Nem sikerült a tisztes helytállás

Helyszín: MKOSZ Csarnok, Székesfehérvár

Játékvezetők: Koller István, Szőcs Péter

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-09-27 09:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Dávid Kornél KA 16 28 22 18 84
Óbudai Kaszások U18 12 17 12 12 53

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA:
Pirint 2, Jávorszky 3, Konta 6/3, SAFRANKA 16/3, Orbán 10/3
CS: Vasali 3, Dobossy 2, Léh 2, Korompay 3, Csocsán 4, Chabot 2

1. félidő

Az előző esti négyszeres hosszabbításos meccs reggelén a torna legerősebb csapata, a hazaiakkal szemben egy tisztes helytállásra, egy minél szorosabb meccsre törekedtünk. 17 percig egész jól bírtuk, ekkor 5 pontos hátrányban voltunk, ettől kezdve kezdett kinyílni az olló.

2. félidő

Már nem tudtuk tartani a fehérváriak nagyon tiszteletre-, és elismerésreméltó tempóját, így egyre csak nőtt a különbség. Mindenki elég sokat játszott és mindenki szerzett pontot, ha a pozitívumokat keressük.

Összegzés

Valami ilyesmire számítottunk, már ami a játékunkat illeti. Nagyon hullámzóan kosaraztunk, voltak nagyon szép dolgaink és voltak szégyenletes perceink is. Nagyon sok maradt bennünk, ami a normális felkészülésünk hiányából is fakad, ill. abból, hogy sok hiányzónk is akadt, és aki ott volt sem volt feltétlen 100 %-os.
Ugyanakkor meg ez a legnagyobb pozitívuma a hétvégének, hogy ilyen előzmények után, ilyen összetételben is – a fehérváriakat leszámítva, – partiban voltunk az ellenfeleinkkel és voltak győzelmi esélyeink. Most még nem reális a felsőház, de az idő nekünk dolgozik, összeszokva, jó formában, teljes csapattal igenis lesz esélyünk oda kerülni!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…