Nem vagyunk egy súlycsoportban jelenleg

Serdülő U14 (ffi)

Helyszín: Vasas Pasaréti Sportcentrum (Budapest, Pasaréti út

Játékvezetők: Tóth Kitti, Paulus Bence, MKOSZ ellenőr: Vághy Tam

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2020-01-26 10:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia/A 29 32 38 17 116
Serdülő U14 3 7 5 9 24

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány, SERES MILÁN 4, Goór Dániel 3, Kiss Csanád, Beke Botond 2, Michel András, ZÁDOR ZALÁN 5, Balogh Mátyás 5, Csillag András, Patrik-Pirk Martin 3/3, Pusztai Bence 2, Krajcsi Kornél

1. félidő

A Serdülő Főtábla II. fordulón az M csoport tornáján a harmadik mérkőzésünket a Vasas Akadémia/A csapata ellen játszottuk. Nem játszottunk ellenük ez előtt, de előzetes információk alapján már tudtunk, hogy hozzánk képest sokkal előrébb tartanak. Előző napon a MAFC/A csapatát 61 ponttal, majd a Budapesti Honvéd/A csapatát 22 ponttal győzték le. Akiktől mi meg kikaptunk nagy arányban a fizikum miatti különbség okán. Akkor most meg mondhatom, hogy kívülről nézve, úgy tűnt a két csapat, mintha az egyik egy átlagos serdülő csapat lenne, a másik meg egy kadett csapat.

2. félidő

A gyűrű alatt gyakorlatilag azt csináltak, amit csak akartak. Most élesben az ország egyik legjobb serdülő csapata ellen gyakorolhattunk az alsó poszt védését csapatszinten. Ebben sokat tudtunk előre lépni. Meg persze sok más játék elemet is tudtunk gyakorolni. Tovább mélyíthettünk az eddig megszerzett tudást. Támadásban nem nagyon tudtunk közel kerülni a gyűrűhöz, jól védték a festéket. Köszönhető a szerkezetbeli nagy különbség miatt.

Összegzés

Összességében mondhatom, hogy a legnehezebb hétvégén vagyunk túl. Az előző főtáblán megszerzett értékes második hely eredményezte ezt nekünk, hogy bekerültünk ilyen erős csapatok közé. Utólag mondhatom, hogy abszolút kihasználtuk a fejlődésünk érdekében. Ezekkel az értékes tapasztalatokkal mehetünk a Serdülő Főtábla III. fordulóra, ahol már tudjuk, hogy a Debreceni KA/A, a Pityke KSE és a Békési SZSK lesznek az ellenfeleink.

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!