Óbudai Mini Kupa – 2. forduló

A második Óbudai Mini Kupa fordulót rendeztük az előző hétvégén. A már másfélnapossá növekedő eseményen 12 csapat mérhette össze tudását. A csoportokba sorolt versengés mindenki vele közel azonos erősségű ellenféllel játszhatott, ezzel is elősegítve a gyerekek folyamatos fejlődését. Jó volt látni a sok ifjú kosarast, bízunk benne, hogy a kövekező fordulóban még többen lesznek!

2018. november 17., szombat   9:00

Bárczi Gazellák – Újlaki Kisfarkasok 9:39 (0:16, 4:4, +3+1, 2:12, 0:6)

Scheuring Eszter, edző: Nyilatkozata egyben olvasható a második mérkőzést követően.

Tiba János, edző: Nagyon büszke vagyok a csapatra! Az eredmény alapján egyértelmű, de a részletek is azt mutatták, hogy rengeteget fejlődtünk az előző forduló óta a játék minden elemében. Nyoma sem volt a múltkori megilletődöttségnek, helyén volt az eszünk, a szívünk, külön öröm volt, ahogy a padon ülők bíztatták a pályán lévőket! Gratulálok! HAJRÁ FARKASOK!

JENDROLOVICS 7, MENYHÁRT 6, Lukácsi -, KERESZTESI 14, Strbik 2, Pozsonyi 4, Marton 6, Helmeczi –

 

2018. november 17., szombat   10:00

Újlaki Kisfarkasok – Ördögi Aligátorok   20:26 (4:10, 6:4, +2+3, 4:7, 4:2)

Tiba János, edző: Ezen a meccsen is szuper dolog volt a Farkasok edzőjének lenni. Továbbra is lelkes, koncentrált játékot játszottunk, láttam a szándékot, hogy az edzésen tanultakat próbáljuk messzemenőkig megvalósítani. Remek ütemben fejlődünk egyéni és csapat szinten is, csak gratulálni tudok a csapatnak! Egy vereség-egy győzelem mérleggel maradtunk a csoportban, nagyon várom a folytatást! HAJRÁ FARKASOK!

Jendrolovics 2, MENYHÁRT 4, Lukácsi-, Keresztesi 3; Strbik -, Pozsonyi -, MARTON 10; Helmeczi 1

Keresztesi Dávid, edző:  Erre a fordulóra már egy maroknyival több tapasztalattal érkeztünk, de még mindig voltak, akiknek csak egy-két edzés volt a háta mögött. Ennek dacára keményen, lelkesen és bátran kosaraztunk, aminek meg is lett az eredménye! Nagyon örülök, hogy csapatom ilyen rövid idő elteltével is megtapasztalhatta, hogy, a kemény és fegyelmezett edzés kifizetődik a meccsen! Gratulálok!

Alkchina -; BÁNDI 12; Dobos 1; Hargitai -;  Kemény 1; Kovács 2; Lukács 3; Nyúl-; SZABÓ 4; Tóth 1; Vikár 2;

 

2018. november 17., szombat   11:00

Ördögi Aligátorok – Bárczi Gazellák          45:20 (18:0, 4:8, +3+4, 12:4, 8:4)

Keresztesi Dávid, edző: A Gazellák ellen azt kértem a csapattól, hogy próbáljunk az eredményesség mellett az edzésen tanultak alkalmazására is figyelmet fordítani. Ez nem mindig jött össze, de sokszor láttam, hogy törekedtünk úgy cselekedni a pályán, ahogy azt edzésen gyakoroltuk! Nagyon örültem, hogy mind a 10 Aligátor eljött és, hogy ennyien eredményesek is tudtak lenni! Gratulálok mindenkinek a hétvégén nyújtott remek teljesítményhez és a két megszerzett győzelemhez! Csak így tovább!

Alkchina 1; BÁNDI 20; Dobos -;  Hargitai R -; Kemény 3; Kovács 2; LUKÁCS 7; Nyúl 2; Szabó 4; Tóth -; Vikár 4;

Scheuring Eszter, edző: Továbbra is töretlen lelkesedéssel vettünk részt a második Mini Kupán. Most csoportokban vetélkedtünk, ezért két mérkőzést is játszottunk. Sajnos többen megbetegedtek, így csak heten tudtunk küzdeni. Ez meg is látszott a teljesítményünkön, mert nagyon elfáradtunk. Két vereség lett a mérlegünk, de némi fejlődés azért látszott a csapaton. Kicsit pontosabban passzoltunk és harcosan küzdöttünk a labdáért. Még mindig nagyon sokat kell gyakorolnunk, tanulnunk.

 

2018. november 17., szombat   12:00

Békási Delfinek – Újlaki Farkasok              19:30 (4:4, 4:12, +3+4, 4:4, 4:6)

Ondima Olivér, edző: Az elején jól kezdtünk, aztán valamiért megtörtünk és rengeteg hibába, fejetlenségbe mentünk át, sok kihagyott ziccer, eladott labda aztán még a fáradtság is közrejátszott. A Farkasok keményebben és hajtósabban játszottak egész meccs alatt. Nem vagyok elkenődve, mert a vereségből tanul az ember és nem is a küzdéssel volt baj, kijavítjuk a hibákat és megyünk tovább. Gratulálok a Farkasoknak. (HAJRÁ DELFINEK)

Tiba János, edző: Talán a múltkori parázs találkozó és az újabb bizonyítási vágy okozhatta, hogy mindkét csapat sok kihagyott kosárral teli játékot mutatott. Küzdelmes, önfeláldozó, de kevés kosarat hozó játék ellenére, remekül védekeztünk, a gyűrűről elpattanó labdákért is mi dolgoztunk keményebben, aminek köszönhetően remek győzelmet szereztünk. A helyzetkihasználásunk hagy némi kívánni valót maga után, de soha rosszabb győzelmet! Gratulálok! HAJRÁ FARKASOK!

FÜLÖP 7; Takács 3; Csizmadia 2; Jánosi 1; HRUBI 5; UJHELYI 8; Kadenszki-; Csikós 4

 

2018. november 17.,  szombat   13:00

Újlaki Farkasok – Dűlői Hősök                   39:42 (12:8, 6:15, +6+5, 4:5, 11:9)

Tiba János, edző: Nagyon tetszett, amit a pályán láttam a csapattól. Igazi csapatként viselkedtünk. Kissé fáradtan, nagy erőket mozgósítva meccsben tartottuk magunkat a végsőkig, kis szerencsével a győzelem is meg lehetett volna. A félidei hat bedobott büntető önmagáért beszél, a fejlődés egyértelmű, mindenkinek gratulálok, aki ezt két igen nagy iramú meccset végig játszotta! Bravó, bravó Farkasok, nagyon várom a folytatást!

FÜLÖP 13; TAKÁCS 1; CSIZMADIA 14; JÁNOSI 6; Hrubi 1; Ujhelyi 3; Kadenszki-; Csikós 1

Farkas Bence, edző: Nagyon szoros és izgalmas mérkőzés volt! Büszke vagyok a Hősökre, de a Farkasok is megérdemelnek minden dicséretet. Nagyon sokan dobtak kosarat, ez az egyik fő erősségünk, hogy mindenki képes hozzátenni a magáét. Szép volt Hősök, Gratulálok!  

EGRI 5, Yang 1, Szombathelyi 2, Sztojka 4, Földes, Török, KÁLLAY 9, HIDVÉGI 10, MÁCZA 5, Aksar 3, Királyhidi 3.

 

2018. november 17., szombat   14:00

Dűlői Hősök – Békási Delfinek                    29:9 (6:2, 10:0, +4+5, 9:0, 0:2)

Farkas Bence, edző: Rögtön az első meccsünk után jött a következő és a srácok ugyanolyan lelkesen hajtottak, mint az elsőn. Ismét mindenki kivette a részét ebből a győzelemből! Minden Hősre büszke vagyok! Várjuk a következő fordulót, addig is megyünk edzeni és gyakorolni 🙂

EGRI 7, YANG 4, SZOMBATHELYI 4, Sztojka 1, Földes 1, Török 1, KÁLLAY 6, HIDVÉGI 4, Mácza, Aksar, Királyhidi 1,   

Ondima Olivér, edző: Ez a meccs még nagyobb gödörbe vitt minket, itt már csak a túlélés vezérelt minket. Hősök hatalmas nyomást, küzdést zúdítottak ránk amire sajnos nem tudtunk választ adni. Ezt a két meccset elfelejtve dolgozunk tovább és várjuk a következő fordulót.

 

2018. november 17., szombat   15:00

Római Sólymok – Békási Kobrák                 24:22 (7:4, 2:0, +5+4, 8:10, 2:4)

Kováts Bence, edző: Örülök, hogy 11-en jelen voltunk a mérkőzésen, mert nagy szükség volt mindenkire. A harcos Kobrák ellen az utolsó másodpercig kiélezett ütközetben sikerült végül 24-22 re diadalmaskodni. Bálint és Zénó is első meccsét játszotta, mint Mini Sólyom! Gratula 🙂

Varga Márton 3, Konecsnyik Bertin 3, Varga Zétény 7, Lontai Bálint,  Rajnai Zénó , Somfai Zaránd,  Szemere Dániel, Balpataki Bence 2,  Dienes Attila 1, Tóth Bernát 7, Kamarás Maja.

Juhász Nikolett, edző: Nagy izgalmakat tartogatott ez a mérkőzés mindenki számára. Az elején fel kellett ébrednünk és bele lendülnünk a meccsbe. A második félidőben visszahoztuk a lemaradásunkat és az utolsó pillanatban majdnem egyenlítettünk is.

Bonczi István 0, Urai Noé 0, Felkai Dávid 5, Szabó Krisztina 1, Baján Dominik 1, Teremi D.  Regő 13, Bisztricsány Botond 0, Gálik Roland 0, Henglár Adél 2.

 

2018. november 17., szombat   16:00

Békási Zebrák – Római Sólymok                 39:15 (12:4, 6:4, +1+3, 8:4, 12:0)

Tóth Janina, edző: Nagyon örültem, hogy az edzésen tanultakat viszontláttam. Bár az edzéseken akadnak figyelmetlenségek, a mérkőzésen nagyon szépen, odafigyelve játszottunk, annak ellenére, hogy sokunknak élete első kosárlabda mérkőzése volt. Nagyon örültem a sok lepattanóknak és a bátor támadásoknak.

Schőn Sarel 14, Réthy Hajnalka 1, Mogyoróssy Míra 4, Tas Botond 10, Kiss Viktória, Juhász Adrien 8, Behringer Richárd, Spitzhütel Zsombor, Varga Virág 2

Kováts Bence, edző: Sajnos a második meccsen már nem tudtunk úgy koncentrálni, ahogy általában szoktunk, és ezt a fürge Zebrák ki is használták. Picit hiányzott most a csibészség és a lendület, de nincs miért szomorkodni, így is szép napot zártunk. Gratula mindenkinek, aki végig nyomta a két meccset,  mindenki oda tette magát, ahogy kell 🙂 Decemberben folytatás, Hajrá Sólymok !

Varga Márton 5, Konecsnyik Bertin, Varga Zétény, Lontai Bálint 1 ,  Rajnai Zénó 1 , Somfai Zaránd,  Szemere Dániel, Balpataki Bence 2,  Dienes Attila , Tóth Bernát 6, Kamarás Maja

 

2018. november 17., szombat   17:00

Békási Kobrák – Békási Zebrák                  17:36 (6:11, 0:15, +5+1, 6:5, 0:4)

Juhász Nikolett, edző: A pihenő után sajnos nem tudtuk felvenni az iramot. Voltak szép támadások és kosarak, de ezek nem voltak elegek erre a mérkőzésre. A büntetőket jó arányba dobtuk és harcoltunk így a késői órában is. Folytatjuk tovább a munkát! Hajrá Kobrák!

Bonczi István 0, Urai Noé 1, Felkai Dávid 4, Szabó Krisztina 1, Baján Dominik 3, Teremi D.  Regő 6, Bisztricsány Botond 0, Gálik Roland 1, Henglár Adél 1.

Tóth Janina, edző: Az első mérkőzés sikere utáni nagy örömöt félre tudtuk tenni és céltudatosan, lendületesen kezdtünk neki a második meccsünknek. A cél az volt, hogy szabályos fektetett dobásokkal fejezzük be a támadásokat és ezt részben sikerült is megvalósítanunk. Nagyon örülök, hogy a hétvégén ilyen küzdést mutattunk be, ezt a  hozzáállást megőrizve öröm lesz a munka a továbbiakban!

Schőn Sarel 6, Réthy Hajnalka 3, Mogyoróssy Míra, Tas Botond 2, Kiss Viktória, Juhász Adrien 12, Behringer Richárd, Spitzhütel Zsombor 7, Varga Virág 6.

           

2018. november 18., vasárnap  9:00

Római Gepárdok – Bilingual Villámok       41:13 (7:0, 14:2, +3+6, 7:5, 10:0)

Kováts Bence, edző: Az előző fordulóban tetszetős játékunk ellenére nem tudtuk győzelemmel elhagyni pályát, ezen szerettünk volna javítani vasárnap. Szerencsére most már sokkal eredményesebbek voltunk, hiszen végül 41 pontot sikerült összehoznunk a nagyon szépen küzdő Villámok ellen. Konrád és Magor első alkalommal léptek pályára Gepárd szerelésben. Gratula!

Dalloul Márk, Vámos Barnabás 8, Faragó Sándor, Tóth Kamilla, Vasali Dénes 3, Szabados Mátyás 5, Novák Doma 3, Konta Magor, Kiszely Kristóf 8, Horváth Áron 10, Dósa Zsombor 4, Balogh Konrád, Kőhegyi Vince.

Taylor Mark, edző: Today we had 5 new players that have not played in the Óbudai Mini Cup and out of these there were two girls who I am very proud of. Today we were a bit timid and the lack of experience was also visible compared to the other team. Luckily this did not effect our enthusiasm and regardless of the score we enjoyed the game. I was very happy that many kids scored their free throws.

A mai napon 5 olyan játékosunk is volt aki még nem játszott az Óbudai Mini Kupán ebből ketten lányok aminek külön örültem. A mai napon kicsit megilletődötten játszottunk és látszott a rutintalanság. Szerencsére ez a lelkesedésünket nem befolyásolta és az eredménytől függetlenül élveztük a játékot. Külön öröm hogy a félidei büntetőket sokan bedobták.

 

2018. november 18., vasárnap  10:00

Bilingual Villámok – Dűlői Flamingók      18:29 (3:6, 6:10, +1+5, 0:6, 8:2)

Taylor Mark, edző:  Sadly we were reduced in numbers for this game but our enthusiasm was great again. I was glad that the team kept fighting and that our man on man defense worked a lot better than in the first game. We also did better scoring this game although at half time we didn’t do as well the free throws. Thanks for the support from our fans that came out to the game.

Sajnos megfogyatkoztunk erre a meccsre, de a lelkesedés megint jó volt. Örültem, ahogy a csapat küzdött és sikerült az emberfogást is sokkal jobban csinálni, mint az első meccsünkön. Sőt még a pontszerzés is jobban ment ezen a mérkőzésen, bár a félidei büntetőket most nem dobtuk olyan jól, mint korábban. Köszönjük a sok kilátogató nézőnknek a töretlen buzdítást!

Keresztesi Dávid, edző: Keretünk ebben a fordulóban igen csak foghíjas volt, 5-en tudtak eljönni , de szerencsére Viki  és Kamilla kisegített minket. A lányok nem takarékoskodtak az erejükkel, belecsaptak a közepébe, s így végig vezetve, maréknyian is, de megnyertük a meccset! Gratulálok a győzelemhez és a belevaló, bátor játékhoz! HAJRÁ FLAMINGÓK!

JUHÁSZ 4; STERBENZ A. 11; Darabos 1; Bíró 1; KRAJCSOVICH 11; Sterbenz V. 1; TÓTH -;

 

2018. november 18., vasárnap  11:00

Dűlői Flamingók – Római Gepárdok          17:36 (0:7, 6:8, +7+6, 2:4, 2:11)

Keresztesi Dávid, edző: Pihenő nélkül, ráadásul az előző meccshez képest még eggyel kevesebben kezdtük meg a harcot a villámléptű Gepárdok csapata ellen. Az előző meccs nagyon sokat kivett belőlünk, egyre nehezebbek lettek a lábak és a harci kedv és megcsappant. A végére kisebb sérülések nélkül sem úsztuk meg, de a lányok egy percig sem hátráltak meg és a végsőkig küzdöttek, akár sérülten is! Gratulálok ellenfelünknek a diadalhoz, nekünk pedig a győzelemmel felérő kemény és harcos mentalitáshoz! Csak így tovább lányok, HAJRÁ FLAMINGÓK!

JUHÁSZ 1; STERBENZ A. 4; DARABOS 1; BÍRÓ 1; KRAJCSOVICH 7; STERBENZ V. 3;

Kováts Bence, edző: Kis pihi után a Flamingók csapata ellen mértük össze tudásunkat. Ahogy első meccsen, most is tudtuk ugyan azt a gyors, sok passzos játékot játszani, többen nagyon jó teljesítménnyel zártak. Verebély Máté újoncként lépett pályára. Két győzelmünknek köszönhetően decemberben az A-csoportban folytathatjuk a Mini Kupát. 🙂 Hajrá Gepárdok!

Vámos Barnabás 5, Faragó Sándor 3, Vasali Dénes 3, Szabados Mátyás 9, Novák Doma 3, Benes Emma, Kiszely Kristóf 3, Horváth Áron 7, Dósa Zsombor, Verebély Máté 1, Kőhegyi Vince, Kurucz Martin 2

 

Az esemény képgalériája ITT érhető el.


Hasonló tartalmak

 • Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre a serdülő lányok Országos B Döntője, ahova 7. kiemeltként kerültünk. Nagy elánnal készültünk erre a hétvégére és meglepetést szerettünk volna okozni. Az első meccsünket a 2. kiemelt Gödi Gólyákkal játszottuk, akikkel a szezon során azidáig egyszer találkoztunk, ahol vereséget szenvedtünk. Az első…

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00