Nem ébredtünk fel!

U13 Leány

Helyszín: BEAC Sporttelep (1117 Budapest Bogdánfy Ödön utca

Játékvezetők: Szöts Dávid István, Magyar Zoltán

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-08 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC – Újbuda KA/C 12 14 15 14 55
Óbudai Kaszások U13 Leány 11 13 18 17 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BABAY-B K, 29, KRAJCSOVICH.J,22, Kerékgyártó L.6, Horváth H. , Sterbencz P. , Nádasdy D., Kamarás L.2, Udvardy-Lakos F., Ferencz-K S, Bene R,

1. félidő

Szombaton került megrendezésre az utolsó regionális forduló. Első ellenfelünk BEAC KA/ C volt, akik lelkesen és magabiztosan érkeztek meg a csarnokba. Már az öltözőben érezni lehetett, hogy fejben nem érkeztünk meg a meccsre és ez a bemelegítésünk intenzitásán is látszott. Az első negyedünk nem találta meg magát a pályán így ziccereket kaptunk ellenfelünktől. Jázmin az első negyed húzóembere több betöréssel próbálta a csapatot húzni magával. A védekezésünkben és támadásainkban sok alaphibát vétettünk figyelmetlenségünk miatt. A második ötösünk húzóembere Kinga volt, aki felpörgette kissé a játékunkat, és láttunk egy-két szép csapatjátékot, amiből sikerült pontokat szereznünk. Sok fegyelmezetlen egyéni akció jellemezte az első félidőnket ami az eredményen is látszódott.

2. félidő

A harmadik negyed elején már sokkal éberebbek voltunk, és szép akciókat láttunk. Sok hullámvölgy jellemezte ezt a félidőt is, de a kemény védekezés kissé elbizonytalanította ellenfelünket és nem tudott ellenfelünk könnyű kosarakat szerezni. Több olyan támadást láttunk ahol mindenki kivette a részét a pályán csak a dobás befejezésére nem figyeltünk oda, így sok kimaradt ziccerünk volt. A záró játékrészben Kinga és Jázmin mellé csatlakozott Luca és Lilla a pontgyártásban is. Így ezt a negyedet is sikeresen zártuk.

Összegzés

Nem érkeztünk meg fejben, időben a mérkőzésre így saját dolgunkat nehezítettük meg. Sok minden tanultunk ebből a mérkőzésből is, de még sok munka vár ránk mind, támadásban és védekezésben is. Sok kis hiba ellenére láttunk szép csapatmunkákat, ami magukért beszélnek. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Hajrá Kaszások !

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00