Nem így terveztük…

Helyszín: CAMUGO SportLab Kosárlabda Csarnok (1117. Bp. Huny

Játékvezetők: Miháczi Ádám, Kiss Bálint

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-08 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások Boys 9 10 4 20 4 47
Kaszás Girls U12 4 10 3 0 21 38

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: BÁTORFALVI 12, Dósa 1, Jasztrab 1, Kadenszki, Kiss, Kosztyu 2, KRAJCSOVICH 18, Mogyorósi 1, Polik, Réthy 3, Sárváry

1. félidő

Igazi Kaszás rangadóval indult vasárnap reggel a Gyermek Kupa 2. fordulója, hiszen egyesületünk fiaival kellett megmérkőznünk. Sajnos két kulcsemberünk is hiányzott, de bizakodva indultunk neki a mérkőzésnek, hiszen a lányoknak nagy vágya volt legyőzni a fiúkat. Az első félidőben végig szinte fej-fej mellett haladt a két csapat, teljesen egyforma erőviszonyokkal. Valahogy azonban azt éreztem, hogy nem mindenki csinálta azt, amit igazából tud, de ezt ráfogtam a kora reggeli időpontra. A második negyed végére 5 pontos hátrányban voltunk, így reméltem, hogy a félidei büntetőkkel közelebb tudunk majd lépni ellenfelünkhöz.

2. félidő

A szünetben összesen 3 büntetőt sikerült érvényesíteni, a fiúknak 4-et, így mínusz 6-ról indultunk. A harmadik negyed maga volt a káosz, nem sikerült kosarat dobnunk, viszont 20 pontot kaptunk. A negyedik negyedben Jázmin és Alíz parádés játékával vissza tudtunk jönni a meccsbe, 21 pontot szereztünk, és csak 4-et kaptunk. Az idő azonban nem volt elég egy ekkora hátrány ledolgozására, és 9 pontos vereséget szenvedtünk.

Összegzés

Vegyes érzelmeim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Le kell szögezni, hogy a csapatunk túlnyomó része fiatalabb egy évvel a gyermek kupa vezető korosztályánál, azonban ezen a mérkőzésen nem tudta mindenki azt nyújtani, amit igazán tud. A már jól megszokott küzdés is nagyon hiányzott a pályáról valamiért, illetve a csapat a két hiányzó játékosunk teljesítményének hiányát is megérezte. Tanulópénznek nagyon jó volt a mérkőzés, és mindenképpen fogunk edzőmeccsezni még a fiúkkal, hiszen így tudunk a legjobban fejlődni és még több bátorságot gyűjteni!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00