Nem voltunk egy súlycsoportban

Serdülő U14 (ffi)

Helyszín: Tóth Árpád Gimnázium Tornacsarnoka (4024 Debrecen,

Játékvezetők: Nyíri Péter Patrik, Szűcs Sándor (Hegedűs Imre)

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2020-02-16 11:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Debreceni KA/A 41 34 17 21 113
Serdülő U14 9 2 14 20 45

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: BALOGH MÁTYÁS 16, Zádor Zalán, PATRIK-PIRK MARTIN 7/3, Goór Dániel, Kiss Csanád, Herbák Endre 7, Kiss Koppány 5, Beke Botond 5, Szabó Balázs, Pusztai Bence, Seres Milán, Krajcsi Kornél 3

1. félidő

A Serdülő Főtábla III. fordulójában az X csoport torna második játéknapján a rendező csapat volt az ellenfelünk, pontosabban a Debreceni KA/A csapata Ők egy másik szintet képviselnek. Magasságban, erőben jóval előrébb tartanak. Még ha a legjobb formában lettünk volna, akkor sem lett volna esélyünk a mérkőzés megnyerésére jelenleg. Mindenképpen szerettünk volna javítani a játékukon, önmagunkhoz képest. Első félidőben nem nagyon tudtunk közel kerülni a gyűrűhöz. A helyzet kialakítással úgy, ahogy nem volt gond. Mindent megtettek a srácok. Kintről egész jó helyzeteket kreáltunk.

2. félidő

Második félidőben erősebb felállással egészen jó volt a játék. Az ellenfél nem játszatta együtt a kezdőit, azért ez is benne volt. De kiegyenlített második félidőt láthattak a kilátogató nézők, amelyből mindkét csapat profitálhatott. Jó volt a helyezkedés, egészen jó támadás vezetéseink voltak. Szuflával ma sem bírtuk ugyan, de így, hogy nem volt igazán tétje és nem volt nagy az iram így jobban bírtuk már.

Összegzés

Összegezve a hétvéget azt mondhatom, hogy nagyon csalódottak vagyunk. Ettől sokkal több kellett volna, és főképp a szombati napra gondolok. Ezzel a torna 4. helyezéssel az Országos Serdülő Főtábla Alsóházában folytatjuk tovább a Főtáblás ütközeteket. Nem volt elvárás a Felsőházba kerülés, mert a csapat nagyobbik fele fiatal serdülő nálunk, és az idősek között sincsen igazán akcelerált. Fizikális okok miatt nem illettünk volna oda. A hosszútávú fejlődésünknek nem tett volna jót. Felsőházban esélyünk se lett volna, igazán még a szoros meccsre sem. A leesés nem tragédia, sokkal inkább a mutatott játék ami miatt nagyon elégedettlenek vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy a következő fordulón egy másik arcunkat mutatjuk meg. Vissza fogunk találni a helyes útra. Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00