Óbudai Mini Kupa – 7. forduló

Május második hétvégén a hetedik Óbudai Mini Kupa forduló került megrendezésre a Kaszás Csarnokban. Ugyan a versenyző csapatok száma a korábbiakhoz képest alacsonyabb volt, a mutatot játék színvonala enyhítette az esetleges hiányérzetet. Több „versenyforduló” nem lesz már a szezonban, viszont egy Dzsembori jellegű esemény június első hétvégéjére megszervezünk. Gratulálunk mindenkinek a fejlődéséhez és várunk mindenkit a Dzsemborin!

 

Óbudai Mini Kupa – VII. forduló, 2019. május 11-12.

2019. május 11. – szombat 9:00

Sólymok  – Ördög Aligátorok                    35:22 (3:9, 12:2, +5+2, 5:9, 10:0)

Kováts Bence, edző: Idén utoljára léptünk pályára, szerettük volna jó hangulatú  meccsekkel zárni az idei szezonunkat. Első félidőben a szokásos reggeli álmosság még ott volt mindkét csapatban, de második félidőre felpörögtek a gyerkőcök, így élvezetesebb kosárlabdát láthattak a kilátogató hozzátartozók.  Az utolsó negyedben hatalmasat sikerült hajráznunk és ezzel együtt bebiztosítanunk a győzelmet a végig nagyon szépen játszó Aligátorok ellen. Folytatás a Flamingók ellen!

Varga Zétény 2, Kamarás Maja, Balpataki Bence 4,  Kónya Márton 12, Szemere Dani, Tóth Bernát 6, Varga Márton 3, Somfai Zaránd, Lontai Bálint 1, Konecsnyi Bertin 7,

 

Keresztesi Dávid, edző: Az utolsó fordulóban először a Sólymok csapatával mérkőzettünk meg. Sajnos ezúttal nem mindenki tudott eljönni, és ugyan remekül kezdtük a meccset, a végére egyre jobban látszott a kimerültség a csapaton, ellenfelünk pedig ebből újult erőre kapott, így végén magabiztos előnyt tudott kialakítani és végül megérdemelten megnyerték az összecsapást. Voltak bíztató megmozdulások, főleg a meccs elején, a jövőben azon fogunk dolgozni, hogy ez a mérkőzés végéig kitartson! Hajrá Aligátorok!

Bándi K.7, Vikár A. -, Hargitai R. -, Kemény A. 11, Nyúl B. -,, Kovács Á.-,Tóth N. 1, Szabó P. 3,

 

2019. május 11. – szombat 10:00

Ördög Aligátorok  – Flamingók          13:41 (2:8, 4:8, +4+2, 1:16, 2:9)

Keresztesi Dávid, edző: Utolsó összecsapásunk a szezonban pihenő nélkül következett a mezőny egyetlen lány csapata, a Flamingók ellen. A rózsaszín mezesek soraiban egy-két, ezen a szinten rutinosnak mondható játékos is szerepelt, akikkel sokszor nem tudtunk mit kezdeni. Azonban az első félidőben szépen tartottuk magunkat, nem engedtük nagyon elhúzni a lányokat, aztán sajnos a második félidőre megint kifogyott az üzemanyag, így ezúttal nem sikerült szoros meccset játszanunk. Gratulálok a lányoknak, és természetesen magunknak, hiszen remekül helyt álltunk egy tapasztaltabb ellenféllel szemben! Ezzel idénre befejeztük, de  remélem jövőre újult erővel folytatjuk a munkát! Hajrá Aligátorok!

Bándi K.-, Vikár A.2, Hargitai R. -, Kemény A. 2, Nyúl B. 1, Kovács Á. 3,Tóth N. 2, Szabó P. 3,

 

Juhász Nikolett, edző: Az utolsó fordulón heten tudtunk csak kiállni, de a lányok nagyon lelkesek voltak. Az első negyedben megszereztük a vezetést és ezt végig fent tudtuk tartani. Bár furcsa volt, hogy pont Dávid bácsi másik csapata ellen kellett játszanunk. Megtettünk minden tőlünk telhetőt, küzdöttek a lányok, hajtottak. Szép játékot láthattunk. Reméljük, jövőre nagyobb létszámban tudjuk képviseltetni magunkat. Azonban örülök, hogy az idén csatlakozók is sokat fejlődtek és kivették a munkából a részüket. Szép volt lányok!

Béja Blanka 1, Darabos Lotti 0, Krajcsovits Jázmin 14, Sterbenz Anna 22, Sterbenz Viktória 4, Szondy Klaudia 0, Zsuffa Milla 0.

 

2019. május 11. – szombat 11:00

Flamingók – Sólymok                                 27:35 (4:14, 8:3, +1+3, 10:4, 4:11)

Juhász Nikolett, edző:  Az első mérkőzés után azonnal folytattuk is a Sólymokkal a harcot. Ekkora már kicsit elfáradtunk hiszen nem volt túl hosszú a padunk, de annál inkább akartunk játszani. A kevés csere miatt sok időt töltöttek a lányok a pályán ami nagy öröm volt, hogy lelkesen léptek fel minden alkalommal és próbálták a legjobbat kihozni magukból. Bár a kezdésen megérződött az előző mérkőzés, nem tudtunk sok kosarat dobni, de a következő két negyedben szárnyra kaptunk és azokat meg is nyertük, a végére azonban elfáradtunk és nem voltak pontosak a befejezések. Gratulálok a lányoknak mert hősiesen küzdöttek!

Béja Blanka 0, Darabos Lotti 0, Krajcsovits Jázmin 17, Sterbenz Anna 10, Sterbenz Viktória 0, Szondy Klaudia 0, Zsuffa Milla 0.

 

Kováts Bence, edző: A Flamingók ellen idén már találkoztunk ,akkor egy hihetetlen izgalmas mérkőzésen, egy utolsó másodperces kosárral maradtunk alul. Az első negyedben nagyon jól kezdtünk, sikerült 10 pontos előnyt összekaparnunk, amelyből a félidő végére 7 pontot megtudtunk tartani. Ellenfelünk azonban nem adta fel, 8 perccel a vége előtt még fej- fej mellett álltak a csapatok, végül azonban most nekünk sikerült jobban a végjáték, így kettős győzelemmel búcsuztattuk az idei szezont. Gratulálok mind két csapatnak, ismét kiélezett mérkőzést hoztak össze a kis kosarasok, illetve hatalmas gratuláció az egész éves teljesítményhez minden kis Sólyomnak aki pályára lépett és segítette a csapatot a fordulók során. 🙂 Remélem jövőre minél többen Sólyom színekben térnek vissza a parkettára ! Köszönet  a szülőknek az egész éves lelkes támogatásért! 🙂 Hajrá Sólymok! Hajrá Kaszások!

Varga Zétény 5, Kamarás Maja, Balpataki Bence 7,  Kónya Márton 3, Szemere Dani, Tóth Bernát 2, Varga Márton 6, Somfai Zaránd, Lontai Bálint , Konecsnyi Bertin 11,

 

2019. május 11. – szombat 12:00

Hősök – Bilingual Villámok                                    7:29 (2:6, 1:14, +1+0, 2:3, 1:6)

Farkas Bence, edző:  A villámok nagyon meglepték a fiaimat igen szoros és szigorú védekezésükkel. Ehhez jött még hozzá, hogy egyszerűen semmi sem akart bemenni. Se az ziccer, se félidei büntetők,  semmi. 3 pontocskát sikerült dobni az első és 4-et a második félidőben. Egész évben ez volt a leggyengébb meccsünk 🙁 Igyekeztem tartani a lelket a kis Hősökben, de érezni lehetett, hogy a mérkőzés előrehaladtával a hitük és a kedvük is egyre inkább hagyott alább… Gratulálok a Villámoknak, nagyon ügyesek voltak!

Szombathelyi Marcell 2, Sztojka Balázs, Marosán Levente, Lenhardt Olivér, Kállay Levente, Yang Zi Le 2, Mácza Mihály 2, Hidvégi Donát 1.

 

Taylor Mark, edző: In our first game the kids were very excited to play in the B group. This showed in our defense which was the best we have played all year. Luckily our offense was just as good, and it got even better for the second quarter. Then for the first time this year no one made their free throw at the half. The second half our defense was just as good as before, but we were getting tired from all the running we were doing on defense and we missed a lot of shots and layups. All in all, this was one of our best games of the year.

Az első meccsünket már nagyon várták a gyerekek mert most már a B csoportban játszhattak. Ez meg is látszott a védekezésünkön mert az egész év során most játszottak a legjobban. Szerencsére a támadásunk is hasonlóan jó volt ma, és csak jobb lett a második negyedben. Aztán az egész szezon során először senki nem dobta be a félidei büntetőjét. A második félidőre a védekezésünk ugyanolyan jó volt mint korábban, de ez sokat kivett belőlünk és kezdtünk fáradni ami a meglátszott a dobásokon és kihagyott ziccereken. Mindent egybevetve ez volt az egyik legjobb meccsünk idén.

 

2019. május 11. – szombat 13:00

Bilingual Villámok – Zebrák                       27:18 (2:12, 9:4, +3+4, 4:2, 9:0)

Taylor Mark, edző: Our second game I could tell that we were tired as we started the game very slowly and found ourselves in a 10 point deficit. Our morale was at an all-time low and we were complaining about fouls that were not called. But then we came out and played even better than we did in our first game and won the second quarter 9-0. This brought our spirits up and we kept fighting back in the 3rd quarter and then to eventually win the 4th quarter 9-0 to seal the win. Thanks for the great game and season!

A második meccsen láttam hogy nagyon fáradtan és lassan kezdtünk és egy 10 pontos hátrányt összeszedtünk. A hozzáállásunk a szezon legrosszabja volt és minden miatt panaszkodtunk mint például a vélt faultok miatt. Viszont ekkor még jobban kezdtünk el játszani mint az első meccsen és megnyertük a második negyedet 9-0 ra. Ez kicsit visszahozta a lelkesedésünket és folyamatosan küzdöttünk hogy visszajöjjünk a meccsbe a 3.-ik negyeden és aztán a 4.-ik negyedben pedig megint 9-0 ra nyertünk amivel bebiztosítottuk a győzelmet. Köszönöm a remek meccset és szezont!

 

Tóth Janina, edző: Óriási lendülettel kezdtük a hétvégi első mérkőzésünket, zsinórban 12 pontot tudtunk szerezni és ezzel nagy előnyre tettünk szert. Szépen megpasszoltuk az indításokat és a büntetőinket is sikerült értékesítenünk. A második negyed sokkal félénkebb arcát mutatta és ez sajnos az eredményen is meglátszott. Bátrabb védekezés és lepattanószedésre lett volna szükségünk, de ez sajnos az egész mérkőzésen fennálló probléma maradt. Két pontos előnnyel tudtuk kezdeni a második félidőt, de sajnos ennyire kevés dobott ponttal nem tudtunk mérkőzést nyerni.

Balassa Viki 1, Behringer Richárd, Fülöp Roland 1, Horváth Ádám 4, Papp Marcell 3, Schőn Sarel 7, Spitzhütel Zsombor, Szántó Bálint, Tas Botond 1

 

2019. május 11. – szombat 14:00

Zebrák – Hősök                       19:32 (6:3, 2:12, +0+3, 5:4, 8:12)sa

Tóth Janina, edző: Bár győznünk nem sikerült, de egy nagyon jó, küzdős meccset játszottunk a Hősökkel. Az első negyedben most is szépen , pontosan játszottunk, szép indítás kosarakat szereztünk. A második negyedben már sajnos meglátszott, hogy kevesen vagyunk, sok hiányzóval jöttünk a mérkőzésre. A félidei büntetőkre nem tudtunk koncentrálni és bár még voltak szép helyzeteink a második félidőben is, betalálni csak ritkán sikerült.

Balassa Viki, Behringer Richárd, Fülöp Roland, Horváth Ádám, Papp Marcell 3, Schőn Sarel 8, Spitzhütel Zsombor 2, Szántó Bálint 2, Tas Botond 3

 

Farkas Bence, edző: Az első meccsünk után, érthetően maguk alatt voltak a srácok. Éppen ezért nagyon-nagyon büszke vagyok rájuk! Félretették minden csalódottságukat és küzdöttek, hajtottak ahogy kell. Nehéz ellenfél volt a Zebrák csapata, de az első negyed után, végre sikerült bedobni a ziccereket, később aztán már messzebről is be-be tudtunk találni. A végére már mosolyogtak a  Hősök a pályán és a kispadon egyaránt és ez a lényeg. Mindkét csapatnak gratulálok, jó kis meccs volt!

Szombathelyi Marcell 3, Sztojka Balázs 2, Marosán Levente 1, Lenhardt Olivér 1, Yang Zi Le 6, Mácza Mihály 8, Hidvégi Donát 9, Egri Alex 2, Török Dániel

 

2019. május 11. – szombat 15:00

Delfinek – Gepárdok                                   35:27 (12:5, 2:8, +7+4, 13:1, 1:9)

Ondima Olivér, edző: Nagyon vártam ezt az utolsó fordulót, mivel mindkét csapat nagy riválisunk. Gepárdok igaz sok hiányzóval játszottak, bár így is bőven volt csere lehetőségük, szóval tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Az első negyedet magabiztosan kezdtük nagy iramot diktálva lerohantuk az ellenfelünket. Második negyedben sajnos kicsit megakadva több hibával kihagyott közeli dobások, védekezésbeli hibával játszottunk, ezt az ellenfelünk szépen kihasználva át is vették a vezetést. Fontos volt, hogy a büntetőket jó százalékkal dobjuk, ami az elmúlt fordulók alatt össze is jött és most sem volt másként. 7 büntetőt sikerült bedobnunk újra előnyből indulhattunk neki a második félidőnek. Ismételten agresszívan és pontosan folytattuk a meccset amivel komoly előnyre tettünk szert. Utolsó negyedben agresszivitásból egyáltalán nem vettük vissza, viszont több pontattlan dobás miatt nem tudtuk tovább növelni előnyünket, de így is 8 ponttal  tudtunk nyerni. Büszke vagyok a csapatomra mindenki hozzá tett és mindenkin látszott az akarat. Gratulálunk a Gepárdoknak nagyon jó kis meccs volt. Hajrá Delfinek !!!

Zádór Nimród 23, Czirkos Ákos 2, Komáromi Gergő 3, Daróczi Gergő 1, Paár Ákos 1, Biró Janka 1, Biró balázs 1, Jezerniczky Liza 1, Kapeller Ákos 1, Vágvölgyi Bence, Sussmann Bulcsú, Molnár lili

 

Kováts Bence, edző: Az utolsó fordulóban összevont csapattal léptünk pályára az A csoportban, ahol ismét a Delfinek és a Farkasok csapata várt ránk. Tudtuk nem lesz könnyű menet, hiszen több meghatározó játékosunk sem tudott pályára lépni a hétvégén, de így is hatalmas lelkesedéssel vágtunk neki a szombat délutánnak. A Delfinek nagyszerűen kapták el a rajtot, hamar 10 pont fölé sikerült jutniuk. A második ötösünk már sokkal pörgősebb játékot tudott produkálni, így ismét fej- fej mellett álltak a csapatok. A második félidőben továbbra sem változott a játék képe, egy negyedet a delfinek, egy negyedet nekünk sikerült nagy arányban behúznunk, összességében azonban 35-27 arányban a Delfinek bizonyultak jobbnak. Gratulálok mindkét csapatnak, ismét izgalmas mérkőzést hoztak össze a srácok, nagyszerű hangulattal fűszerezve! Csak így tovább 🙂

Konta Magor 1, Lengyel Zsolt 1, Faragó Sándor, Kiszely Kristóf 5, Szabados Mátyás 7, Dósa Zsombor 2, Vámos Barnabás 3, Grossman Ádám 2, Kőhegyi Vince, Vasali Dénes 4,  Varga Janka 2, Verebély Máté, Báti Barnabás, Dalloul Márk.

 

2019. május 11. – szombat 16:00

Gepárdok – Farkasok                                 11:46 (1:14, 4:4, +6+2, 0:12, 0:14)

Kováts Bence, edző:  A Farkasokkal idén már megküzdöttünk, akkor sikerült hatalmas izgalmak között győztesként elhagyni a parkettát, reméltem, hogy ismét jó parti kerekedik ki a két csapat összecsapásából. Sajnos már a mérkőzés elején megléptek a Farkasok 13 ponttal, amely különbséget második ötösünk hatalmas csatában is csak tartani tudta. Félidőben 6 büntetőt berámoltunk, ami szép eredmény, így még 10 potn alá visszakapaszkodtunk, de a második félidőre már nem maradt erőnk a nagyszerű kosárlabdát játszó lila-feketék ellen. Utólag is Gratula nekik! Annak ellenére, hogy nem tudtunk két csapattal indulni a záró fordulón, örülök, hogy mind két mérkőzésen 14 en jelen voltak és több Kis Gepárd is megmérette magát a nagyok között 🙂 Remélem jövőre is hasonló létszámban és lelkesedéssel tudunk részt venni a Mini Kupa fordulóin és hasonlóan szép szezont tudunk produkálni! Köszönöm mindenkinek az egész éves kitartó versenyzést, szülőknek a támogatást! 🙂 Hajrá Gepárdok! Hajrá Kaszások!

Konta Magor , Lengyel Zsolt 1, Faragó Sándor 1, Kiszely Kristóf 1,  Dósa Zsombor 5, , Grossman Ádám , Kőhegyi Vince, Vasali Dénes 1, Varga Janka 1, Verebély Máté, Báti Barnabás 1, Dalloul Márk.

 

Tiba János, edző: A Gepárdok jónéhány csapat orra alá törtek már idén borsot. Kemény csatára számítottam, még akkor is, ha pont a miénk előtt véget ért meccsen kikaptak a remeklő Delfinektől. A várt nagy küzdelem elmaradt, a Gepárdok is voltak már jobb színben, mi azonban parádés formában és hatalmas kedvvel játszottunk. Mind a négy negyedben folyamatosan növeltük az előnyünket, a felszabadult játék egyre másra hozta a szép megoldásokat. Igazi pont zuhataggal zártuk az évad utolsó előtti meccsét. Csapat szinten és egyéni teljesítményekben sem lehetett hiányérzetünk! Gratulálok a győzelemhez!

FÖLÖP 12; Takács 2; Csizmadia 6; Egyeki 1; Újhelyi 4; Hrubi 2; Jendrolovics 6; Csikós 4; KERESZTESI 7; Kadenszki 2

 

2019. május 11. – szombat 17:00

Farkasok – Delfinek                                    26:33 (4:4, 7:13, +4+5, 9:0, 2:11)

Tiba János, edző: A múltkori fordulóban nyertünk, előtte váltakozó sikerrel alakultak a delfinek elleni összecsapások. Tudtam, ha a legeslegjobbunkat adjuk, akkor szorosan de meg lehet ez az aprócska, de fontos győzelem az idény végére. Hol hátrányban, hol vezetés mellett folyt a küzdelem, jó volt látni mennyire ügyesen próbálja mindenki megtenni a magáét a sikerért. 33 ponton tartottuk az extra formában játszó ellenfelünket, amiért hatalmas gratuláció jár, sajnos támadásban voltunk picit pontatlanok. Főleg az utolsó negyed deficitje fájó, ahol a Delfinek fordítottak és meg is tartották a csekély előnyüket.

Sokaknak ez volt az utolsó meccsük a Farkasok színeiben. Köszönöm nekik, hogy eljöttek a meccsekre és az A csoport egész idényben küzdelmes meccseit néha örömmel, néha bánattal végig játszották! Remélem jó érzésekkel fognak majd visszatekinteni erre az időszakra! Külön köszönet a szülőknek, akik a hétvégéket a meccsekhez igazítva támogatták a csapatot!

FÖLÖP 11; Takács 1; Csizmadia 2; Egyeki 1; Újhelyi 3; Hrubi 1; Jendrolovics 4; Csikós 2; Keresztesi 1; Kadenszki-

 

Ondima Olivér, edző: Nagy szó ez a delfineknek, hogy az utolsó fordulóban sikerült legyőzni a Farkasokat. Nagyon jól ismeri egymást a két csapat, azért nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a védekezésre. Az első negyedet jól kezdtük, igaz sok közeli dobás kimaradt de, a harcosságunkból nem engedtünk egy percig sem és ez igaz volt az egész meccsre. Második negyedben már pontosabbak voltunk és így át is tudtuk venni a vezetés. Félidei büntetőket ismét jól dobtuk és ez nagyban számított a végeredményben. 3.negyedben elérkeztünk egy kisebb mélypontra, ugyanis nem tudtunk pontot dobni és védekezésben is sokat hibáztunk, így át is vette a vezetést az ellenfél. Hátrányból kellett kezdenünk az utolsó negyedet, de egy hatalmas mindent eldöntő hajrát mentünk amire az ellenfelünk nem tudod válaszolni és így megnyertük az utolsó meccsünket. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mindenki nyerni akart és meg is lett az eredménye. Farkasoknak is szeretnék gratulálni, nem könnyű, hogy kettô meccset játszottak egymás után, további sok sikert!!!  Hajraa delfinekkk !!!

Zádór Nimród 23, Czirkos Ákos 3, Komáromi Gergő, Daróczi Gergő 1, Paár Ákos , Biró Janka , Biró Balázs , Jezerniczky Liza , Kapeller Ákos 3 , Vágvölgyi Bence 1, Sussmann Bulcsú 1, Molnár Lili 1,       

 

2019. május 12. – vasárnap 12:30

Kisfarkasok – Kobrák                                 33:19 (10:2, 2:6, +3+1, 12:2, 6:8)

Tiba János, edző: A létszámunk sajnos nem volt a legacélosabb, annál inkább a játékkedvünk. Élesen kezdtünk, haraptunk, és nagyon örültem, hogy a szerzett labdák után higgadtan fejeztünk be a dobásokat szép kosarakkal. Minden pályára lépő játékos nagyon hasznos munkát végzett, lehetett érezni, ha nem változtatunk vég dominálhatjuk a találkozót. Nem várt sima győzelem lett a hozzáállásunk gyümölcse, a félidei büntetőkön lesz azért még mit javítani, de hát van még egy hónap az idényből, és aztán vár ránk a következő egész szezon. Gratulálok a győzelemhez!

Fisher 1, Pozsonyi-, MARTON 13; STRBIK 12, Yuan Zi-, Jánosi 5, Helmeczi 2

 

Juhász Nikolett, edző: Az utolsó fordulóra kilencen tudtunk kiállni. Sajnos az első negyedben elaludtunk és ellenfelünk sorra dobta a kosarakat vagy szedte le a lepattanókat. A következő negyedben jobban védekeztünk és így felzárkóztunk 4 pontra. Azonban nagyon nem koncentráltunk a félidei büntetőkre amivel simán leküzdhettük volna a hátrányunkat. A második félidőben sok szép egyéni megmozdulást láthattunk, de a befejezések pontatlansága miatt nem tudtunk előrébb lépni. Gratulálunk ellenfelünknek!

Baján Dominik 0, Bisztricsány Botond 0, Bonczi István 6, Dalnoki Hanna 0, Felkai Dávid 6, Gálik Roland 2, Henglár Adél 3, Szabó Krisztina 0, Teremi D. Regő 2.

 

2019. május 12. – vasárnap 13:30

Kobrák – Bárczi Gazellák                           25:29 (8:12, 6:8, +1+3, 2:2, 8:4)

Juhász Nikolett, edző: A folytatásban a csapat jobban tudott koncentrálni, megcsinálták amit kértem, védekezésben megtaláltuk a saját emberünket. Azonban az előző mérkőzés sokat kivett az erőnkből. Így ellenfelünk mindig egy kicsivel előttünk járt. A félidei büntetők ezen a napon nem segítettek a felzárkózásban minket. De a második félidőben nagyon akart és küzdött a csapat az utolsó negyedet ezzel a hajtással meg is nyertük. Ilyen hozzáállást kellett volna végig a szezonban. Hatalmas köszönet azoknak a játékosoknak akik az összes fordulón részt vettek és a szülőknek akik végig biztatták a gyereket. Hajrá Kobrák!

Baján Dominik 2, Bisztricsány Botond 2, Bonczi István 2, Dalnoki Hanna 0, Felkai Dávid 11, Gálik Roland 0, Henglár Adél 0, Szabó Krisztina 0, Teremi D. Regő 8.

 

Scheuring Eszter, edző: Újból sikerült teljes létszámmal részt vennünk az utolsó fordulóban, így sokat lehetett cserélni. Nagyon izgalmasan alakult a mérkőzés és nagy meglepetésre, harcosan küzdve sikerült nyernünk. Gratulálok a csapat küzdő szelleméhez!

Matúz V. 6, Szényei B. 5, Kovács F. 4, Miklós K. 4, Szűcs J. 3, Barbalics A. 2, Polczer M. 2, Szabó Cs.2, Kocsis H. 1

 

 

2019. május 12. – vasárnap 14:30

Bárczi Gazellák – Kisfarkasok                   28:27 (8:12, 3:5, +5+3, 8:3, 4:4)

Scheuring Eszter, edző:  Ezen a mérkőzésen a kezdeti lendület megmaradt, bár a fáradtság látszott a csapaton. Nagyon sok dobást elhibáztunk. A szerencse azonban mellénk állt, talán a plusz 2 büntető, talán az utolsó dobás segítette a csapatot az igazán szoros végeredményhez. Gratulálok a csapatnak!

Kovács F. 7, Barbalics A. 5, Miklós K. 5, Polczer M. 4, Szényei B. 3, Wolsky B.1, Kocsis H. 1, Matúz V.1, Szabó Cs. 1

 

Tiba János, edző: Egy meccs pihenővel jöhetett az idény utolsó meccse. Az előttünk zajló mérkőzésen láthattuk, hogy a Gazellák nem a legtechnikásabb csapat, de lelkesedéssel többszörösen kárpótolják ezt. Váltakozó eredménnyel zajlott a meccs, remek egyéni teljesítményekkel, sajnos csapat szinten nem tudtunk annyira szépen együtt működni, hogy nagyobb előnnyel ellépjünk ellenfelünktől. a passzaik a küzdőszellemünk hagyott némi kívánnivalót maga után. az utolsó negyedre is csak pár pontos előnyünk volt, amiben mindig ott rejlik a nehéz végjáték és szerencsétlen kosárral elvesztett meccs….

Sajnos most nekünk kellett lenyelnünk a keserű pirulát, 1 pontos vezetésnél a vége előtt fél perccel kaptunk kosarat, amire már nem tudtunk válaszolni. Keserű érzés így veszíteni, de ez a kosárlabda sport sajátja, ettől IS szép ez a játék. Nagyon köszönöm ennek a hét embernek, aki végig küzdötte a két meccset. Büszke vagyok rájuk, mert nem volt könnyű feladat, nagyon szépen álltuk a sarat! Gratulálok!

Köszönöm mindenkinek, aki a hét forduló alatt megfordult a csapatban, és eljött a hétvégéken egy jót kosarazni, a szülőknek szintén, akik megteremtették ennek lehetőségét! A jövő szezonban is várok mindenkit szeretettel!

Fisher-, Pozsonyi 1, MARTON 12, STRBIK 4 Yuan Zi-, JÁNOSI 9, Helmeczi






Hasonló tartalmak

  • Nem tetszett ma a védekezés minősége, támadással nyertünk azonban, legközelebb szeretnénk jobban dolgozni.

    Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

    Időpont: 2024-03-10 Kezdés: 12:00

  • Az első félidei érthetetlenség nagyon fájó, azonban a teljes mérkőzésen tapasztalt védekezésünk még inkább, rettenetesen gyengén teljesítettünk a hátsó formációban.

    Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

    Időpont: 2024-03-10 Kezdés: 10:00

  • Nehéz mérkőzés volt, ami zavaró az védekezésünk hiánya, igyekszünk minél jobban zárni a bajnokságot.

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2024-03-09 Kezdés: 19:00