Nem így terveztük…

Helyszín: CAMUGO SportLab Kosárlabda Csarnok (1117. Bp. Huny

Játékvezetők: Miháczi Ádám, Kiss Bálint

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-08 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások Boys 9 10 4 20 4 47
Kaszás Girls U12 4 10 3 0 21 38

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: BÁTORFALVI 12, Dósa 1, Jasztrab 1, Kadenszki, Kiss, Kosztyu 2, KRAJCSOVICH 18, Mogyorósi 1, Polik, Réthy 3, Sárváry

1. félidő

Igazi Kaszás rangadóval indult vasárnap reggel a Gyermek Kupa 2. fordulója, hiszen egyesületünk fiaival kellett megmérkőznünk. Sajnos két kulcsemberünk is hiányzott, de bizakodva indultunk neki a mérkőzésnek, hiszen a lányoknak nagy vágya volt legyőzni a fiúkat. Az első félidőben végig szinte fej-fej mellett haladt a két csapat, teljesen egyforma erőviszonyokkal. Valahogy azonban azt éreztem, hogy nem mindenki csinálta azt, amit igazából tud, de ezt ráfogtam a kora reggeli időpontra. A második negyed végére 5 pontos hátrányban voltunk, így reméltem, hogy a félidei büntetőkkel közelebb tudunk majd lépni ellenfelünkhöz.

2. félidő

A szünetben összesen 3 büntetőt sikerült érvényesíteni, a fiúknak 4-et, így mínusz 6-ról indultunk. A harmadik negyed maga volt a káosz, nem sikerült kosarat dobnunk, viszont 20 pontot kaptunk. A negyedik negyedben Jázmin és Alíz parádés játékával vissza tudtunk jönni a meccsbe, 21 pontot szereztünk, és csak 4-et kaptunk. Az idő azonban nem volt elég egy ekkora hátrány ledolgozására, és 9 pontos vereséget szenvedtünk.

Összegzés

Vegyes érzelmeim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Le kell szögezni, hogy a csapatunk túlnyomó része fiatalabb egy évvel a gyermek kupa vezető korosztályánál, azonban ezen a mérkőzésen nem tudta mindenki azt nyújtani, amit igazán tud. A már jól megszokott küzdés is nagyon hiányzott a pályáról valamiért, illetve a csapat a két hiányzó játékosunk teljesítményének hiányát is megérezte. Tanulópénznek nagyon jó volt a mérkőzés, és mindenképpen fogunk edzőmeccsezni még a fiúkkal, hiszen így tudunk a legjobban fejlődni és még több bátorságot gyűjteni!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…