Óbudai Mini Kupa – 3. forduló

Óbudai Mini Kupa III. forduló

2020. január 18-19.

 

2019. január 18. – szombat 12:00

Zebrák – Kobrák                                           33:7 (8:2, 2:4,+5+1, 14:0, 4:0)

 

Vígh Marcell, edző: Nagyon jól lendületesen indultunk neki a mérkőzésnek, ahogy kértem a gyerekektől. Mindent megtettek a kosár szerzés érdekébe. A második negyedbe eléggé visszaesett a játékunk, de így is sikerült előnnyel mennünk a félidei büntetőkre.

 

Juhász Nikolett, edző:  Az első meccsen még aludt a csapat. Nem sikerült megmutatni az edzésen gyakoroltakat. Sajnos alig tudtunk pontot dobni és a félidei büntetőkből is csak egy ponttal gazdagodott a csapat. De szomorkodásra semmi ok, csináljuk tovább és egyre ügyesebbek leszünk! Balázs Dániel 2, Bisztricsány Botond 2, Gábriel Milán 0, Karácsony Viktor 1, Módi Kristóf 0, Pfendtner Zalán 2, Záhonyi Nándor 0.

 

 

2019. január 18. – szombat 13:00

Kobrák – Hősök                                           35:31 (4:6, 8:9, +5+7, 6:4, 12:5)

 

Juhász Nikolett, edző: Azonnal folytattuk a napot egy újabb mérkőzéssel, ahol a fiúk már tűzzel léptek a pályára. Felpörögtek, akartak játszani és élvezték is azt. Ez megmutatkozik a dobott pontjainkban és a végeredményben is. Egészen az utolsó negyedik kiegyenlített mérkőzést láthattunk, szoros volt és izgalmas. Kitettek magukért a srácok és megküzdöttek az eredményért. Csapatként játszottak, sok szép megmozdulásnak lehettünk szemtanúi. Szép volt fiúk! Csak így tovább Kobrák!

Balázs Dániel 2, Bisztricsány Botond 6, Gábriel Milán 0, Karácsony Viktor 17, Módi Kristóf 1, Pfendtner Zalán 7, Záhonyi Nándor 2.

 

Takács Máté, edző: Az előző fordulókhoz hasonlóan, sikerült megint szép számmal megjelenni a Mini Kupán. Nagyon örülök hogy 17 gyermeknek játéklehetőséget tudtam biztosítani. Gratulálok a Kobrák csapatának, a mérkőzés végéig kiélezett harcot vívtunk egymással. Nagyon jól szerepeltek a gyerekek, sikerült 9-nek is pontot szereznie, külön kiemelve Buzogány Bernátot aki elsős létére 3 pontot rakott a “közösbe”. Extra dolog, két hárompontost is elsüllyesztettünk, méghozza Domi és Nimród jóvoltából. Sikerült a mérkőzésen az edzésen tanultakat alkalmazni, külön tetszett és kiemelném hogy rengeteg sikeres passzt tudtunk adni. Izgatottan várjuk a következő fordulót!

MAURER DOMONKOS 6, Spánik Emese 1, Darabos Lotti, STERBENZ VIKTÓRIA 7, Albrecht Bogáta 1, Ye Fanyan Sári 2, Jasztrab Angéla, Szőlősi Szonja, Balaksó Linda, Buzogány Bernát 3, Sussman Lehel, Sussmann Bulcsú, TÓTH NIMRÓD 8, Borsodi Bálint, Jasztrab Angéla, Tutka Noa, Tutka Allegra

 

2019. január 18. – szombat 14:00

Hősök – Zebrák                                           12:50 (0:16, 4:10, +6+6, 4:10, 2:10)

 

Takács Máté, edző:  Gratulálok a Zebrák csapatának, nagyon ügyesen játszottak! Sajnos az előző kiélezett mérkőzésen teljesen elfáradtunk, kicsit a csalódottság is kihatott a teljesítményünkre. Voltak nagyon jó megmozdulások a mérkőzésen, külön kiemelném a lányokat, akik nagyon keményen harcoltak egész meccsen. Az első félidei eredménytelenségen a félidei büntetők jutattak túl minket, de itt is csak sajnos 6 pontot sikerült szereznünk. Kellenek az ilyen mérkőzések is, legyen útmutatás hogy van még hova fejlődnünk, de összességében én úgy gondolom tisztességesen helyt álltunk mindkét mérkőzésen. Várjuk a következő fordulót! Hajrá Hősök!

Maurer Domonkos,, Spánik Emese 1, Darabos Lotti 1, STERBENZ VIKTÓRIA 2, Albrecht Bogáta, Ye Fanyan Sári 2, Jasztrab Angéla 2, Szőlősi Szonja, Balaksó Linda 1, BUZOGÁNY BERNÁT 3, Sussman Lehel, Sussmann Bulcsú, Tóth Nimród, Borsodi Bálint, Jasztrab Angéla, Tutka Noa 1, TUTKA ALLEGRA 3, Pólik Zsófia

 

Vígh Marcell, edző:

 

2019. január 18. – szombat 15:00

Sólymok – Gepárdok                                  27:39 (6:9, 4:8, +4+10, 9:6, 4:6)

 

Kováts Bence, edző: Az elmúlt két forduló alkalmával négyszer is győztesként sikerült elhagynunk a parkettát, ezáltal szombaton az A csoportban vitézkedhettünk tovább. Sajnos hárman is hiányoztak a keretből, de igyekeztünk a fiatalokból tolni az üres helyeket 🙂 Az első mérkőzést jól kezdtük, Bence három alkalommal is eredményes tudott lenni, majd a második negyedben Geri és Bertin is betalált. Félidőben sajnos most nem voltunk túl pontosak, míg a Gepárdok 10 lehetőségüket is értékesítették. A harmadik negyedben azonban Simák Bence! vezetésével sikerült egy negyedet is megnyernünk,amely után egy egál záró játékrész következett.  Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült 10 ponton környékén maradnunk és egy kiélezett meccset játszani, megmutatva, hogy magasabb sebességen is helyt tudunk állni! Bravó mindkét csapatnak! 🙂

BALPATAKI Bence 8, Csizmadia Kornél 2, Ambrus Gergely 3, JURÁNYI Norbert 3, KONECSNYI Bertin 4, Lontai Bálint, Somfai Zaránd, Rajnai Zénó, SIMÁK Bence 7,

 

Solti Fanni, edző: Az első mérkőzést nagyon szétesve kezdtük, de aztán a második félidőre összeszedtük magunkat és utána tiszta fejjel tudtunk koncentrálni a játékra. Szerencsére nagyon sokan tudtunk részt venni a meccsen, folyamatosan lehetett cserélni, ezért nem fáradtunk el a meccs végére. Nagyon örülök neki, hogy szép játékokat játszottunk és ebből többnyire kosár is lett a vége. Amiket kértünk tőlük az edzések és a meccs folyamán azokat a második félidőben mind megcsinálták. A félidei büntetőket nagyon precízen és koncentráltan dobtuk és a csapat nagyobbik fele mind be is dobta. Ha az első félidő nem is úgy indult, ahogy szerettem volna, a másodikban ezt mind bepótoltuk. Gratulálok a Gepárdoknak a győzelemhez. Hajrá Gepárdok! 

VÁMOS Barnabás 9, Faragó Sándor 2, SZABADOS Mátyás 9, DÓSA Zsombor 7, Balogh Konrád 3, VASALI Dénes 5, Grossman Ádám 1, Verebély Máté 1, Verebély András 1, Haraszti Ádám 1, Kőhegyi Vince, Varga Janka, Jones Benjamin

 

2019. január 18. – szombat 16:00

Delfinek – Sólymok                                      36:27 (6:6, 10:4, +0+5, 6:4, 14:8)

 

Reiter Bence, edző: Első mérkőzésünket a Sólymok csapata ellen játszottuk.  Sok betegünk volt, de szerencsére így is 11-en ki tudtunk állni. Első negyedben még fej fej mellett volt a két csapat, a második negyedben viszont sikerült ellépnünk az ellenféltől. A félidei büntetőket mondhatni tátott szemekkel néztem, és sajnos nem azért mert olyan jól dobtuk, hanem mert olyan pontatlanul. Egyet se sikerült bedobnunk. Nem koncentréltunk eléggé, nem úgy csináltuk ahogyan azt én edzésen kérem, és gyakoroljuk. Harmadik negyed hasonlóan az elsőhőz szoros játékot hozott, de az utolsó negyedben rákapcsoltunk és sikerült megnyerni a mérkőzést. Nem vagyok túl boldog, mert pontatlanul játszottunk. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak a győzelemhez. 

Czirkos Ákos: 20, Paár Ákos: 4, Daróczi Gergő: 4, Zhu Justin: 0, Kiss-Hindulák Balázs, 0, Borbély Luca: 0, Tóth Dániel: 0, Vágvölgyi Bence: 0, Komáromi Gergely: 4, Héczei Márk: 2, Bíró Balázs: 2

 

Kováts Bence, edző: A Delfinek ellen is sikerült pörgősen, nagy játékkedvel kezdenünk és Bence 6 pontjával egál negyeddel nyitnunk. A második 8 percben is megmaradt a küzdőszellem, de sajnos nem tudtunk ugyanolyan hatékonysággal támadn, így  ellenfelünk meglépett pár ponttal, amely hátrányt a büntetők során viszont sikeresen ledolgoztunk .A harmadik negyedben továbbra is fej fej mellett haladt a két csapat, majd a záró játékrész elején a vezetést is sikerült átvennünk pár perc erejéig, de végül elmaradt a bravúr. Szerenték mindenkinek gratulálni aki eljött, mindenki igyekezett a legjobb tudása szerint játszani. Támadásban a két Bence és Bertin tudtak vezérként játszani, védekezésben Zaránd nyújtott maradandót. Gratulálok a Delfinek csapatának! Hajrá Sólymok! Hajrá Kaszások!

BALPATAKI Bence 10, Csizmadia Kornél 1, Ambrus Gergely, JURÁNYI Norbert 1, KONECSNYI Bertin 8, LONTAI Bálint 1, SOMFAI Zaránd 5, Rajnai Zénó, Simák Bence 1,

 

2019. január 18. – szombat 17:00

Gepárdok – Delfinek                         37:17 (10:0, 2:8, +7+3, 10:2, 8:4)

 

Kováts Bence, edző: Az első meccset követően bőven volt mit átbeszélni, főleg támadásban, hiszen a Delfinek csapata ellen léptünk pályára a nap záró mérkőzésén, akik mindig nehéz ellenfélnek bizonyulnak. Köszönhetően Barninak és Dininek, 10-0-ás negyeddel indítottuk a mérkőzést,amely játékrészt egy teljesen ellentétes követett, amikor Ákos kosaraira csak Benji tudott válaszolni. Ekkor nagyon kapkodtunk támadásban, sokszor nem a helyzeteket dobtuk el, így rendre kimaradtak a dobásaink.  A félidőben heten is eredményesek tudtak lenni, majd Barni, Sanyi és Máté brillíroztak támadásban, végűl a záró felvonást Matyi vezetésével sikerült behúzni. Örülök, hogy 13-an eljöttünk, volt akinek első nagy meccse volt ( Gratula Máténak és Andrisnak 🙂 Az első meccshez képest javult a játékunk, de úgy érzem van ennél több bennünk. Gratulálok a forduló minden résztvevőjének! Hajrá Gepárdok! Hajrá Kaszások!

VÁMOS Barnabás 10, Faragó Sándor 2, Szabados Mátyás 4, Dósa Zsombor 3, Balogh Konrád 1, VASALI Dénes 5, GROSSMAN Ádám 3, VEREBÉLY Máté 5, Verebély András, Haraszti Ádám , Varga Janka 1, Jones Benjamin 3.

 

Reiter Bence, edző: Második mérkőzésünket a Gepárdok ellen játszottuk. Velük már 3.-jára találkoztunk. Érződött a srácokon a fáradtság. A pontatlanság továbbra is megmaradt, védekezésben nem találtuk meg az embereinket, és nem tudtunk eljutni a kosárig az első negyedben.  Második negyedben egy fokkal már jobb játékot mutattunk, de még mindig voltak hibáink. A második félidőre teljesen elfáradtunk fejben és fizikálisan. Sajnos ez nem az a mérkőzés volt amit az előző fordulóban játszottunk. Kosár után lesétáltunk az alapvonalra, pedig kértem többször is, hogy minél gyorsabban menjünk és dobjuk be a labdát. Feleslegesen nyúlkáltunk védekezésben.
Nem baj, az ilyen mérkőzésekből nagyon sokat lehet tanulni. Edzünk tovább, és készülünk  a következő fordulóra. HAJRÁ DELFINEK! 

Czirkos Ákos: 13, Paár Ákos: 0 , Daróczi Gergő: 2, Zhu Justin: 1, Kiss-Hindulák Balázs, 0, Borbély Luca: 0, Tóth Dániel: 0, Vágvölgyi Bence: 1, Komáromi Gergely: 0, Héczei Márk: 0, Bíró Balázs: 0

 

2019. január 19. – vasárnap 12:00

Farkasok – Bárczi Gazellák                                     53:19 (10:4, 15:6, +6+3, 8:0, 14:6)

 

Tiba János, edző: Egyéb elfoglaltságok miatt, jó pár rutinos játékosunkat nélkülözni kényszerültünk, de lelkesedésben nem volt hiány. Szép létszámú csapattal álltunk ki ismét, bátran, nagy elánnal kezdtük a meccset. Szinte a saját térfeléhez szögeztük ellenfelünket, már az első félidőben tetemes előnyt tudtunk kiharcolni a remek csapat védekezésnek, és főleg Geri és Gerda kosarainak segítségével. Az önbizalommal teli játék a második félidőben is folytatódott, nem engedtünk teret semmiféle Gazella akciónak.

Gratulálok a csapatnak, első, vagy második meccsükön szereplő játékosaink is szépen helytálltak, Geri és Gerda pedig végre sok szép dobott kosárral is megmutatta mire is képes.

Fodor A.: 5, Keresztesi P.: 7, Szikora K.:-, JÁNOSI G.: 15, Szabó B.:-, Horváth N.: 1, KADENSZKI G.: 14, TAKÁCS B.: 3, Sárváry A.: -, FISCHER D.: 8

Scheuring Eszter, edző: Sajnos sok hibával játszottunk ezen a mérkőzésen, úgy tűnt, nagyon fáradtak voltunk. Nem sikerültek a dobások és sokat hibáztunk védekezésben is. Nagyobb figyelemmel, küzdéssel talán szorosabbá tehettük volna az eredményt. Semmi gond, remélem legközelebb sikerül a mostani hibáinkon javítani!

 Csanád 6, Fruzsi 6, Johanna 3, Vince 2, Bálint 1, Feri 1

 

2019. január 19. – vasárnap 13:00

Bárczi Gazellák – Szentendrei Farkasok              14:45 (4:11, 0:10, +3+1, 4:12, 3:11)

Scheuring Eszter, edző: A második mérkőzésen továbbra is fáradtan, figyelmetlenül játszottunk. Talán egy kicsit jobban küzdöttünk, de ez sem volt ma elég rutinosabb ellenfelünk megszorításához. Sokkal jobban kell figyelnünk a védekezésben és a dobások pontosságára is nagyobb hangsúlyt kell fordítanunk!

Feri 5, Fruzsi 4, Vince 3, Johanna 1, Bálint 1

 

Sztanev Andrea, edző:  Vasárnap újra ellátogattunk a Kaszás Csarnokba, ahol első mérkőzésünkön a Gazellák csapatavál találkoztunk. A mérkőzésen nagyon ügyesen játszott kis csapatom, bár voltak a játékunkban hibák, ezek ellenére is sikerült nyerni. Kicsivel rutinosabbak voltunk az ellenfelünknél, ők viszont a mérkőzés végéig nem adták fel. Minden gyereket dicséret illet a mérkőzésen mutatott játékáért, hiszen tudásukhoz mérten igyekeztek a legjobb teljesítményt nyújtani.

 

2019. január 19. – vasárnap 14:00

Szentendrei Farkasok – Farkasok                         24:21 (2:6, 4:5, +5+4, 6:0, 7:6)

 

Sztanev Andrea, edző: Második mérkőzésünkön a Farkasok csapatával találkoztunk. Az első félidőben ők tudtak jobban játszani, több kosarat értékesíteni, majd a második félidőben már mi vettük át az irányítást, s ezt ezért meg is nyertük. Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk, gratulálok a saját csapatomnak, hogy az utolsó percig küzdöttek, és ellenfelünknek, hogy nem adták fel. 

 

Tiba János, edző: A meccs elejétől kezdve nem találtuk a ritmusunkat. Az egy meccsnyi pihenő, ami magabiztos győzelmünk után következett, úgy tűnt nekünk jött rosszabbul. Vasárnap délutáni szunyókálós üzemmódba kapcsoltunk. Nyoma sem volt a sebességnek és az agilitásnak, amit az előző találkozón mutattunk. Kevés pontos meccs körvonalazódott, ahol nüanszok és apró pontatlanságok dönthetnek a végjátékban. A félidei egész jó büntetőzésünk után úgy tűnt, ha nem is szép játékkal, de egy kis küzdéssel es némi szerencsével meg lehet a győzelem. A harmadik negyed kiábrándító 0 pontos teljesítménye után még mindig bőven volt lehetőség  a javításra, de álmoskás fáradt hangulatból nem tudtunk kitörni. Az igen szoros és parázs végjátékban fortuna is elpártolt mellőlünk. El kell fogadnunk, hogy vasárnapi teljesítményünk csak a B csoportban maradáshoz volt elég. Ezúttal is volt sok egyéni villanás, bíztató jel, de ezúttal ez kevés volt a szint lépéshez.

Köszönöm minden játékosnak, aki eljött, játszott, a szülőknek pedig a támogatást, szurkolást! Tovább tovább Farkasok!

Fodor A.: 2, KERESZTESI P.: 11, Szikora K.:-, Jánosi G.: 1, Szabó B.:-, Horváth N.:-, Kadenszki G.: 1, Takács B.: 1, Sárváry A.: 1, FISCHER D.: 4


Hasonló tartalmak

 • AZ idei szezonunk furcsa, míg az első félévben főleg vereségeket szenvedtünk nálunk erősebb csapatoktól, az elmúlt 2-3 hónapban csak győzelmünk volt, hol kisebb, hol nagyobb különbséggel. Sajnos ez…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-10 Kezdés: 18:00

 • Ellenfelünk akarásban és hozzáállásban mindenképpen nyert ezen a napon, nagyon bátran álltak bele ebbe az összecsapásba. Többek esetében úgy gondolom bőven volt még tartalék, vagy ha nem akkor…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 10:00


 • Mégha létezik is papírforma, csak úgy „működik”, ha mindent megteszünk érte! Ma valami hiányzott belőlünk. Sokszor a vereség után is tudok büszkeséget érezni, most a győzelem mellett se…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-04-09 Kezdés: 16:40

 • U16 Leány
 • A második félidőben nagyon koncentrált kosárlabdát bemutatva, összesen 25 pontot engedélyeztünk, amely után egyhangúlag fejeztük ki elismerésünket a lányok felé, akik sokat léptek előre az elmúlt hetekben és…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 15:00