Nem várt különbség lett a vége

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Boros Krisztina, Süveges Zalán

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-11-17 12:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BLF Kenguruk 10 16 6 16 16 64
U11 Római Kaszások 8 0 6 2 1 17

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Tóth Bernát 5, Kurucz Martin 1, Csizmadia Márton 2, Jendrolovics Márk Zsombor 1, Fülöp Vince, Konta Magor 1, Kronavetter Dániel 1, Takács Ábel 3, Szabados Mátyás 2, Kiszely Kristóf 1,

1. félidő

Az idei Kenguru kupa II. fordulójában a BLF és a Törekvés csapataival mérkőztünk meg a 4. csoportban. A múltkori forduló hibáit igyekeztünk kiküszöbölni, tanulni belőlük és a Budafoki meccs ritmusát folytatva kosárlabdázni.
Két 2010 es játékosunk mellé csatlakozott a gárdához Szabados Matyi a Gepárdok csapatából, így vágtunk neki 10-en a két összecsapásnak. Az első negyedben sikerült a megbeszéltekhez tartva játszanunk és okosan fegyelmezetten támadnunk, többször is okosan járattuk a labdát, helyet hagytunk az egy – egy lehetőségekhez. Összességébe szépen támadtunk, de sajnos hátul ismét elkezdtünk olyan hibákat véteni, amelyekre tudtuk hogy figyelnünk kell, de ekkor még 8-10 es eredménnyel válthattunk négyest. A második negyedben hasonló játékot, sőt, talán picit keményebb ellenállást vártam mint az első során, de sajnos semmi sem úgy sikerült ahogy elterveztük. Védekezésben, mint ha nem is akartuk volna felvenni a versenyt, könnyű kosarakat engedtünk, míg támadásban nagyon kevesektől láttam, hogy felakarnák vállalni a helyzetek megoldását. Sajnos ebben a negyedben pont nélkül maradtunk így nagyon nehéz helyzetbe kerültünk a második félidőre.

2. félidő

A harmadik negyedben picit ismét összeszedettebben jött fel a társaság a pályára, de ellenfelünk ekkora már vérszemet kapott és nem sikerült az első negyedhez hasonló pontossággal játszani. Az utolsó negyedben sem változott a játék képe, se elől, se hátul nem sikerült javulnunk egy – két ember kivételével akiken láttam, hogy kicsit jobban felszívták magukat és igyekeztek javítani, de szinte minden támadás során volt aki sajnos hibát vétett.

Összegzés

A végeredmény nem várt nagyarányú BLF győzelem. Gratulálok az ellenfélnek, mivel 40 percig ennyire keményen és fegyelmezetten kosárlabdáztak, szép példát állítva ezzel elénk. Pihenő nélkül folytatás a Törekvés csapata ellen!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00