Nem volt esélyünk

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Constantinum Sportcentrum (Kiskunfélegyháza, 6,, J

Játékvezetők: Hegedűs Csaba, Tóth Mihály, MKOSZ ellenőr: Budai C

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-01-12 18:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Debreceni KA 36 47 26 41 150
Serdülő I. (ffi) 10 8 10 15 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: KISS KOPPÁNY 8, Balogh Mátyás, Kocsis Marcell, Marossy Barnabás 2, Márkus Tamás 3/3, Zádor Zalán 2, SZABADOS BENJÁMIN 10, Korompay Dénes 8, Pintye Ákos, Vermes Örs 6, Patrik-Pirk Martin 3, Dulic Damjan

1. félidő

Csapatunk az Országos Serdülő Főtáblára I. tornán a második mérkőzését a Debreceni KA/A csapatával játszotta az „E” csoportban Kiskunfélegyházán. Lehetett tudni a mérkőzés előtt, hogy erős ellenféllel lesz dolgunk. Fizikálisan túl nagy a különbség jelenleg a két a csapat között. A mérkőzés az első félidőben már eldőlt.

2. félidő

Támadásban az eddig tanultakat sikerült alkalmazni, befejezés a mérkőzés duplázás és az ellenfél kemény védekezése miatt akadozott. Védekezésben nem tudtuk felvenni velük a versenyt. Jó tapasztalat, és igazi próbatétel volt a gyerekeknek ez a mérkőzés. Mindenki játéklehetőséget kapott, és ez által ki-ki megmutathatta, hogy milyen fából faragták. Többen voltak, akik ki is használták és küzdöttek a pályán!

Összegzés

Ez a mérkőzés egy jó tapasztalat lehet mindenki számára a csapatunkból. Nem könnyű ekkora hátrányból játszani. Hiszen mint mondtam, az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A küzdéssel összességében nem volt panasz. Mi az utunk elején állunk, sok edzés és mérkőzés vár ránk! Fel kell használnunk minden pillanatot, hogy tovább fejlődjünk. Hajrá Kaszások! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30