Óbudán válaszd a kosárlabdát!

Csatlakozz a szeptembertől induló csoportjainkba és játssz az Óbudai Mini Kupán!

 

Készen állsz, hogy pattogjon a labda, csattanjanak a pacsik és boldogan ünnepelj a társaiddal? Készülj fel egy felejthetetlen kosaras kalandra az Óbudai Kaszásoknál!

 

 Miért minket válassz? 

 

Fejlesztjük a képességeidet: A szakképzett és tapasztalt edzőink mindent megtesznek azért, hogy mindekinél ügyesebb legyél, nem számít, hogy kezdő vagy már van mögötted néhány év sportolás.

 

Nálunk barátok várnak: Kerülj kapcsolatba más gyerekekkel, akiket ugyanaz a játék iránti szenvedély fűt. A csapatmunka és a közösség fontossága áll tevékenységünk középpontjában.

 

Kiváló időtöltés: A kosárlabda egy fantasztikus módja annak, hogy mozogjunk és egészségesek maradjanak, miközben a pályán remekül szórakozhatunk.

 

Sportolás helyben: Jelenleg tizenkét kerületi iskolával állunk patneri kapcsolatban, szinte biztosan tudunk közeli helyszínt és időpontot javasolni.

 

Az iskolához igazítva: Megértjük, hogy más fontos kötelezettségeid is vannak. Igyekeztünk úgy kialakítani az edzésprogramot, hogy mindenre jusson elég időd!

 

Bárki kipróbálhatja: 6-11 éves kezdők és tapasztalt kosaras palánták jelentkezését is várjuk, nálunk biztosan megtalálod a helyed! Fiúk és lányok, várunk titeket!

 

Gyere és érezd jól magad: Az edzések és versenyek nem az eredményről szólnak. Az a fontos, hogy élvezd, amit csinálsz!

 

 

Már lehet jelentkezni: Ne hagyd ki! További tájékoztatást adunk telefonon [ +36305401351 ] és e-mailben [ kovats.bence@kaszasok.hu ]

 

Reméljük, hamarosan téged is látunk a pályán!

 

 

facebook.com/kaszasok

instagram.com/obudai.kaszasok

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00