Nem sikerült behúzni

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Nagy Viktor, Gaál István, Földi László

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2021-02-20 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vásárhelyi Kosársuli 24 9 15 20 68
Óbudai Kaszások KA 16 16 16 14 62

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Jovanovic 11/3, KOVÁCS 17/15, Vámos 4, BENCSIK 12, HORVÁTH 7
Cs: Bea 2, VIGH 9, Vas-Teplán.

1. félidő

Nem voltunk könnyű helyzetben a mérkőzés elején, ugyanis Puszta Dávid még mindig a sérüléséből épül fel, Varga Dániel pedig eltiltását tölti. Jó sebességgel kezdtük meg a mérkőzést, egy jó figurából Kovács talált be a hárompontos vonalon túlról, majd Horváth is eredményes volt. Úgy tűnt iramunkkal nem tudja felvenni a versenyt a Vásárhely, de sajnos a negyed végére lelassultunk. Dobásaink nem ültek, ritmustalanná vált a támadásunk, védekezésben pedig könnyű kosarakat engedtünk ellenfelünknek. Így könnyedén felzárkóztak és át is vették a vezetést. A második játékrészben ismét magára talált a csapatunk és elkezdtünk zárkózni a vásárhelyi csapathoz. Remek megoldásokból sikerült kosarakat szereznünk és az első negyed 10 pontos hátrányát a negyed végére sikerült egy pontra csökkenteni.

2. félidő

A második félidőt egy hárompontossal kezdtük, amivel át is vettük a vezetést, de gyorsan jött a vendég válasz. Innentől pedig egy ki-ki meccs alakult ki, egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól. Kosarakra kosárral válaszoltak. De Jovanovic és Horváth találataival sikerült ellépni ellenfelünktől, ám ezután rengeteg hibát vétettünk védekezésben, az eladott labdáinkból pedig könnyű gólokat tudott szerezni a Vásárhely és sikerült behozni a 7 pontos lemaradásukat. Az utolsó játékrészben szinte azonnal átvették a vezetést a vendégek, mi pedig próbáltunk kapaszkodni, de 4 pontot belülre soha nem tudott jutni a csapat. Végül pedig 6 pontos, 62-68-as vereséget szenvedtünk.

Összegzés

Két kulcsjátékosunk is csak a padról nézhette ezt a rangadót. Nagyon hiányoztak az ő pontjaik. 3 negyeden keresztül jó kosárlabdát tudtunk játszani a hibák ellenére is, mindent megtett a csapat. Viszont ezek után csak futottunk az eredmény után, a Vásárhely pedig kritikus pillanatokban be tudott találni. Most össze kell zárni és készülni a hátralévő meccsekre, semmi nincs veszve.

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00