Nem voltunk ott fejben

U13 Leány

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok 1122 Budapest Acsády Ignác

Játékvezetők: Szöts Dávid István, Högerl Bence

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-20 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MTK Budapest 27 18 30 18 93
Óbudai Kaszások U13 Leány 2 8 2 10 22

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: KRAJCSOVICH.J,14 Horváth H. , Sterbenz P.4 , Frenyó N.2, Szakáli A, Nádasdy D., KAMARÁS L.2, Udvardy-Lakos F.,

1. félidő

Vasárnap került megrendezésre a soron következő regionális forduló. Első ellenfelünk Az MTK Budapest volt, akik lelkesen és magabiztosan érkeztek meg a csarnokba. Már az öltözőben érezni lehetett, hogy fejben nem érkeztünk meg a meccsre és ez a bemelegítésünk intenzitásán látszott, hogy nem volt elég megfelelő és ez kihatott az egész meccsre. Az első negyedünk nem találta meg magát a pályán így gyors ziccereket kaptunk ellenfelünktől. Panka az első negyed húzóembere egy szép betöréssel a gyűrűbe talált, ezzel a csapatot kicsit felébresztette. Ekkor szereztük meg a meccsen az első kosarunkat. A védekezésünkben és támadásainkban sok alaphibát vétettünk figyelmetlenségünk miatt. A második ötösünk húzóembere Jázmin volt, aki felpörgette kissé a játékunkat, és láttunk egy-két szép csapatjátékot, amiből sikerült pontokat szereznünk. Sok fegyelmezetlen egyéni akció jellemezte a 10 percünket, erőlködtünk fölöslegesen.

2. félidő

A harmadik negyed elején már nagyon elfáradtunk így elfogyott az erőnk mind a védekezésre mind a támadásra. Nagyon pontatlanul céloztunk a befejezéseknél, hátul pedig sok támadópattanót engedélyeztünk ellenfelünknek. Így ez a negyed sem zárult pozitívan. A záró játékrészben Lilla és Ancsa védekezése és lendülete húzta a játékunkat ez játékukon is látszott. A mecset ellenfelünk végig irányította.

Összegzés

Nem érkeztünk meg fejben időben a mérkőzésre így saját dolgunkat nehezítettük meg. Sok minden tanultunk ebből a mérkőzésből de még sok munka vár ránk mert rengeteg hiányosság kiütközött ezen a mérkőzésen, támadásban és védekezésben is, amiket minél hamarabb pótolni – javítani kell. Sajnos a helyzetünket nem segítette meg az hogy csupán nyolcan voltunk ott a meccsen. Jázmin 14 pontja magáért beszél szép betöréseket láttunk tőle. A kosárlabda egy csapatjáték és a csapattársaknak is be kell szállni a játékba. Hajrá Kaszások !

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00