Nem voltunk ott fejben

Helyszín: Grosics Gyula Általános Iskola, 1119 Budapest, Bik

Játékvezetők: Hegedűs Attila, Konta Csanád

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-12-19 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BEAC Vizslák 5 8 5 13 9 40
Óbudai Kaszások U11 11 5 3 13 5 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Győr 4, Balázs, Orosz, Jánosi 3, SÁNDOR 19, Kiss-Hindulák, Udvardi-Lakos 3, Bognár, Grósz 1, Zentai 6, Daróczi 1,

1. félidő

A Kenguru Kupa harmadik fordulójában a Zugló nem tudott kiállni, így csak egy ellenfél várt ránk, méghozzá a BEAC Vizslák csapata. Mi kezdtük jobban a meccset, ám a jobban ezúttal azt jelentette, hogy kevésbé rosszul. Ellenfelünk is igencsak megilletődötten lépett pályára, amit kihasználhattunk volna, de rendre mellé dobtuk a helyzeteinket. Fülöp a kezdeti nehézségek után megrázta magát és többször is eljutott az ellenfél gyűrűjéig, így ő lett a fő- és majdhogynem egyetlen pontgyárosunk a negyedben. A lányok a játékrész végéig nem találtak magukra, így a védekezéssel nem volt gond, de több lehetőség lakozott ebben a negyedben. A következő játékrészben a Vizslák egy erősebb négyese ellen kellett játszanunk. Védekezésben sokkal tudatosabban segítettek egymásnak, mi pedig nem igazán találtuk meg az üres embereket, inkább egyedül kínlódtunk több védő ellen, vagy már a támadások elején odaajándékoztuk a játékszert a fehéreknek. Ennek eredménye az lett, hogy a szünetben már csak három ponttal vezettünk, ami a gyenge félidei büntetőzésünk miatt 1-re olvadt.

2. félidő

A harmadik etapban végig fej fej mellett haladtak a csapatok, hol mi vezettünk egy két ponttal, hol pedig ellenfelünk. Mivel a lányok első négyese is felébredt a második félidőre, kevesebb helyzetből kellett gazdálkodnunk, de továbbra sem tudtuk bedobálni a ziccereinket, kivéve Udvardi Gergőt és Fülöpöt, utóbbi ebben a negyedben 10 pontot szerzett. Védekezésben Jánosi Gergő és Fülöp is 4 faultot szedett össze, így vissza kellett vennünk az agresszivitásból a legjobbakon, ami pár könnyű kosarat eredményezett a Vizsláknak. Az utolsó negyedben lányok összpontosítottak jobban, védekezésben továbbra is csapatként működtek, amire nem volt ellenszerünk. Peti és Daróczi G. próbálkozott betörésekkel és lerohanásokkal, de a mai formánkkal és mai ellenfelünk ellen ezek nem ültek. A végjátékban szintén a lányok koncentráltak jobban, ők bedobálták a helyzeteiket és a büntetőket velünk ellentétben, ami sajnos a mérkőzés elvesztéséhez vezetett.

Összegzés

Lehet fura ezt mondani, de örülök, hogy nem mi jöttünk ki győztesen a szoros végjátékból, mert a mai teljesítményünkkel nem érdemeltünk volna győzelmet. Figyelmetlenek és szétszórtak voltunk, ez a játékunkon és a befejezéseinken is látszott. Sajnos ez nem véletlen, minden bizonnyal az edzéshiány is közrejátszott ebben. Remélem ez a vereség mindenkit arra motivál majd, hogy többet és jobban eddzen és akkor a meccsen is többet fogunk tudni kihozni magunkból! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00