Óbudán válaszd a kosárlabdát!

Csatlakozz a szeptembertől induló csoportjainkba és játssz az Óbudai Mini Kupán!

 

Készen állsz, hogy pattogjon a labda, csattanjanak a pacsik és boldogan ünnepelj a társaiddal? Készülj fel egy felejthetetlen kosaras kalandra az Óbudai Kaszásoknál!

 

 Miért minket válassz? 

 

Fejlesztjük a képességeidet: A szakképzett és tapasztalt edzőink mindent megtesznek azért, hogy mindekinél ügyesebb legyél, nem számít, hogy kezdő vagy már van mögötted néhány év sportolás.

 

Nálunk barátok várnak: Kerülj kapcsolatba más gyerekekkel, akiket ugyanaz a játék iránti szenvedély fűt. A csapatmunka és a közösség fontossága áll tevékenységünk középpontjában.

 

Kiváló időtöltés: A kosárlabda egy fantasztikus módja annak, hogy mozogjunk és egészségesek maradjanak, miközben a pályán remekül szórakozhatunk.

 

Sportolás helyben: Jelenleg tizenkét kerületi iskolával állunk patneri kapcsolatban, szinte biztosan tudunk közeli helyszínt és időpontot javasolni.

 

Az iskolához igazítva: Megértjük, hogy más fontos kötelezettségeid is vannak. Igyekeztünk úgy kialakítani az edzésprogramot, hogy mindenre jusson elég időd!

 

Bárki kipróbálhatja: 6-11 éves kezdők és tapasztalt kosaras palánták jelentkezését is várjuk, nálunk biztosan megtalálod a helyed! Fiúk és lányok, várunk titeket!

 

Gyere és érezd jól magad: Az edzések és versenyek nem az eredményről szólnak. Az a fontos, hogy élvezd, amit csinálsz!

 

 

Már lehet jelentkezni: Ne hagyd ki! További tájékoztatást adunk telefonon [ +36305401351 ] és e-mailben [ kovats.bence@kaszasok.hu ]

 

Reméljük, hamarosan téged is látunk a pályán!

 

 

facebook.com/kaszasok

instagram.com/obudai.kaszasok

Hasonló tartalmak

 • Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre a serdülő lányok Országos B Döntője, ahova 7. kiemeltként kerültünk. Nagy elánnal készültünk erre a hétvégére és meglepetést szerettünk volna okozni. Az első meccsünket a 2. kiemelt Gödi Gólyákkal játszottuk, akikkel a szezon során azidáig egyszer találkoztunk, ahol vereséget szenvedtünk. Az első…

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00