Nem fair

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Hőgerl Bence, Kutrik Andrea (Schwarz Mária)

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-05 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BLF KK/A 16 0 2 9 8 35
Óbudai Kaszások U12A 15 25 6 17 10 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: CSIZMADIA 6, CZIRKOS 7, Felkai 1, GYŐR 8, Hidvégi 3, Jendrolovics 6, KOCSIS 10, KRONAVETTER 15, PAÁR 4, Takács 5, Zádor 8

1. félidő

Próbáltunk kellőképpen bemelegíteni a mérkőzésre, de mégse sikerült az első perctől elkapni a fonalat úgy, ahogy azt szerettük volna. Lassan magunkra találtunk és sikerült felzárkózni, illetve nagyobb tempót diktálni. Ide értettem a címet, hogy ellenfelünk sajnos csak 7 játékossal tudott kiállni, ezért egyre jobban elfáradtak, ráadásul a második meccsüket játszották. Nem szeretem az ilyen egyenlőtlen feltételeket, egyik csapatról sem fest reális képet.

2. félidő

Számunkra jól alakult a mérkőzés, tudtunk gyakorolni olyan dolgokat, amikből hosszútávon építkezni tudunk. Az utolsó pillanatig komolyan vettük a feladatainkat.

Összegzés

A győzelemnek mindig és minden esetben örülni kell. Ezt kiegészíteném még azzal, hogy a helyén kell értékelnünk a dolgokat. Ismerjük ellenfelünk csapatát, akik erősek és biztos vagyok benne, hogy még több szoros és tanulságos mérkőzést fogunk játszani egymás ellen!
A Csapatnak gratulálok a győzelemhez, de inkább azokért az előremutató feladatokért, amiket sikerült teljesítenünk a meccs közben!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…