott, 7 perc elteltével 5-3 volt még csak az eredményjelzőn, azonban ellenfelünk az utolsó pillanatokban megrázva magát 6 pontos különbségre tett szert. A második negyedben, nem sikerült változtatnunk a játékunkon, rengeteg labdát adtunk el, amely hibákból ellenfelünk gyors kosarakat tudott szerezni. Egyre kevésbé tudtunk visszaérni az embereinkkel és támadásban is egyre jobban látszódtak a fáradtág jelei, amely meglátszódott a félidei büntetőinken is, amikor is 10/4 et sikerült értékesíteni.

2. félidő

A harmadik negyedben Martin 8 és Dani 4 pontjának köszönhetően 8 pontot sikerült faragnunk a különbségen, többször is szép, tudatos egyéni megmozdulásokat mutatott be a 4 pályán lévő játékos. A negyedik negyedre így maradt némi reménysugár azonban az utolsó negyedben már nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenfelünkkel és pont nélkül zártuk a mérkőzést. Végeredmény 25-55.

Összegzés

Sajnálom, hogy nem tudtuk végül megszorongatni egyik ellenfelünket sem, pedig voltak jó periódusaink, főleg az első meccsen. Törekednünk kell a gyakori hibák javítására, a fegyelmezett játékra és az egyéni felelősségteljes védekezés betartására. Az eredmény ellenére elégedett vagyok, többen szépen küzdöttek és igyekeztek felvenni a versenyt az ellenfelükkel, remélem csapat szinten is sikerül továbbfejlődnünk Jobbulást a sérülteknek!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…