Nincs mit szépíteni, ez borzalmas volt!

U15 Fiú

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Kovács Róbert, Renkecz Máté

Nézők száma: 22

Mérkőzés időpontja: 2022-03-26 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafok 11 10 14 15 50
Óbudai Kaszások U15 11 9 10 8 38

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Lugossy 5, Kovács 7/3, Horváth 10/3, Rónai 9, Krajcsi 3.
Cs: Jarkas, Herczeg 2, Orosházi, Neszmélyi, Lovas 2, Léczfalvi.

1. félidő

Kiegyenlített küzdelmet hozott az első negyed, amit híven tükröz, hogy a kijelző 10 perc után döntetlen állást mutatatott. A folytatásban sem dőlt el semmi, hiszen mindössze 1 pontos hátránnyal mentünk az öltözőbe. Nagyon kevés kosár esett az első félidőben, ami a védekezésünket ugyan dicsérte, támadásban viszont érezhetően rosszul teljesítettünk, de még ennek ellenére is bizakodva vártuk a folytatást.

2. félidő

A várva várt fordítás sajnos nem elérkezett el, sőt még az is nehezítette csapatunk helyzetét, hogy egyik kulcs játékosunkat a bírók, talán túl szigorú ítéletek következményeképpen idő előtt, végleg kiállították. Ahelyett, hogy átvettük volna a vezetést, a hátrányunk szépen lassan, de folyamatosan nőtt. Hiába tettünk meg mindent és hiába küzdöttek a srácok, a hajrá közeledtével mindannyian éreztük, hogy ez ma sehogy sem fog sikerülni.

Összegzés

Idén már találkoztunk a Budafok csapatával és bizony nem fűződnek szép emlékek a mérkőzéshez. Egy labdás meccsen az utolsó pillanatokban, eladott labdával kaptunk ki. Egyértelműen az volt a célunk, hogy hazai pályán visszavágjunk ellenfelünknek, de a mérkőzés második felére már egyáltalán nem lehettünk biztosak a sikerünkben. Elképesztően rossz napot fogtunk ki. Egyszerűen nem ment be semmi. A ziccer kimaradt, a büntetők kipattogtak. Megérdemelte a Budafok ezt a győzelmet, mert mindent megtettek érte, de egyszerűen magunkat vertük meg. Kettőzött erővel és intenzitással kell tovább dolgoznunk és ezt a meccset a lehető leggyorsabban el kell felejtenünk, sajnos nem lesz könnyű. Köszönjük a szurkolást, igyekszünk mielőbb kiköszörülni ezt a csorbát… Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00