Óbudai Mini Kupa – 2. forduló

Óbudai Mini Kupa

2019/2020 II. forduló

  

2019. december 14. – szombat 13:00 

Mini Gepárdok: A második alkalom volt, hogy a Kisgepárdok a pályára léptek és megmutatták, hogy milyen bátrak is valójában. Nagyon örültem neki, hogy ilyen sokan tudtunk eljönni. A sólymok elleni meccsen mindenki megmutatta, hogy milyen sokat fejlődött az előző mini kupa óta. Nagyon lelkesen vettek részt az ügyességi feladatokban, amikben sikerült külön díjat is nyerni. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ilyen merészek és elszántak voltak az egész program alatt. Csak így tovább! Hajrá Kisgeprádok! 

Mini Delfinek: A kis delfinek is bemutatkozhattak a különböző versenyeken. Nagyon bátran és ügyesen hajtották végre a feladatokat. Volt olyan amiben kimagaslóan is végzett 1-1 játékosunk. A 3-3 elleni játéknál is nagyon bátran játszottunk, igaz, hogy még sokat kell tanulnunk, de szerintem mindent megtettünk amit csak tudtunk. Remek nap volt, arra, hogy a srácok megismerkedjenek a játékkal, milyen amikor szurkolók előtt kell játszani. Gratulálok mindenkinek aki eljött. (Máté, Dani, Donát, Márk, Zsolt, Janó). Hajrá Kaszások, hajrá Delfinek! 🙂 

Mini Hősök: A második alkalmon kicsit kevesebben léptünk pályára mint, az előző fordulón, de mindenki, aki eljött nagyon harcosan és bátran játszott. Nagyon büszke vagyok rájuk. Úgy gondolom, sokat fejlődtünk az előző forduló óta, de még így is van mit tanulnunk. A 3-3 elleni játékban megmutathatták, hogy mennyit fejlődtek az első félévben.  Az ügyességi feladatokban mindenki odatette magát, és megpróbálta a maximumot kihozni magából. Hajrá Mini Hősök!

Mini Sólymok: Nagy örömünkre ezen a hétvégén is sikerült összejönni a miniknek szánt programra, igaz, most valamivel kevesebb kis Sólyom lépett parkettára, viszont akik eljöttek mind hatalmas lelkesedéssel játszották végig a Gepárdok elleni meccset, valamint a számukra megszervezett programokat. Mind a feladatok végrehajtásában, mind pedig a mérkőzésen igyekeztek az edzésen gyakoroltakat végrehajtani a srácok, aminek külön örülök. Gratulálok minden résztvevőnek  (Bence, Kornél, Marci, Keve, Krisztián)! 

 

2019. december 15. – vasárnap 9:00

Bárczi Gazellák – Kobrák                            43:17 (8:6, 19:3, 8:4, 8:4)

Scheuring Eszter, edző: Betegségek és egyéb elfoglaltságok miatt ezen a napon csak hét fővel tudtunk részt venni a mérkőzéseken. Kicsit álmosan kezdtünk, de nagyon szerettük volna a múltkori hibákat kijavítani. Azt gondolom, hogy ez sikerült is, többet futottunk és jobban sikerültek a dobásaink a meccsen és a büntetőknél is.

Johanna 13, Csanád 10, Zselyke 9, Feri 7, Fruzsi 2, Hunor 1, Bálint 1

 

Juhász Nikolett, edző:  A mai napon négy fiú állt pályára a csapatból sajnos nagyon hosszúnak tűnt így a négyszer nyolc perc. Csere nélkül a fiúk hamar kifáradtak, de az utolsó pillanatig küzdöttek és erejükön felül teljesítettek. Minden negyedben lelkesek voltak és élvezték a játékot. Mind támadásban mind védekezésben mindenki kivette a maga részét. Szomorúságra semmi ok, minden tőlünk telhetőt megtettünk, jót játszottunk.

Balázs Dániel 2, Gábriel Milán 3, Pfendtner Zalán 8, Záhonyi Nándor 4. Gratulálok fiúk, szép játék volt!

  

2019. december 15. – vasárnap 9:55

Hősök – Kiserdő                                          81:8 (30:0, 16:2, +9+4, 16:0, 10:2)

Takács Máté, edző: Nagyon vártuk a 3. mérkőzésünket szezonban. Nagyon izgatottak voltak a gyerekek. Elsőnek is gratulálni szeretnék a Kiserdő csapatának akik első mérkőzésüket játszották! Nagy bátran és végig küzdve játszottak! Boldog vagyok hogy 16 gyermeket sikerült játszatnom ezen a hétvégén. Nagyon sokat fejlődtünk az első fordulóhoz képest, sokkal magabiztosabban mozogtak a gyerekek a pályán. A félidei büntetőket is nagyon jól dobtuk. Sikerült egy nagyon jó, pontgazdag mérkőzést játszanunk a nagyon feldobta a gyerekek kedvét, gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

Darabos Lotti 3, Ye Fanyan Sári 5, SUSSMANN LEHEL 9, SUSSMANN BULCSÚ 10, STERBENZ VIKTÓRIA 14, Maurer Domonkos 6, Tóth Nimród 5, BORSODI BÁLINT 11, TUTKA ALLEGRA 7, Tutka Noa 2, Buzogány Bernát, Kuna Léna 1, Spánik Emese 6, Jasztrab Angéla 2, Baraksó Lina, Pólik Zsófia Mira 

 

Széll Ákos, edző: Először vettünk rèszt ezen az esemènyen.Nagyon tetszik a hangulat,a szülői ès edzői lelkesítő támogatás a kispadról. A játèkról:Nagyon kezdetleges szinten vagyunk ami látszott is a pályán.Sokat kell gyakorolnunk ès lehetősèg szerint januártól már az edzèsen palánkra is tudunk dobni Jácint segítsèvel. Nagyon ügyesek voltak a Hősök ès köszönjük nekik hogy segítettek az alapvonali labdás felhozatalban.Gratulálok nekik. Szinte csak lányok jöttek el a mèrkőzèsre pedig vannak fiúk is ebben a korcsoportban.Remèlem a következő alkalomra már picit felkèszültebben tudunk kiállni.Csodát nem várok a csapatomtól tisztán látok de megpróbálunk több kosarat dobni.

 

2019. december 15. – vasárnap 10:50

Kobrák – Kiserdő                                        36:4 (6:2, 5:0, +2+2, 15:0, 8:0)

Juhász Nikolett, edző:  Szerencsére egy mérkőzésnyi időnk volt szusszanni. Ezután újult erővel léptek pályára a fiúk. Ráéreztek a játékra, Dani nagyon jó passzokat adott, észrevette az előtte lévő társakat. Rengeteg lepattanót tudtunk szedni, így sok esélyünk volt dobni. A félidőben a büntetőkkel szereztünk plusz két pontot. Nem féltek távolabbról sem eldobni és ez olykor három pontot is jelentett. Igazi csapatmunka volt, nagyon örülök, hogy mindenki odatette magát. Harciasan játszottak és küzdöttek a labdáért és ezért a győzelemért.

Balázs Dániel 0, Gábriel Milán 7, Pfendtner Zalán 14, Záhonyi Nándor 15. Csak így tovább Kobrák!

 

Széll Ákos, edző: Ezen a mèrkőzèsen már tudtunk kosarat dobni ami nagyobb bizalomra adott okot. Itt is látszódott a tudásbeli különbsèg de nem csüggedünk. Kicsit harciasabb játèkra kell neveljem a játèkosaim mert abból lehet labdát szerezni ès pontot dobni.Mivel nem mindig sikerült visszajutni támadásból vèdekezni ezèrt több kosarat is kaptunk.A lepattanóknál figyelmesebbnek kell lennünk. Gratulálok a Kobráknak.

 

2019. december 15. – vasárnap 11:45

Bárczi Gazellák – Hősök                             31:18 (9:6, 6:4, +5+4, 9:2, 2:2)

Scheuring Eszter, edző: A hosszabb szünet után, izgatottan vártuk a második mérkőzést. Úgy gondolom, egy igazán jó kis meccset vívtunk a Hősökkel. Harcosan küzdve a labdákért és jobban összpontosítva a dobásoknál sikerült nyernünk. A büntetőket is jó százalékkal értékesítettük a szünetben. Gratulálok a csapatnak! Köszönjük a szülőknek a lelkes buzdítást!

Johanna 9, Feri 9, Hunor 5, Csanád 3, Zselyke 3, Bálint 2

 

Takács Máté, edző: Egy mérkőzésnyi szünet után ismét miénk volt a parketta. Gratulálok a Gazellák csapatának, nagyon jó és izgalmas mérkőzést játszottunk velük! Kicsit megilletődve kezdtük a mérkőzést de ez sem volt gond egy jó hangulatú mérkőzéshez. Erősebb ellenféllel játszottunk mint az első mérkőzésen. Nagyon pozitívan ért hogy keményen küzdöttünk és ugrottunk a labdákért, sajnos már a fáradtság jelei is látszódtak a gyerekeken ami a harmadik játékrészben ki is jött. Örülök hogy itt is 15 gyermeket pályára tudtam küldeni és külön köszönet a lelkes szülői szúrkolásért!

Darabos Lotti, Ye Fanyan Sári 2, SUSSMANN LEHEL 3, SUSSMANN BULCSÚ 3, STERBENZ VIKTÓRIA 3, Maurer Domonkos, Tóth Nimród 2, Borsodi Bálint 4, Tutka Allegra, Tutka Noa, Buzogány Bernát, Kuna Léna 1, Spánik Emese, Jasztrab Angéla, Baraksó Lina, Pólik Zsófia Mira 

 

2019. december 15. – vasárnap 12:40

Sólymok – Zebrák                                        35:15 (14:0, 2:2, +7+2, 10:4, 2:7)

Kováts Bence, edző: Az előző fordulóban egy harcos és pörgős Sólyom csapatot láthattunk a parkettán, amely elszántságot szerettük volna ezen a hétvégén is megmutatni.  A Zebrák csapat ellen kezdtük meg a fordulót, akik eddig nagyon jó meccseket játszottak Marci bácsi vezetésével. Ahogy a múltkor is, most is villámrajtot sikerült vennünk, és Bence, valamint Bertin vezetésével hamar komoly előnyhöz sikerült jutnunk. A második játékrészben a támadó játékunk kissé megtorpant, csak Bernát tudott eredményes lenni, majd a nagyszerű büntetőzésünket követően (7 jó kísérlet) ismét 10 pontot sikerült szereznünk a harmadik negyedben. Az utolsó játékrészben Csizi kosara zárta a pontjaink sorát, azonban ebben a negyedben már nem tudtunk úgy dominálni, mint a korábbi tíz percek során.  Gratulálok a Zebráknak, akik elejétől a végéig küzdöttek, továbbá minden Sólyomnak a nagyszerű játékhoz!

Tóth Bernát 3, KONECSNYI Bertin 9, SOMFAI Zaránd 3, Varga Zétény 1, Ambrus Gergely, Gebe Zoltán, Rajnai Zénó, Lontai Bálint 1, Kanyó Levente 1, BALPATAKI Bence 13, Csizmadia Kornél 2, Jurányi Norbert.

 

Vígh Marcell, edző: Elsősorban szeretnék gratulálni a Sólymok csapatának egy remek, intenzív mérkőzést játszottunk velük. Bence bácsi kiválóan felkészítette őket! Az előző fordulóba mutatott szép teljesítményünknek hála feljutottunk a B csoportba, de már a hétvége előtt tudtok, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Kértem mindenkitől, hogy próbáljuk azt az erőt újra a pályára vinni ami múltkor volt látható. Sajnos a mérkőzés eleje nem alakult túl kedvezően nekünk, kicsit álmoskásan kezdtünk. A Sólymok csapata kapott a lehetőségen és villámrajtot vett ellenünk. A második negyedben megtört a kosár csendünk Kristóf szép helyzetével amit értékesített. Büntetőkkel is adósak maradtunk pedig nagyon szorgalmasan tanulgatják a kis Zebrák. A második félidőre a srácok is belelendültek így már sikerült egy döntetlen második félidőt játszani. Nagyon sok szép paszt és játékot láttam a gyerkőcöktől hétvégén úgy hogy én maximálisan büszke vagyok rájuk és látom a fejlődést. Megyünk tovább a következő ellenfelünk a Szentendrei Farkasok lesznek. Hajrá Zebrák!!

Kovács Kristóf 4, Szántó Bálint 3, Orosz Palkó 1, Vitéz Botond 4, Horváth Ádám 1, Fülöp Roland 2, Orosz Larsi, Kosztyu Emma, Futó Sári, 

 

2019. december 15. – vasárnap 13:35

Zebrák – Szentendrei Farkasok                 24:27 (0:4, 10:8, +0+3, 8:8, 6:4)

Vígh Marcell, edző: A második mérkőzésünkre egyből fordultunk és bár várható volt, hogy az első mérkőzés küzdelmei látszódni fognak a srácokon, de ennek ellenére nagyon jól bírták. A meccs kezdete most se sikerült túl jóra kicsit lassan vettük fel a meccs ritmusát. Utána viszont elkezdtünk úgy játszani ahogy tudunk és egy nagyon izgalmas fej-fej melletti mérkőzést láthattunk. A büntetőkkel ezen meccsen is gondba kerültünk sajnálatosan egy se ment be a félidőbe. A folytatást követően nagyon szépen harciasan játszva amit kértem tőlük azt betartva, hogy sokat járjon a labda csakis pozitívan tudom értékelni. Én továbbra is nagyon büszke vagyok rájuk és dolgozzunk, hogy kiküszöböljük a hibáinkat főként a meccs kezdetét és a büntető dobásunkat. Utolsó szóba szeretnék gratulálni a Szentendrei Farkasok csapatának a győzelemhez és további sok sikert nekik! Hajrá Zebrák!!

Kovács Kristóf 4, Szántó Bálint 4, Vitéz Botond 4, Horváth Ádám 6, Fülöp Roland 4, Kosztyu Emma 2, Orosz Palkó, Orosz Larsi, Futó Sári

Sztanev Andrea, edző: A második alkalommal látogattunk el a Kaszás Csarnokba, ahol első mérkőzésünket a Zebrák csapata ellen játszottuk. 10 gyermek tudott eljönni ezen a napon és egy izgalmas, végig szoros ” ki-ki ” mérkőzésen végül győztesen hagytuk el a pályát. A gyerekek nevükhöz méltóan (farkasok) játszottak ezen a meccsen. 

 

2019. december 15. – vasárnap 14:30

Szentendrei Farkasok – Sólymok              25:26 (2:6, 10:4, +3+5, 8:4, 2:7)

Sztanev Andrea, edző: Pihenő nélkül kezdtük meg a következő mérkőzésünket a Sólymok csapata ellen, akiktől az első alkalommal nagyon sok ponttal kaptunk ki. Most – Julcsinak köszönhetően – ellenfelünk legrutinosabb és legponterősebb játékosát sikerült megállítanunk. Ez a mérkőzés is egy izgalmas fej-fej melletti játékot hozott, amiben most alulmaradtunk. Gratulálunk a Sólymoknak a győzelmükhöz. Én pedig a saját csapatomnak gratulálok a mai mindkét mérkőzésen mutatott teljesítményükhöz. Meccsről, meccsre ügyesebbek vagytok, büszke vagyok rátok!

 

Kováts Bence, edző: Egy mérkőzésnyi pihenőt követően a Szentendrei Farkasok ellen léptünk pályára, a szezon során másodjára. Most nem sikerült a korábbi intenzitással küzdenünk, de Zaránd és Bence kosaraival előnnyel kezdhette a második negyedet a következő négyes. Zéti gyors két kosarával már nyolc pontos vezetésünk is volt, azonban a félideig már csak ellenfelünk tudott eredményes lenni és egálra sikerült menteniük az eredményt.  A büntetőket öten értékesítették, így minimális vezetés tudatában folytathattuk a mérkőzést, de ellenfelünk harciasságának köszönhetően megfordította az eredményt. Az utolsó negyedben nagyon kellett küzdenünk, hogy kapaszkodjunk ellenfelünkre, néhol túlságosan is akarva, eszünket vesztve erőlködtünk, pedig amikor picit higgadtabban hoztuk meg a döntéseket, szép kosarakat szereznünk. A meccs vége előtt néhány másodperccel végül Bernát látta meg az üresen helyezkedő Gerit, aki első Mini Kupáján döntő kosarat tudott szerezni. Bravó mind kettőjüknek! Nehéz meccs volt, az idei legnehezebb és talán ezért sem sikerült felvennünk a ritmust az utolsó percekig, pedig januárban hasonló meccsek fognak következni. Gratulálok a Farkasoknak, nagyon fegyelmezetten játszottak és ezzel nagy bonyodalmakat okoztak nekünk. Remélem a következő fordulóban is mindenki el tud majd jönni és hasonlóan élvezhető, izgalmas meccseket fogunk tudni játszani, immár az A csoportban.

TÓTH Bernát 1, KONECSNYI Bertin 4, Somfai Zaránd 3, VARGA Zétény 4, AMBRUS Gergely 3, Gebe Zoltán, Rajnai Zénó, LONTAI Bálint 3, Kanyó Levente , BALPATAKI Bence 5, Csizmadia Kornél , Jurányi Norbert 1

 

2019. december 15. – vasárnap 15:25

Gepárdok – Delfinek                        43:34 (14:12, 8:4, +3+6, 12:2, 6:10)

Kováts Bence, edző: Az első pár percben picit pontatlanul játszottunk, így csak a negyed közepére sikerült beindítani a pontgyártást Sanyi és Aiden révén. A második játékrészben négyen is eredményesek tudtak lenni és Ádi, Dini, Matyi és Benji kosaraival már 22 pontnál tartottunk félidőben. Sajnos a büntetőket a szokásosnál gyengébben értékesítettük, összesen három kísérlet talált utat a gyűrűbe, így három pontos előnnyel vághattunk neki a második félidőnek. Ekkor egy nagy rohanásnak köszönhetően már kétszámjegyű különbséget is sikerült kialakítani, de a záró negyedben már nem tudtunk hasonlóan eredményesen kosárlabdázni, sok hiba csúszott be a támadásaink végén. Végeredmény 43-34 ide. Már az első negyedtől fogva mindenki törekedett az előre megbeszélteket végrehajtani, ezáltal sok helyzetet alakítottunk ki, szép és gyors játékkal, azonban a szokásosnál rosszabb arányban használtuk most ki a helyzeteinket, főleg a ziccereket.  Gratulálok a csapatnak, nehéz mérkőzésen sikerült győzni, egy nagyot küzdő, és sokat fejlődő Delfin csapat ellen. Folytatás a Farkasok ellen!

Dósa Zsombor 4, Grossman Ádám 1,  Vámos Barnabás 2, Haraszti Ádám, Jones BENJAMIN 8, Vasali Dénes 3, Kőhegyi Vince, Jones AIDAN 9, Szabados Mátyás 4, FARAGÓ Sándor 12.

 

Reiter Bence, edző:  Az első fordulóban nem úgy játszottunk ahogy én azt elképzeltem. Értem ezalatt, hogy nem voltak a srácok bátrak. Viszont ott a második negyedben már kezdtek felébredni, és elkezdtük élvezni a játékot. A mai napon pedig már az elejétől kezdve koncentráltan játszottunk. Gyors kosarakat tudtunk dobni, sok labdát is szereztünk. Védekezésben is sokat javultunk, de még mindig előfordult, hogy lassan találtuk meg az embereinket, így futhattunk utánuk. Amit nem értek, az a lassú bedobás. Ha kapunk egy kosarat semmi probléma, nem dőlt össze a világ, gyorsan le kell menni az alapvonalra, és pontosan kell bedobni a labdát. Sokat fejlődtünk az első mérkőzéshez képest, gratulálok srácok!!! Találkozunk a következő fordulóban a Gepárdokkal, és reméljük, hogy akkor is, ugyan ilyen jó mérkőzést fogunk játszani. Szeretnék gratulálni Ferkónak az első mérkőzéséhez, nagyon bátran játszott, és befognak menni a dobások, fel a fejjel. Márknak is szeretnék gratulálni aki  megállta a helyét a nagyobbaknál, és bátran játszott, csak így tovább! 

Bíró Balázs 0, CZIRKOS ÁKOS 15, Komáromi Gergely 3, Andacsa-Hamza Máté 0, Ollai Péter 0, PAÁR ÁKOS 13, Vágvölgyi Bence 1, Adamek Ferenc 0, DARÓCZI GERGŐ 1, Héczei Márk 1

 

2019. december 15. – vasárnap 16:20

Delfinek – Farkasok                                     32:18 (6:6, 10:7, +4+4, 6:0, 6:1)

Reiter Bence, edző:  Második mérkőzésünket rövid pihenő után a Farkasokkal játszottuk. Kértem a srácoktól, hogy a sebességen változtassunk, és akkor könnyű kosarakat tudunk dobni. A változás meg is történt, de rengeteg dobást hagytunk ki. Ami a másik probléma volt ezen a mérkőzésen is, az a lepattanó leszedése. Mi csak álltunk és néztük ahogyan a fejünk felett szedik le a labdát. Az apróbb hibák és a “nagyobb” hibák ellenére egy magabiztos mérkőzést játszottunk. Szeretném kiemelni a két Ákost, akik mind a két mérkőzésen szállították a pontokat, és a társakat is kiszolgálták jó passzokkal. Daróczi Gergőt szeretném kiemelni a védekezése miatt, szó szerint csúszott mászott, még az aláöltöző nadrágja is kiszakadt, de mindent megtett, hogy az ellenfél ne szerezzen kosarat. A többieknek is gratulálok, hogy végig hajtottak ameddig a pályán voltak, és szurkoltak a kispadról a társaknak. Csak így tovább srácok! HAJRÁ DELFINEK!!! 

Bíró Balázs 1, CZIRKOS ÁKOS 15, Komáromi Gergely 3, Andacsa-Hamza Máté 0 ,Ollai Péter 1, PAÁR ÁKOS 10, Vágvölgyi Bence 0, Adamek Ferenc 2, DARÓCZI GERGŐ 0, Héczei Márk 0

 

Tiba János, edző: A sajnálatos sérüléssel félbeszakadt, vagy inkább el sem kezdődött első forduló után nagyon vártuk már, hogy pályára léphessünk! Sok olyan játékossal vágtunk neki a fordulóak, akik először szerepeltek kosárlabda mérkőzésen. Hatalmas elánnal vágtunk bele meccsbe, minden labdáért megharcoltunk, nem engedtük kibontakozni az ellenfél támadásait. Pontok terén is jól tartottuk magunkat, a félidei büntetőzésünkre sem lehetett panasz. Talán ezért is voltam kicsit csalódott a második félidei teljesítményünk után. Nem igazán láttam az első félidei lelkes odaadást, sajnos a pontjaink, illetve pontunk száma is azt mutatta, hogy bátortalanokká váltunk. A következő fordulók során szeretném, ha ebben fejlődnénk a legtöbbet.

 

2019. december 15. – vasárnap 17:15

Farkasok – Gepárdok                                 17:42 (1:14, 8:6, +5+5, 2:5, 0:12)

Tiba János, edző: Szünet nélkül játszhattuk a következő mérkőzésünket, és sajnos nem tudtunk előre lépni, és újat mutatni az előzőekhez képest. Nem vitatom, hogy ellenfelünk technikai fölényeben volt és ők voltak az esélyesebbek, de több lelkesedést és tudatosságot vártam a csapatunktól. Volt ugyan egy-két szép egyéni és csapat megvillanásunk, de az A csoportban ez ezúttal kevésnek bizonyult. Sok könnyű kosarat és szerzett labdát engedtünk ellenfelünknek, így sajnos egy-egy negyedben tudtuk őket épp csak megszorítani. A félidei büntetők ismét jól működtek, ügyesen céloztunk. Köszönöm mindenkinek, aki eljött, és remélem, hogy az első meccseket még sok pályára lépés fogja követni az új játékosok részéről. Legközelebb a B csoportban folytatjuk, ami talán jobban megfelel a jelenlegi tudásunknak.

Kováts Bence, edző: A pihenő után a mindig harcos Farkasok ellen léptünk pályára. A mérkőzés elején Barni vette kezébe az irányítást és zsinórban 6 pontot szerzett, amelyet Aiden egymás utáni 8 pontja követett! A második játékrészben visszaesett a sebességünk, picit kényelmesen játszottunk és továbbra is rengeteg ziccert hagytunk ki, ráadásul azokat sem teljes sebességgel. Ebben az időszakban Benji és Dini kosaraival tartottuk az előnyünket, majd következtek a büntetők. Félidőben most is csak 50%-kal dobtunk, ami már javulás, de tudunk mi ennél is pontosabbak lenni. A második félidőben már érződött a vasárnap esti fáradtság mindkét oldalon, de szerencsére a végére sikerült még picit megráznunk magunkat, és Matyi vezetésével egy 12 pontos rohanással zárni az hétvégét.  Gratulálok a fiúknak, hogy ismételten fegyelmezetten és hatalmas elszántsággal játszottak végig. Külön dicséret Haraszti Ádámnak, aki első alkalommal öltött sárga mezt magára! ???? A múltkori fordulóhoz képest a passz játékunk tovább javult, viszont a befejezésekre sokkal jobban kell koncentrálnunk, valamint meg kell tanulnunk végig ugyanazzal a sebességgel játszani. Gratulálok a Farkasoknak a szép játékhoz! Hajrá Gepárdok! Hajrá Kaszások!  

Dósa Zsombor 1, Grossman Ádám 3, VÁMOS Barnabás 8, Haraszti Ádám, Jones BENJAMIN 7, Vasali Dénes 4, Kőhegyi Vince, Jones AIDAN 12, SZABADOS Mátyás 7, Faragó Sándor.


Hasonló tartalmak

 • Tudtuk, hogy nem lesz egy könnyű mérkőzés, igyekeztük ehhez mérten készülni. A közel 100 pont szép eredmény, azonban 75 kapott pont sok, ami mutatja, a második félidei dekoncentráltságunkat.…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-11 Kezdés: 16:10


 • Voltak kitűzött feladataink a mérkőzésre – nem az eredmény! – de csak kevésszer tudtuk megvalósítani. Az elképzelés kicsit több lett volna, ezért nem lehetünk elégedettek. Ezt a tapasztalatot…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-05-09 Kezdés: 18:10

 • A Gyermek Kupa idei kiírása a tavalyihoz hasonlóan országos döntő helyett egy Szakmai Tornával záródott, amelyet Nyíregyházán rendeztek meg számunkra, és még 3 másik régiós győztesnek.  Csapatunk 8 forduló alatt bizonyított budapesti második helyével bizakodva, azonban kicsit vakon vágott neki a vidéki útnak, hiszen semmilyen előzetes információnk…

 • A bajnokság utolsó fordulóján ismerős csapatokkal játszottunk. A Törekvés lányokat jól ismertük, készültünk rájuk, de mégsem találtuk az ellenszert a fizikai fölény és a zaklató védekezés ellen. Egyételműen fejlődtünk, de pontatlanságaink kijöttek, ha dobás közben vagy labda vezetés közben a védő túl intenzív volt. A labda nélküli…