Nem sikerült jól a folytatás

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Vida József, Kapusi Gábor, Nagy-Pál Petra

Nézők száma: 110

Mérkőzés időpontja: 2021-10-03 17:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 19 24 21 21 85
TF-BP 27 19 22 26 94

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások:

CZURA 19/3, Kalasssai 6/6, Fekete 10/6, Czirbus 7, Horváth 6

Cs: Vas-Teplán 8/6, Ruják 5, PERUNICIC 16/9, Bencsik 8, Vigh, Hegedűs O., Konta

1. félidő 

Sikeres első meccs után, következett a következő megmérettetés. Hazai pályán egy fiatal és gyors kosárlabdát játszó TF csapatát fogadtuk. Nem úgy kezdődött a mérkőzés ahogy szerettük volna, a vendégek egyből a tetemes előnyt tudtak kiépíteni. Nagyon kereste magát csapatunk az első játékrészben, így csak kapaszkodni tudtuk. A második negyedben sikerült visszajönni a mérkőzésbe és végre a saját játékunkat tudtuk játszani. Czura és Fekete kosaraival, jó tempót diktálva sikerült 3 pontra csökkenti félidőre a különbséget. Így vegyes gondolatokkal vonulhatott az öltözőbe csapatunk.

2. félidő 

Nagy energiákkal kezdtük a harmadik negyedet. Nem akartunk újabb előnyt adni ellenfelünknek. Rendkívül agresszív és gyors kosárlabdát játszottunk, viszont az ezzel járó hibák is kiütköztek. Sok labdát szórtunk el, védekezésben pedig sok könnyű kosarat engedtünk a vendég csapatnak. Egy izgalmas ki-ki negyed után még mindig vendég vezetést mutatott az eredményjelző. Jöhetett az utolsó felvonás. Óriási csatát hozott a végjáték, többször sikerült pár pontra megközelíteni ellenfelünket, egyszer át is vettük a vezetést. Sajnos azonban kritikus pillanatokban, nem sikerült betalálni a TF pedig higgadt játékkal lezárta a mérkőzést, így elszenvedtük első idei vereségünket.

Összegzés 

Első sorban gratulálok a TF csapatának, valóban sokkal jobban akarták ezt a győzelmet, mint mi. Mi dekocentráltak voltunk egész mérkőzésen támadásban és védekezésben egyaránt. Egész héten készültünk a TF-ből, de megvalósítani nem tudtuk minimálisan sem semmit. Törvényszerű volt, hogy amikor följöttünk és közel kerültünk hozzájuk akkor nem tudtuk átvenni a vezetést. Az élet nem áll meg, ez egy jó tanulópénz lehet a csapatnak. Tovább kell menni, dolgozni és megpróbálni kijavítani.

Hasonló tartalmak

 • Süle Krisztina vezetőedző beszámolója

   

  Leány Junior Selejtező II.

  1 győzelem – 1 vereség

   

  A Nemzeti Junior Bajnokság második selejtező körében a Vasas Akadémia/B és a Török Flóris csapatával mérkőztünk meg. Az első mérkőzés második negyedében kiharcoltunk egy 10 pontos előnyt, melyet a harmadik negyedben tudtuk…

 • Két győzelem, egy vereség!

   

  A tét a főtáblára való bejutás volt, amihez (jelen információink szerint) a három mérkőzésből legalább kettőt meg kellett nyernünk. Természetesen minden meccsünkön győzni szerettünk volna, de azt már előzetesen sejtettük, hogy a körmendi csapatot, hazai pályán nagyon nehéz lesz megverni. Bár szombaton…