Nem egy súlycsoport

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Biha

Játékvezetők: Kiss Bálint, Vigh Barnabás

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-05 11:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd/B 27 13 4 19 17 80
U12 Kaszás Boys 0 4 2 4 2 12

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Pataki B 4, Baranyai 2, Daróczi G 2, Grósz M 2, Nagy K 1, Csizmazia 1, Jánosi, Köcse, Orosz, Krémer, Bognár

1. félidő

Rengetek hiányzóval vágtunk neki az U12-es bajnokság 3. fordulójának, ahol a Budapesti Honvéd SE/B csapata és a Törekvés csapata várt ránk. A Honvéd csapatát már ismertük korábbról, tudtuk, hogy főleg idősebb, jó fizikumú csapatról van szó.
A papírforma alapján kezdődött a mérkőzés, sajnos idősebb ellenfelünk állva hagyott minket már a rajnál és hamar tetemes előnyre tett szert. A második negyedben Bubu egyéni megmozdulásaival tudtunk szépíteni az eredményen, illetve némileg több helyzetig jutottunk el, azonban ellenfelünk gyors játékosait nem sikerült utolérnünk védekezésben, így rendre könnyű kosarakat tudtak szerezni.

2. félidő

A második félidőben nem sokat változott a játék képe, habár kevesebb kosarat engedtünk mind két negyedben, de sajnos még messze volt a csapat a megszokott harcosságtól és keménységtől. A harmadik negyedben Grósz Máté és Daróczi Geri tudott eredményes lenni, majd Bubu zárta a pontjaink sorát.

Összegzés

Nehéz egy ilyen meccset értékelni, hiszen sem játéktudásban, sem fizikálisan nem voltunk egy szinten ellenfelünkkel. Reméltük, hogy eléggé felrázkódtak a srácok a Törekvés elleni mérkőzésre.
Ellenfelünknek gratulálok a győzelemhez!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00