Nem fair

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Hőgerl Bence, Kutrik Andrea (Schwarz Mária)

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-05 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BLF KK/A 16 0 2 9 8 35
Óbudai Kaszások U12A 15 25 6 17 10 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: CSIZMADIA 6, CZIRKOS 7, Felkai 1, GYŐR 8, Hidvégi 3, Jendrolovics 6, KOCSIS 10, KRONAVETTER 15, PAÁR 4, Takács 5, Zádor 8

1. félidő

Próbáltunk kellőképpen bemelegíteni a mérkőzésre, de mégse sikerült az első perctől elkapni a fonalat úgy, ahogy azt szerettük volna. Lassan magunkra találtunk és sikerült felzárkózni, illetve nagyobb tempót diktálni. Ide értettem a címet, hogy ellenfelünk sajnos csak 7 játékossal tudott kiállni, ezért egyre jobban elfáradtak, ráadásul a második meccsüket játszották. Nem szeretem az ilyen egyenlőtlen feltételeket, egyik csapatról sem fest reális képet.

2. félidő

Számunkra jól alakult a mérkőzés, tudtunk gyakorolni olyan dolgokat, amikből hosszútávon építkezni tudunk. Az utolsó pillanatig komolyan vettük a feladatainkat.

Összegzés

A győzelemnek mindig és minden esetben örülni kell. Ezt kiegészíteném még azzal, hogy a helyén kell értékelnünk a dolgokat. Ismerjük ellenfelünk csapatát, akik erősek és biztos vagyok benne, hogy még több szoros és tanulságos mérkőzést fogunk játszani egymás ellen!
A Csapatnak gratulálok a győzelemhez, de inkább azokért az előremutató feladatokért, amiket sikerült teljesítenünk a meccs közben!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00