Nem sikerült felpörögni

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Lővei László

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-09 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Monori SE 23 10 27 14 74
Serdülő U13 6 16 9 19 50

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/B: Starcz 5, HALÁSZ 10, Mityók 5/3, Daróczi 2, Grósz 2
Körtvélyessy 4, Kun 4, ZÁDOR 8, MIHÁLYI 6, Paár 4, Ács, Kovács-Barcza,

1. félidő

Nagyon álmosan kezdtük a mérkőzést, az első negyed 8. percében 13:6-ra vezettek a monoriak, erre jött még az utolsó két percben a hatalmaz káosz tőlünk és lehetőséget adtunk ellenfelünknek, hogy még egy 10 pontot ránk verjenek.
Érthetetlen volt a ok nélküli megszeppenésünk, se védekezésben se támadásban nem mutattunk keménységet. A második negyed jobban sikerült, meg is nyertük 6 ponttal ezt a játékrészt, viszont a játékunk képe nem sokkal lett jobb. Ellenfelünk 1. negyedben felküldött ötöse sokkal erősebbnek bizonyult, mint a 2. negyedben, mi azonos erősségű 5-ösökkel próbálkoztunk. Jobban ki lehetett volna használni ezt a 10 percet, és sokkal többet faraghattunk volna a hátrányunkból.

2. félidő

A 3.negyed megint nem a miénk volt. Az ellenfél néhány magasabb és fizikálisan erősebb játékosa úgy parádézott a palánk alatt, ahogy szerettek volna. Igaz, ha mindent megteszünk védekezésben és a lepattanókért való kizárásban, valószínű, hogy a gyűrűnk közelében akkor is bajban lettünk volna, viszont minden körülménytől eltekintve meg kellett volna próbálnunk sokkal jobban harcolni. A magas játékosaik mellett a mezőnyjátékoson se védekeztünk olyan agresszívan, amennyire szerettünk volna. Az utolsó negyedet megint sikerült megnyernünk egy gyengébb monori szerkezet ellen.

Összegzés

Egy fizikálisan erősebb szerkezet ellen léptünk pályára. A „pályára lépés” kifejezés helyett a „harcolás” szót szerettem volna írni, de ebből ezen a meccsen nem sok volt. Nem tudtunk elkülönülni ellenfelünktől tempóban, felvettük a lassabb, felállt védelem elleni, palánk alatt brusztolós játékstílust, ahelyett, hogy kihasználtuk volna az agresszivitásunkat védekezésben és futottunk volna támadásban. Azt gondolom, hogy ez egy újabb feladat a csapat számára, hogy megtanuljunk a saját tempónkban játszani attól függetlenül, hogy az ellenfél milyen stílusban próbálkozik ellenünk. A mérkőzés vége felé jobban küzdöttünk, de ez nagyon kevés volt.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…