Nem vagyunk egy súlycsoportban jelenleg

Serdülő U14 (ffi)

Helyszín: Vasas Pasaréti Sportcentrum (Budapest, Pasaréti út

Játékvezetők: Tóth Kitti, Paulus Bence, MKOSZ ellenőr: Vághy Tam

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2020-01-26 10:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia/A 29 32 38 17 116
Serdülő U14 3 7 5 9 24

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány, SERES MILÁN 4, Goór Dániel 3, Kiss Csanád, Beke Botond 2, Michel András, ZÁDOR ZALÁN 5, Balogh Mátyás 5, Csillag András, Patrik-Pirk Martin 3/3, Pusztai Bence 2, Krajcsi Kornél

1. félidő

A Serdülő Főtábla II. fordulón az M csoport tornáján a harmadik mérkőzésünket a Vasas Akadémia/A csapata ellen játszottuk. Nem játszottunk ellenük ez előtt, de előzetes információk alapján már tudtunk, hogy hozzánk képest sokkal előrébb tartanak. Előző napon a MAFC/A csapatát 61 ponttal, majd a Budapesti Honvéd/A csapatát 22 ponttal győzték le. Akiktől mi meg kikaptunk nagy arányban a fizikum miatti különbség okán. Akkor most meg mondhatom, hogy kívülről nézve, úgy tűnt a két csapat, mintha az egyik egy átlagos serdülő csapat lenne, a másik meg egy kadett csapat.

2. félidő

A gyűrű alatt gyakorlatilag azt csináltak, amit csak akartak. Most élesben az ország egyik legjobb serdülő csapata ellen gyakorolhattunk az alsó poszt védését csapatszinten. Ebben sokat tudtunk előre lépni. Meg persze sok más játék elemet is tudtunk gyakorolni. Tovább mélyíthettünk az eddig megszerzett tudást. Támadásban nem nagyon tudtunk közel kerülni a gyűrűhöz, jól védték a festéket. Köszönhető a szerkezetbeli nagy különbség miatt.

Összegzés

Összességében mondhatom, hogy a legnehezebb hétvégén vagyunk túl. Az előző főtáblán megszerzett értékes második hely eredményezte ezt nekünk, hogy bekerültünk ilyen erős csapatok közé. Utólag mondhatom, hogy abszolút kihasználtuk a fejlődésünk érdekében. Ezekkel az értékes tapasztalatokkal mehetünk a Serdülő Főtábla III. fordulóra, ahol már tudjuk, hogy a Debreceni KA/A, a Pityke KSE és a Békési SZSK lesznek az ellenfeleink.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10