Nyögvenyelős győzelem

Serdülő (női)

Helyszín: BEAC Sporttelep

Játékvezetők: Horváth Kinga, Mocsai László

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-01-19 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA 8 9 7 11 35
Női Serdülő 11 10 26 9 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Bobvos 6, Bene 4, Csicsvári 2, Csocsán, Czirkos 16, Henglár 2, Kerékgyártó, KRONAVETTER 9, Marosvölgyi 9, MAHMOUD 6, Rompos 2, Sterbenz

1. félidő

Vasárnap reggel a BEAC Sporttelepen volt jelenésünk, hogy a budapesti bajnokságban újabb győzelmet szerezzünk. Szombat délután nagyon jó játékkal győztük le a Vasast, bíztam benne hogy hasonló szintet tudunk hozni.
A korai kezdés abszolút rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Nagyon pontatlanul kosárlabdáztunk az egész első félidőben. 21 pont nagyon kevés dobott pont, a 17 sem sok, de ahogy kaptuk úgy már sok(k).

2. félidő

Ellenfelünk behúzódó védekezése ellen mindenféleképpen változtatnunk kellett a sebességünkön, mert az első félidőben lassan és pontatlanul vezettük támadásainkat.
Egész pályán agresszívan-csapdázva letámadtunk a negyed elején, ami nagyon jól sikerült, első 5 percben 20 pontot szereztünk. Miután a csapdázással leálltunk, újra lelassult játékunk, de védekezésünk jó volt a negyed végéig.
A záró játékrész leginkább az első félidőre hasonlított, lassan kosárlabdáztunk és pontatlanul.

Összegzés

Három meccses hétvégén vagyunk túl, ami mostanában egyre sűrűbben jön, ezért ez a sorozat terhelés remélem jól szolgálja a felkészülésünk. A Nagymaros elleni mérkőzés nem volt nagy terhelés, de az esti Vasas elleni meccs komoly energiákat mozgósított, ami a ma reggeli teljesítményünkön alaposan meglátszódott. Annak örülök, hogy gyengébb teljesítménnyel is magabiztosan sikerült nyernünk! Hajrá Kaszások!!

Hasonló tartalmak

  • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

  • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

    Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

  • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…

  • Az alsóház harmadik fordulójában a TFSE és a DKKA várt ránk az L2 teremben.

    Célunk volt, hogy az edzésen gyakorolt mozgásokat beépítsük a támadójátékunkba, minél többet vissza jöjjön, ezért már a bemelegítés során is erre igyekeztünk erre fektetni a hangsúlyt. A Dávid Kornél kezdte jobban a mérkőzést,…