Nem voltunk egy súlycsoportban

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Szőke Gábor, Kutrik Andrea

Nézők száma: 22

Mérkőzés időpontja: 2020-02-15 08:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BEAC Farkasrét 14 11 3 17 7 52
U11 Kaszás Boys 6 5 4 2 2 19

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Vámos Barnabás 4, JONES Aidan 4, SZABÓ Gergely, Dósa Zsombor 2, Dienes Attila 2, Egyeki Barnabás 1, Bándi Kornél, Teremi Dániel , SZTOJKA Balázs 3, Földes Ádám 3.

1. félidő

A Kenguru Kupa 5. fordulójában a BEAC Farkasrét, valamint a Kőbányai Darazsak/ Pannónia ellen léptünk pályára. A hét közepén még úgy tűnt max létszámmal tudunk neki futni a fordulónak, de sajnos a betegség hullámnak köszönhetően végül karcsú 10 fővel léptünk pályára szombat reggel, ahol Dósa Zsombor személyében újoncot is sikerült avatnunk.

Első mérkőzésünket a BEAC-os lányok ellen vívtuk meg és már a bemelegítés során látszódott, hogy egy jól felkészített, erős csapat vár ránk. A 4. percig sikerült csupán tartania lépést, többek között Aidan kosarával, azonban, ezek után ellenfelünk meglépett és csak az utolsó percekben tudtunk már javítani. A második ötös, habár küzdésben egy szinttel feljebb kapcsolt, még mindig nem tudta felvenni a versenyt, így folyamatosan nőtt a különbség a két csapat között. Főleg rutintalanságunkból eredő hibákat vétettünk ekkor, mint lépéshibák, valamint felállt védelem ellen sem sikerült eléggé határozottnak lenni.

2. félidő

A büntetőket 40%-kal dobtuk, majd két igen pontszegény negyed következett számunkra, hiszen csak Attila és Barni tudott eredményes lenni. Továbbra sem sikerült védekezésben megtalálnunk a helyünket, amely hibáinkat könnyen kihasználták a BEAC gyors lányai és könnyed ziccereket szereztek. A mérkőzésen Balu teljesítménye volt említésre méltó, aki védekezésben tudott kitűnni a csapatból és több látványos szerelést sikerült bemutatnia. Bravó Balu!

Összegzés

Sajnos nem igazán sikerült javítanunk a hibáinkat, amelynek köszönhető a nagyarányú vereség így csak reménykedni tudtunk, hogy a Kőbánya ellen már mindenki picit többet tud hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Fel a fejjel. Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…