Nem voltunk itt fejben

Gyermek (női)

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Zádeczki Donát, Pál Roland

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-05-11 10:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darázslányok 27 11 28 9 75
Kaszás Girls 7 5 12 13 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Babay.B. 4, Bene 3, Bobvos 1, CSICSVÁRI 7, Csocsán, Czirkos 10, Hámori, Henglár 8, Mahmoud, Sterbenz 2, Rompos 2

1. félidő

Két kemény mérkőzés várt ránk a hétvégén. Az elsőt szombaton idegenben játszottuk a Kőbányai Darázslányok ellen.
Jól sikerült a bemelegítés, így egy jó kezdésben bizakodtam. Sajnos ez bizakodás is maradt. Átrohantak rajtunk, védekezésben puhányak voltunk. Támadásban meggyűlt a bajunk az alapvonali bedobásokkal.
Bíztam, hogy a második ötös meghozza a kellő lendületet, védekezésünk javult, de támadásban elképesztő pontatlanság jellemzett minket. Passzok-dobások-labdavezetések, egyik se ment ma.

2. félidő

Próbáltuk rendezni a sorokat félidőben, átbeszélni min kéne változtatni. Elsődlegesen védekezésben akartunk változtatni, mert bíztunk benne, hogy a támadás előbb-utóbb úgyis jó lesz.
De ma csak a bizakodás maradt… Támadásunk maradt pokolian gyenge, védekezésünk pedig kritikán alul volt. 1-1-ben sem a labdást, sem a labdanélkülit nem tudtuk tartani.
Az utolsó negyedben kezdtünk el javulni, addig iszonyatos volt a sebességkülönbség a két csapat között. Jobb 1-1-eink voltak, védekezésben pedig sokkal keményebbek voltunk, mint az első 3 negyedben.

Összegzés

Fejben egyáltalán nem voltunk itt ezen a mérkőzésen. Sajnos már a héten edzésmunkában sem tudtunk, úgy készülni, úgy koncentrálni ahogy az szükséges. Más sebességfokozaton égett a két csapat, ez magyarázza ezt a nagy különbséget, ami nincs a két csapat között. Védekezésünk nagyon gyenge volt, a befutókat nem ütköztük le, labdás 1-1-eket nem védtük. Támadásban pedig 4 negyeden át keresgéltük a szerkezetet, nagyon nem találtuk a gyűrűt .

Hasonló tartalmak

  • Nem tetszett ma a védekezés minősége, támadással nyertünk azonban, legközelebb szeretnénk jobban dolgozni.

    Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

    Időpont: 2024-03-10 Kezdés: 12:00

  • Az első félidei érthetetlenség nagyon fájó, azonban a teljes mérkőzésen tapasztalt védekezésünk még inkább, rettenetesen gyengén teljesítettünk a hátsó formációban.

    Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

    Időpont: 2024-03-10 Kezdés: 10:00

  • Nehéz mérkőzés volt, ami zavaró az védekezésünk hiánya, igyekszünk minél jobban zárni a bajnokságot.

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2024-03-09 Kezdés: 19:00