Óbudai Mini Kupa – 3. forduló

December második hétvégéjén rendeztük az Óbudai Mini Kupa harmadik fordulóját. Nagy örümünkre bővült a mezőny, hiszen a Gepárdok csoportja a legifjabb tagokat is csatasorba tudta állítani. Gratulálunk a bátorságukhoz, nagyon ügyesen játszottak. Minden gyerek egy kis apróságot is kapott a Mikulástól, ami tovább fokozta a jókedvet. Hamarosan folytatjuk!

 

2018. december 08., szombat   9:00

Bilingual Villámok – Ördög Aligátorok         33:28 (6:8, 12:3, +3+5, 12:4, 0:7)

Taylor Mark, edző: The first game of the day started pretty slow as not everyone arrived in time to warm up enough. However the game went really well. I was glad to see that the kids were passing the ball and that we were shooting layups just like we practiced during our trainings. I am also happy that we didn’t give up at all during the game, but the one thing we need to work on is focus during the game even when we are not playing.

A nap első mérkőzésén elég lassan indultunk be mert nem érkezett meg mindenki időben a bemelegítésre. Nagyon örültem hogy a gyerekek passzoltak és hogy ziccereket dobáltak pont úgy mint ahogy edzésen gyakoroljuk. Azért is nagyon boldog voltam hogy soha nem adtuk fel, egy dolog amin viszont javítani kell az a figyelem, különösen akkor amikor nem mi játszunk.

 

Keresztesi Dávid, edző: Az előző fordulóhoz hasonló játék kedvvel, de már több „rutinnal” érkeztünk az idei ÓMK 3. felvonására. Bátran kosaraztunk, és olykor nagyon szépen ment a labda! Jár a dicséret srácoknak! Nyilván meg sok az apró hiba, de ezeken dolgozni fogunk és ha sikerül kijavítanunk őket, akkor a győzelem is meglesz, amihez most is csak egy kicsi hiányzott!

Hargitai R. -; Király  D. -; Király L. -; Szabó P. 7; Kemény A. 3; Tóth N. 3; Lukács Á. 8; Dobos E. -, Bándi K. 7;

 

2018. december 08., szombat   10:00

Ördög Aligátorok – Római Sólymok           29:25 (15:2, 0:8, +2+4, 4:2, 8:9)

Keresztesi Dávid, edző: Az előző meccs felkeltette az ifjú ördögökben és aligátorokban a győzelem utáni vágyat és sebzett vadként estünk neki ellenfelünknek! A meccs előrhaladtával kezdünk fáradni, egyre pontatlanabb lett a játék, de a győzelmet így is sikerült megszerezni, amihez gratulálok! Sokkal nagyobb sikernek élem meg  azonban azt, hogy szemmel lathatóan napról napra szebben kosarazunk! Csak így tovább, hajrá Ördögi Aligátorok!!!

Hargitai R. -; Király  D. 1; Király L. -; Szabó P. -; Kemény A. 3; Tóth N. -; Lukács Á. 7; Dobos E. -, Bándi K. 18;  

 

Kováts Bence, edző:  Álmoskás kezdést követően egy 8-0- ás negyeddel és négy bedobott büntetővel újra meccsbe tudtunk jönni az Aligátorok ellen. Sajnos a befejezések sokszor nagyon pontatlanul sikerültek, így nem tudtuk már megfordítani a meccset hiába küzdöttünk nagyon szépen egészen a végéig. Gratula az Ördögi Aligátoroknak! Folytatás a Villámok ellen!

 

Konecsnyik Bertin 7, Tóth Bernát 8, Balpataki Bence 6,  Rajnai Zénó 1, Lontai Bálint 1, Dienes Attila, Kamarás Maja, Somfai Zaránd, Szemere Dániel, Varga Zétény,

 

2018. december 08., szombat   11:00

Római Sólymok – Bilingual Villámok         27:20 (6:4, 6:2, +5+2, 4:6, 6:8)

Kováts Bence, edző: A Villámok ellen most nem ragadtunk be a meccs elején és sokkal bátrabban játszottunk mint az első mérkőzésen. Az első félidei szép teljesítményünket 5 bedobott büntetővel koronáztuk meg, így viszonylag nyugodtabban kezdhettük el a második félidőt, ahol sikerült megőriznünk az első játékrészben felhalmozott előnyünket és győzelemmel zárni a III. fordulót J Boldog vagyok hogy 10en megint eljöttünk és jó hangulatú meccseket játszhattunk. Gratula minden Sólyomnak és az ellenfeleinknek is az izgalmas meccsekhez.

 

Konecsnyik Bertin 1, Tóth Bernát 8, Balpataki Bence 8,  Rajnai Zénó , Lontai Bálint 3, Dienes Attila 2, Kamarás Maja, Somfai Zaránd 1, Szemere Dániel 1, Varga Zétény 3,

 

Taylor Mark, edző: We had so many chances to score but it seemed like nothing wanted to go in. I will say that the team didn’t give up and kept shooting and getting steals to get more chances but it simply wasn’t enough this game especially when we gave the other team a lot of uncontested layups. All in all it was another great day with lots of basketball so we can be happy about that.

Nagyon sok lehetőségünk volt a pontszerzésre de úgy tűnt hogy semmi nem akart bemenni. Azt viszont megint el kell hogy mondjam hogy nem adtuk fel és dobtunk ameddig bírtunk és sok labdát is szereztünk hogy még több dobásunk legyen, de ez ma sajnos nem volt elég. Különösen akkor nem amikor az ellenfélnek adtunk ajándékba labdákat amiből dobták a ziccereket. Mindent egybevéve megint egy remek nap volt sok kosárlabdával tehát emiatt igenis örülhetünk.

 

2018. december 08., szombat   12:00

Békási Delfinek – Pais Zebrák                     35:25 (8:6, 0:7, +3+1, 8:2, 16:9)

Ondima Olivér, edző: Az első félidőben elég önfejű kosárlabdát folytattunk, egyedül próbáltuk megnyerni a meccset és ezáltal több hibát is ejtettünk, mind védekezésben, mind támadásban. Második félidőben összeszedettebben, okosabban, felszabadultabban játszottunk és ezáltal megtudtuk fordítani a meccsen és győzelemmel fejeztük be. Mindenki tudott hozzátenni a meccshez,  küzdés és az akarat az egész meccsre jellemző volt, abból nem volt hiány. Büszke vagyok a srácokra szépen dolgoztak és dolgozunk is tovább nincs megállás!

Pontdobók: Bíró Janka 1, Bíró Balázs, Daróczi Gergő, Tóth Bence, Zádor Nimród 12, Czirkos Ákos 13, Kapeller Ákos 8, Kovács Elle 1, Sussmann Bulcsu, Vágvölgyi Bence, Krupa Szabolcs,

 

Tóth Janina, edző: Nagyon bátortalanul játszottunk, az első negyedben alig ismertem rá a csapatomra. A második negyedben kicsit magunkhoz tértünk, sikerült is átvennünk a vezetést, de a félidei büntetőknél már újból erőtlenül álltunk a vonalhoz. A két csapat közötti tudáskülönbség a második félidőben rajzolódott ki igazán, sokat kell még fejlődnünk védekezésben és ügyesednünk a labdával, hogy fel tudjuk venni a versenyt, de remek tapasztalat volt. Hárman is életük első kosármeccsén vettek részt (Misu, Ádám és Öcsi), nekik gratulálok, mert mindent megtettek a siker érdekében!

Pontdobók: Behringer Richárd, Fülöp Roland 2, Hanti Mihály 2, Horváth Ádám 3, Juhász Adrienn 5, Mogyorósy Míra 2, Réthy Hajnalka 3, Schőn Sarel 6, Spitzhütel Zsombor, Tas Botond 2,

 

2018. december 08., szombat   13:00

Pais Zebrák – Dűlői Flamingók                          13:34 (6:2, 2:9, +2+5, 0:4, 3:12)

Tóth Janina, edző: Sajnos az első mérkőzés után nem tudott mindenki pályára lépni közülünk. Valamivel több küzdelmet láttam a részünkről, mint az előző meccsen, de ez még mindig nem az általam ismert Zebra-hozzáállás volt. Sokan betegeskedtek nálunk (ahogy a többi csapatnál is), nem is mindenki tudott eljönni, de a küzdeni akarás nem ettől függ. Remélem, hogy legközelebb mindenki újra a hajtós, küzdős énjét hozza el a Mini Kupa mindkét meccsére!

Pontdobók: Behringer Richárd, Fülöp Roland, Hanti Mihály, Horváth Ádám 3, Juhász Adrienn 2, Mogyorósy Míra 1, Réthy Hajnalka 4, Schőn Sarel 1, Spitzhütel Zsombor, Tas Botond 2,

 

Keresztesi Dávid, edző: Az előző fordulóhoz hasonlóan, most is foghíjas kerettel érkeztünk, viszont így bőven jutott lehetőség mindenkinek. Kicsit álmosan kezdünk, de aztán belejöttünk a játékba és sikerült legyűrni ellenfünket, amihez mindenki hozzátette a magáét! Gratulálok a győzelemhez és a bátor játékhoz kicsiknek és “nagyoknak” egyaránt! Hajrá Flamingók!

Sterbenz A. 7; Krajcsovich J. 22; Hajdú Zs. -, Juhász R. 3; Jasztrab A. -; Galambos A. 1; Darabos L. -;

 

2018. december 08., szombat   14:00

Dűlői Flamingók – Békási Delfinek                        34:42 (8:3, 2:13, +4+6, 6:16, 14:4)

Keresztesi Dávid, edző: A második összecsapásunkra már kezdett merülni az akksi, de nem hátráltunk és jól kezdtük a meccset! A találkozó középső szakaszára azonban teljesen elfáradtunk, amit a rutinosabb delfinek ki is használtak. Az utolsó negyedben ki tudtunk mászni a gödörből, de aminek a legjobban örültem az az, hogy újdonsült Flamingóink is fel tudtak iratkozni a pontszerzők közé! Csak így tovább lányok, hajrá Flamingók!

Sterbenz A. 13; Krajcsovich J. 13; Hajdú Zs. 1, Juhász R. 1; Jasztrab A. 3; Galambos A. 2; Darabos L. 1;

 

Ondima Olivér, edző: Ehhez a meccshez nagyobb kedvel álltunk hozzá, az előző mérkőzés győzelme miatt. Igaz az első negyedben kimaradtak a helyzet, de a második negyedtől kezdve illetve a félidei  büntetőknek köszönhetően nagy előnyre tettünk szert. Ezt folytattuk a harmadik negyedben is és ezáltal a Flamingók ellen is győzni tudtunk. Gratulálok a csapatomnak mindenki szépen küzdött hajtott, szép munka volt!

Pontdobók: Bíró Balázs 9, Bíró Janka, Tóth Bence, Zádor Nimród 12, Krupa Szabolcs, Vágvölgyi Bence, Czirkos Ákos 13, Kapeller Ákos 8, Sussmann Búlcsu 1,  Kovás Elle 1

 

2018. december 08., szombat   15:00

Dűlői Hősök – Római Gepárdok                         32:34 (6:4, 6:12, +2+4, 10:8, 8:6)

Farkas Bence, edző: Nagyon jó kis meccset játszottunk, végig szoros és izgalmas volt! Gratulálok a Gepárdoknak, ügyesek voltak! Sajnos a félidei büntetők nem mentek be… Vannak ilyen meccsek, amik nüanszokon múlnak. Lényeg, hogy lelkiismeretesen gyakoroljunk az edzéseken  és akkor ezeket a meccseket meg tudjuk majd nyerni!

 

Pontdobók: Kállay Levente 15, Hidvégi Donát 4, Török Dániel, Csapár Márkó 2, Marosán Levente, Mácza Mihály 2, Sztojka Balázs 2, Yang Zi Le 4, Földes Ádám, Aksar Axel 3

 

Kováts Bence, edző: A Hősök ellen egyszer már játszottunk idén, akkor hatalmas izgalmak közepette a piros csíkosak bizonyultak jobbnak. Ahogy akkor, most is fej- fej mellett haladtak a csapatok, komoly előnyt egyik oldal sem tudott felhalmozni. A félidei pár pontos vetésünket végül sikerült nagy küzdéssel megtartanunk, így 34-32 es végeredménnyel, győztesen várhattuk a Farkasok elleni mérkőzést. Gratulálok mindkét csapatnak az izgalmas mérkőzéshez

 

Kiszely Kristóf 3, Horváth Áron 16, Dósa Zsombor 1, Vámos Barnabás 2, Konta Magor ,  Szabados Mátyás 9, Bally Bendegúz 1, Lengyel Zsolt , Novák Doma 2

 

2018. december 08., szombat   16:00

Római Gepárdok – Újlaki Farkasok                     33:27 (4:11, 7:2, +6+4, 6:6, 10:4)

Kováts Bence, edző: Az első meccs izgalmai után rögtön következhetett a farkasok elleni derbi, remélve hogy nem pukkantunk nagyon ki az első mérkőzésen. A Farkasok ellen picit álmoskásan kezdtünk, de a gyengébb kezdés után folyamatosan sikerült felpörögnünk és végül nagy csatában győztesen tudtuk elhagyni másodjára is a parkettát, így az A csoportot megnyerve várhatjuk a következő fordulót. Hatalmas gratula mindenkinek aki eljött, külön öröm, hogy mindenki szerzett pontot! Hajrá Gepárdok!  

Kiszely Kristóf 5, Horváth Áron 15, Dósa Zsombor 3, Vámos Barnabás 4, Konta Magor 1,  Szabados Mátyás 1, Bally Bendegúz1, Lengyel Zsolt 1, Novák Doma 2

 

Tiba János, edző: Sajnáltam, hogy betegségek miatt megint nem állhattunk ki teljes csapattal, ennek ellenére nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. Sajnos két negyedünk is nagyon pont szegényre sikeredett, ami nagyon visszavett a teljesítményünkből. Az önbizalmunk nem volt a helyén, a Gepárdok pedig lehengerlő erővel küzdötték végig sorozatban második meccsüket, részünkről ez csak egy szoros vereséghez volt elég

Fülöp 2; Takács 3; CSIZMADIA 9; Jánosi 2; UJHELYI 5; Jendrolovics 1; Kukla -; Csikós 5

 

2018. december 08., szombat   17:00

Újlaki Farkasok – Dűlői Hősök                          43:34 (4:4, 13:8, +4+2, 12:4, 10:16)

Tiba János, edző: Pihenő nélkül játszottuk második meccsünket a fordulóban, az előző forduló parázs hangulatú visszavágójaként. Mindenkiben égett a vágy, hogy ezúttal mi muttasunk többet magunkból! Bár az eredmény alapján sima győzelemnek tűnhet, ismét küzdős, fordulatos meccset játszottunk a Hősökkel. A dobó formánk óriásit javult az előző meccshez képest, hozzásegítve minket a győzelemhez! Hatalmas gratuláció!

FÜLÖP 18; Takács 4; CSIZMADIA 5; Jánosi 1; UJHELYI 3; Jendrolovics 3; Kukla -; CSIKÓS 9

 

Farkas Bence, edző: Eddigi veretlenségünk után, sajnos egy nap alatt 2 vereséget szenvedtünk. Több meghatározó játékosunk is hiányzott, ráadásul az első meccsünk után még ketten el kellett, hogy menjenek. Ez azonban semmit sem von le a Farkasok dicsőségéből, megérdemelten nyertek. Büszke vagyok a srácokra, nagyon szépen küzdöttek, hajtottak!

 

Pontdobók: Kállay Levente 20, Hidvégi Donát 5, Török Dániel, Marosán Levente, Mácza Mihály 1, Sztojka Balázs, Yang Zi Le 6, Földes Ádám 5

          

2018. december 09., vasárnap  9:00

Békási Kobrák – Bárczi Gazellák               51:16 (18:2, 14:0, +3+6, 8:2, 8:6)

Juhász Nikolett, edző: Nagy lelkesedéssel kezdtük a mérkőzést, annak ellenére, hogy a fél csapat lebetegedett. A gyerekek számtalan pontot dobtak, végre passzoltak egymásnak. Lendületesen játszottak, betartották, azokat amiket kértem tőlük. De a büntetőkre jobban oda kell figyelni. Csak így tovább Kobrák!

Baján Dominik 6, Bonczi István 8, Felkai Dávid 12, Gálik Roland 12, Henglár Adél 5, Urai Noé 3, Szabó Krisztina 5.

 

Scheuring Eszter, edző: Betegségek és egyéb elfoglaltságok miatt ezen a napon csak hat fővel tudtunk részt venni, így a meccs végére nagyon elfáradtunk. Sajnos még mindig meg vagyunk illetődve, nagyon izgulunk. Több határozottság és harcosság kell a későbbiekben.

 

2018. december 09., vasárnap  10:00

Újlaki Kisfarkasok – Római Kisgepárdok      52:2 (20:0, 7:0, +1+2, 8:0, 16:0)

Tiba János, edző: Betegségek miatt sajnos ezúttal sem állhattunk ki teljes csapattal, ennek ellenére a vártnál is jobban teljesítettünk az ÓMK újoncaival szemben. Végig nagy elánnal küzdöttünk meg a labdákért, nagyon szép helyzet kihasználással dolgoztunk! A padon is remek volt a hangulat, gratulálok a győzelemhez!

MENYHÁRT 10, Lukácsi -, KERESZTESI 22; Fisher 2, Pozsonyi 1, MARTON 11; Helmeczi 6

Solti Fanni, edző: Az Óbudai Mini Kupa III. fordulóján végre két csapattal is el tudtunk indulni, így a Kisgepárdok csapatában többen életük első, vagy második meccsüket játszották le hétvégén, egyedül Vince rendelkezett valamivel több rutinnal a társaságból  Nagyon jó gyakorlás lehetőség volt számunkra a mérkőzés, az első félidei megilletődést követően már több szép támadást is sikerült kialakítanunk. Nagyon örülök hogy ennyire szépen küzdött mindenki, izgatottan várjuk a következő fordulókat 

Kőhegyi Vince, Dalloul Márk, Tóth Kamilla 1, Katona Lénát, Verebély Máté 1, Boga Vince, Balogh Konrád, Balogh Martina
 

2018. december 09., vasárnap  11:00

Bárczi Gazellák – Római Kisgepárdok              30:2 (10:0, 3:0, +2+0, 6:2, 9:0)

Scheuring Eszter, edző: Sikerült megszereznünk első győzelmünket, bátrabban mentünk a

labdákért és pontosabban céloztunk a palánk alatt. Remélem ez a siker lendületet ad a további munkához, hiszen sokat kell még tanulnunk! Gratulálok! Köszönjük a szülőknek a lelkes buzdítást!

 

Solti Fanni, edző: Nagy öröm volt számomra, hogy ennyi újonc kisgepárd jött el a hétvégén a meccsekre, és hatalmas küzdéssel végigjátszotta egymás után a két meccset. A második meccsen többen is bátrabban kezdtek el kosárlabdázni így több helyzetünk is volt a mérkőzés folyamán. Remélem a következő fordulóban a betegség miatt kiesők is el tudnak már jönni és már kicsit rutinosabban, újra megmérhetjük tudásunkat. 🙂 Gratulálok mindenkinek, aki részt vett a fordulón, gratulálok a Gazelláknak az első győzelmükhöz! Hajrá Gepárdok!

 

Kőhegyi Vince 2, Dalloul Márk, Tóth Kamilla, Katona Lénát, Verebély Máté, Boga Vince, Balogh Konrád, Balogh Martina

 

2018. december 09., vasárnap  12:00

Békási Kobrák – Újlaki Kisfarkasok              12:19 (4:4, 4:5, +1+2, 0:6, 3:2)

Juhász Nikolett, edző: A hosszú pihenő után nehéz volt újra felvenni a mérkőzés ritmusát. Az elején jól kezdtünk, aztán ránk tört a fáradtság és a rengeteg kimaradt ziccer dobás, nem maradt büntetlenül. Küzdöttünk és hajtottunk, azonban a büntető dobás több koncentrációt kíván.

Baján Dominik 2, Bonczi István 6, Felkai Dávid 1, Gálik Roland 3, Henglár Adél 0, Urai Noé 0, Szabó Krisztina 0.

 

Tiba János, edző: A Kobrák nagyon hasonló játékerőt képviselő csapat, nagyon izgalmas meccs bontakozott ki. Remek összjátékok, szép kosarak, érthetetlen hibák, kapkodás és elszántság váltakoztak az egész mérkőzés alatt. A hullámvasútból mi szállhattunk ki győztesen, hatalmas gratuláció a csoportból való feljebb lépésért.

 

MENYHÁRT 7, Lukácsi -, Keresztesi 6; Fisher -, Pozsonyi -, MARTON 6; Helmeczi –


Hasonló tartalmak

 • Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre a serdülő lányok Országos B Döntője, ahova 7. kiemeltként kerültünk. Nagy elánnal készültünk erre a hétvégére és meglepetést szerettünk volna okozni. Az első meccsünket a 2. kiemelt Gödi Gólyákkal játszottuk, akikkel a szezon során azidáig egyszer találkoztunk, ahol vereséget szenvedtünk. Az első…

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00