Nem találtuk a ritmusunkat

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Balogh Kristóf, Gombos Márk Bálint

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-05 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC/B 18 21 27 7 73
Serdülő U14 19 12 14 15 60

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

ÁCS 11/3, Zádor 14/3, Kun 2, Raj 4, Tóth 2
HALÁSZ 15, Paár 3, Kocsis 2, Grósz 2, Daróczi 4, Mácza 1, Konta

1. félidő

A mérkőzést egészen jól kezdtük, az első 5-ösünk szépen kezdte a mérkőzést. Az első negyed utolsó 2 percéig tartottuk az 5 pont körüli előnyünket. Védekezésünk nem volt nagyon kemény, viszont elégségesnek tűnt ellenfelünk lefékezésére. A támadásban a labdajáratás már itt akadozott, viszont remek egyéni megoldásokkal tudtuk ezt kompenzálni, és kihasználtuk ellenfelünk védelmi hibáit. A 2. negyedben kevésbé jöttek az egyéni bravúrok, a negyed közepén több percig nem voltunk képesek pontszerzésre, emellett védelmünk továbbra sem bizonyult hatékonynak.

2. félidő

A második félidőt 8 pontos hátrányban kezdtük meg. A 3. negyed első és utolsó 2 percében rövidzárlatot kapott csapatunk, és nem tudtunk kizökkeni a saját gödrünkből. Sok palánk alatti, illetve indításból szerzett pontokat kaptunk ezekben a periódusokban, és ennek köszönhetően nagyon nehéz helyzetbe kerültünk az utolsó 10 perces játékrész előtt. Az utolsó negyedben igaz 10 pontra is sikerült visszajönnünk, de sajnos a mérkőzés megfordítása nem igazán volt benne a játékunkban. A végeredmény 13 pontos vereséget mutatott számunkra.

Összegzés

Védekezésben tompák voltunk, támadásban nem igazi csapatként játszottunk, és mindenképpen ez a két dolog játszott fő szerepet a mérkőzés elvesztésére nézve. Védekezésben folyamatosan egy fázissal le voltunk késve, így igazából egész mérkőzésen csak futottunk ellenfelünk után és állandó tűzoltást végeztünk. Támadásban nagyon jó 1:1-eink voltak, viszont amikor ellenfelünk védelme ügyesen összezárt a betöréseinkre, akkor jött a baj, ekkor kellett volna okosan és türelmesen keresnünk egymás dobóhelyzeteit.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00