Nem voltunk itt fejben

Gyermek (női)

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Zádeczki Donát, Pál Roland

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-05-11 10:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darázslányok 27 11 28 9 75
Kaszás Girls 7 5 12 13 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Babay.B. 4, Bene 3, Bobvos 1, CSICSVÁRI 7, Csocsán, Czirkos 10, Hámori, Henglár 8, Mahmoud, Sterbenz 2, Rompos 2

1. félidő

Két kemény mérkőzés várt ránk a hétvégén. Az elsőt szombaton idegenben játszottuk a Kőbányai Darázslányok ellen.
Jól sikerült a bemelegítés, így egy jó kezdésben bizakodtam. Sajnos ez bizakodás is maradt. Átrohantak rajtunk, védekezésben puhányak voltunk. Támadásban meggyűlt a bajunk az alapvonali bedobásokkal.
Bíztam, hogy a második ötös meghozza a kellő lendületet, védekezésünk javult, de támadásban elképesztő pontatlanság jellemzett minket. Passzok-dobások-labdavezetések, egyik se ment ma.

2. félidő

Próbáltuk rendezni a sorokat félidőben, átbeszélni min kéne változtatni. Elsődlegesen védekezésben akartunk változtatni, mert bíztunk benne, hogy a támadás előbb-utóbb úgyis jó lesz.
De ma csak a bizakodás maradt… Támadásunk maradt pokolian gyenge, védekezésünk pedig kritikán alul volt. 1-1-ben sem a labdást, sem a labdanélkülit nem tudtuk tartani.
Az utolsó negyedben kezdtünk el javulni, addig iszonyatos volt a sebességkülönbség a két csapat között. Jobb 1-1-eink voltak, védekezésben pedig sokkal keményebbek voltunk, mint az első 3 negyedben.

Összegzés

Fejben egyáltalán nem voltunk itt ezen a mérkőzésen. Sajnos már a héten edzésmunkában sem tudtunk, úgy készülni, úgy koncentrálni ahogy az szükséges. Más sebességfokozaton égett a két csapat, ez magyarázza ezt a nagy különbséget, ami nincs a két csapat között. Védekezésünk nagyon gyenge volt, a befutókat nem ütköztük le, labdás 1-1-eket nem védtük. Támadásban pedig 4 negyeden át keresgéltük a szerkezetet, nagyon nem találtuk a gyűrűt .

Hasonló tartalmak

  • Idén a kadett csapattal elsődleges célunknak az országos főtáblára való került tűztük ki. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hisz a csapat nagy részben átalalkult. Első meccsünket a Csata DSE fiatalabb tehetséges csapatával játszottuk. Igazi első meccs volt, sok izgulással és pontatlanággal. Az első félidőben meghatározó volt…

  • Bár innen is a továbbjutás és a 32-es főtáblára kerülés volt a célunk, meg kell jegyeznünk, hogy a legnehezebb csoportba kerültünk a sorsoláskor. Elenfeleink az előző szezonban „A” döntőben szereplő csapatok voltak, mi mégis hittünk benne, hogy tovább tudunk jutni. Volt olyan mérkőzés, ahol a tisztes helytállás…

  • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…