Önbizalomnövelő győzelem

U14 Fiú B

Helyszín: Hit Park Labdacsarnok 1103 Budapest, Gergely utca

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Ürögi Zsolt

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-04 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
WSK U14 6 4 5 8 23
Serdülő U14 B 22 23 23 16 84

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/B: KARDOS ÁDÁM 23, SAMU GERGŐ 14, Wéber István 12, Takács Ábel 10, Starcz Ádám 8, Szombathelyi Zoltán 6, Hidvégi Donát 5, Ács Vince 4, Szabó Gergely 2, Helmeczi Dániel, Sztojka Balázs

1. félidő

Sikerült úgy indítani a mérkőzést ahogy az elvárható, kellően felpörögve, jó hozzáállással. Szoros védekezést kértem, ami hellyel-közzel meg is valósult, és így sokszor tudtuk hibára késztetni az ellenfelet, a megszerzett labdákból pedig könnyű kosarakat szereztünk. Kardos Ádi vezérletével hamar 10 pont fölé nőtt az előnyünk ami mindenkit megnyugtatott, és a többieknek is sikerült jó százalékban értékesíteni a helyzeteiket. A 2. negyedben hasonló volt a forgatókönyv, felállt játékról nem nagyon beszélhettünk, de nem is volt rá szükség, hiszen az ellenfél keveset mutatott védekezésben, mi pedig gyors indításokkal, indulásokkal tudtuk folyamatosan növelni az előnyünket.

2. félidő

Bár a félidőre el is dőlt a mérkőzés továbbra is maximális koncentrációt vártam a srácoktól. Jó volt látni, hogy mindenki élvezte a játékot, ráadásul majdnem mindenkinek sikerült kosarat szereznie. A fordulás után is a gyorsindulások, illetve a rendezetlen védelem elleni 1-1-ek jellemezték a játékot, ezeket ziccerekkel sikerült befejezni nagyon jó százalékban. A végére már csak a különbség volt kérdéses, ami végül 60 fölé kúszott.

Összegzés

Ahogy azt az ellenfél edzőjétől megtudtam, az ő tanítványai csak egy éve kosaraznak, így elvárható volt a nagy arányú győzelem. Jó volt látni, hogy bizonyos begyakorolt elemek működnek, illetve hogy ha koncentrálunk akkor képesek vagyunk sokkal jobb teljesítményre mint az előző fordulóban.
A mérkőzés játékosa: Kardos Ádám

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00